IRC-Galleria

kakkumonsterin onnenpäivätLauantai 19.09.2009 17:32

Tänään historiallisena päivänä syyskuun 19. karujen pettymysten päättymätön sarja sai jatkoa, kun Jaron pyhä hammassopimus feilasi kahden vuorokauden tiukan sokerilakon jälkeen.
Tiedän että tekoni vakavuus ylittää Hitlerin holokaustin ja Ruandan kansanmurhan, mutta haluan korostaa, että päädyin tekooni vastentahtoisesti silmittömän painostuksen alaisena.

Juttu meni nimittäin niin, että veljeni huomasi tarkoilla suosammakon silmillään aamun lehdestä Euromarketin mainoksen jonka mukaan Jumbo-pussit tarjouksessa ihan psykedeeliseen hintaan EURON kappale ja vain kyseisen päivän ajan. No hän sitten suu vaahdossa syöksyi moottoritietä paikalla, riistäen minutkin mukaansa ja oli pakko vielä serkkukin käydä poimimassa matkaan, että jaksettais kantaa koko lasti. Koska karkkipussien ostorajoitus oli kolme kappaletta taloutta kohden ja KOSKA veljeni oli niin saatanan ahne, niin jouduttiin tekemään useampi reissu auton ja karkkihyllyjen välillä, jottei ilkeä huijauksemme paljastuisi. Tuli jotenkin niin kypsä olo kun sai olla isoveljelle hakijana karkkiostoksilla.
Kun karu hampaidenraiskauksen-esioperaatiomme oli kymmenien minuuttien kuluttua onnistuneesti saatettu päätökseen niin tsekkasin vaan auton takapenkille ja katoin että aika suunnaton kasa pikkulapsen lempiruokaa, laskutoimituksen jälkeen 27 pussia.........

Itsehän anastin näistä vain yhden pussin, mutta nyt kauniit jyrsimeni ovat jälleen kolmen sentin plakkikerroksen peittämät, eivätkä ihmiset enää saata yhdistää nimeeni lakon aikana vakiintunutta hammas-etuliitettä :( otin varoittavaksi esimerkiksi kuvan mun suusta, ei kannata syödä karkkia.

p.s. Ingourious Basterds on loistavin elokuva mitä oon pitkään aikaan nähny kannattaa katsastaa
p.p.s. Oon näemmä 16,99 vuotta vanha, haluun että kaikki onnittelee mua maanantaina :)))
p.p.p.s HUI SAATANA OLIN JÄTTÄNY HELLALLE LEVYN PÄÄLLE KUN KIRJOTIN TÄTÄ JA IHMETTELIN ETTÄ MIKÄ VITTU TÄÄLLÄ HAISEE JA ÄSKEN HUOMASIN VITTU

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.