IRC-Galleria

Viimepäivien aikana on käynyt karusti ilmi että suorastaan ratkiriemuisa koulutieni luuserilukion maailmassa on näillä näkymin suunnaton epäonnistuminen isolla äffällä jossen saa jostain huijattua aika montaa kurssia vielä tälle vuodelle.
Huomasin nimittäin salapoliisin omaisesti että kursseja ei ole valittuna tuhansia kappaleita niinkun tunnollisella opiskelijapojulla pitäisi vaan karu onnenlukuni on 26. Asiaa ei nyt helpota yhtään että edellämainittu luku on myös liikunnanopettajani älykkyysosamäärä ja jouduin kurssilta ulos käytännössä sen takia että en lääkärin määräyksestä saanu urheilla.
Lukujärjestysjutskani johdosta vierailin opolla, joka suhtautui ylimielisesti tilanteeseeni ja heittää sieltä aina sarkastista piikittelyä kun mulla on asiat huonosti. Oisinhan mä toki voinu ottaa näistä asioista selvää aikasemminkin, mutta sori vaan kun en oo yhtä nokkela kun Weetos-professori.
Vielä kun paha suunnitelmani on käydä omat oppivuoteni inhimillisellä aikajaksolla, niin täytynee alkaa tsekkailemaan vähän ens jakson kurssitarjontaa laajemminkin.

Viikonloppuna oli Sirpaliisan syntymäpäivät ja pukeuduimme kaikki räikeisiin naamiaisvaatteisiin ja vähän r-kioskin myyjäkin virnisteli kun itse John Dillinger ja karu pelle-Jokeri tulivat sijoittamaan rahansa energiajuomiin.

Eilen pääsin koeviikon innoittamana syventymään natsi-saksan jaloon tyrannia-aatteeseen, mutta huomenna ei onneks miehuuskokeita luvassa ja voin nukkuilla aamupäivän. jes.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.