IRC-Galleria

ERTiistai 01.09.2009 00:08

Ah, tämä aliravitsemuksen auvoisuus ja kouristusten kulta-aika. Väsymys ja kuolaaminen. Nämä jalot elämän peruselementit ovat painottuneet elämässäni viimeisen viikon ajan.

Toisaalta loistavaa että sain levätä viikon koulunkäynniltä (ja nyt oon taas yhtä jälkeenjäänyt asioista kuin eräs taloista pelaava henkilö), mutta ylimääräistä lomaa vois viettää paremminkin kun makaamalla viis päivää asentoa muuttamatta. Vaikken nyt mikään kalliovuorten karpaasi muutenkaan ole niin suhteellisen mieltä/kehoa uuvuttava tää viikko ollu kaikkien vatsajutskien ja muiden jutskien johdosta, joten pahoittelut mikäli tämä ilmenee oudoksuttavana käytöksenä (silmitön väkivalta, epilepsiakohtaukset ja pureminen. eivaan, mutta oon aneeminen). Koulukuvauskin jäi nyt väliin mutta eipä ollu suuri menetys kun näytän luokkakuvissa aina poikkeuksetta luonnottoman vammaselta vuodesta toiseen.

Viimeisen viikon ajan sosiaaliset kontaktini ovat siis rajoittuneet satunnaisten mece-keskusteluiden ohella hengailuun vammaisten mielikuvituskavereideni seurassa ja yrityksiin luoda syvällistä keskustelua koiramme kanssa ...se vaan oksentaa ruohomöykkyjä kun koitan silittää.
Kaivoin yks päivä levyhyllyjen syövereistä myös nostalgisen Anssi Kelan levyn, joka tuli kuunneltua läpi. Totesin sitten että se onkin loppujen lopuks aika melankolista skeidaa niitä muutamia hittejä lukuunottamatta. Sori Anssi.

Tätä viime päivien tylsyyttä kuvastaa aika hyvin esim se, että oon löytäny itteni useammin kun kerran kuuntelemasta psykedeelistä nintendo-musiikkia internetin uumenissa. Nyt tiiän myös tarkan luvun miten paljon ihmisiä Titanicissa kuoli, kuka sen ruosteisen hylyn merenpohjasta löysi ja minä vuonna. Osaan sanoa kuinka paljon ihmisiä mahtuu Helsingin ja Tukholman olympiastadioneille ja Göteborgin Ullevi-areenalle ja tiiän minä vuonna Viipuri on perustettu ja mikä sen asukasluku oli vuonna 2004. Kiitos Wikipedia.

Nyt kun mulla siis on ollu tylsää niin sain erinomaisen mahdollisuuden tehdä turhia huomioita erinäisistä asioista. Ensinnäkin Suomen Talentin on pakko olla maailman paskin ohjelma koska ei jumalauta... nää mainokset. "kattokaa kattokaa! eivitsi oon poikkeuksellisen taitava mä ajan ruohonleikkurilla olymiastadionilla! öhöhö". tappakaa mut. Kai se nyt nähtiin jo pari vuotta sitten että suomalaiset on ihan luusereita kun 80% finaaliin päässeistä oli ulkomaalaisia ja voittajaks selviyty keskinkertanen mikkiin päristelijä. Hyvä soomi.

Huoh. Mutta oon kyllä helvetin onnellinen sitten kun tää ompi ohi. Ainakin ollu hyvää vierotusta Rodeosta..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.