IRC-Galleria

Päivän aikana eräs brittiläinen bassobaritoni on jatkuvasti vainonnut elämääni koskettavalla You're Beautiful-kappaleellaan. Tähän korniin, koiria ja lepakoita kertosäkeen aikana houkuttelevaan tulkintaan törmäsin ensimmäisen kerran heti aamulla liikunnan maskuliinisella kehonhuoltokurssilla, jossa kyseinen kappale sekä muutama muu eppinen heavyooppera kannusti ihmiset venyttämään raajansa muodottomiksi.

Koululle palatessani huomaan että kipale on vastustamattomasti alkanut soimaan päässäni enkä saata olla vapauttamatta sisäistä susan boyleani vaan yhdessä matalaäänisten miestovereideni kanssa fiilistelemme häpeilemättä tarttuvaa kertosäettä. "You're beautifuuul, iiit's truuue"
Luikertelin koulusta muutamaa hetkeä aikasemmin kuin olisi kuulunut vain viettääkseni aikaa keskustassa kuin mikäkin kaupunkifriikki. Ja kuinka ollakaan, kun olen uudistuneen sokos-kaupan urheiluosastolla hankkimassa college-housuja niin korviini kantautuu eräs tuttu sävelmä.. "I saaaw yoou're faace in a crowdeed plaaace" ..sahasin kasvojasi, bla bla bla blaa blaa ..kuinka kaunista.

Karu päiväni huipentui, kun väsyneenä konttasin kotiovesta sisään ja siirryn huoneeseeni suunnitelmissani asettua päikkäreille. Yhtäkkiä pilvet avautuvat, sydämeni lyö 20 kertaa tyhjää ja taivaallinen valo ilmestyy ympärilleni. Oven takaa alkaa kuulumaan se tietty kitarapimputus ja voin sieluni silmin kuvitella, miten James Blunt syöksyy puolialastomana meren syövereihin tekolumen leijaillessa psykedeelisesti kuin tekolumisade. Siskokin oli sattumalta oivaltanut biisin puhtaan nerokkuuden.

Nyt illan tullen huomaankin jo että kuuntelen kappaletta joutubesta aivan omakätisesti. Tämäpä hienoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.