IRC-Galleria

Minä olen muotitietoinenSunnuntai 06.09.2009 04:44

Ei helvetti hajoilen vieläkin :D Enpä muista millon oisin viimeks nauranu näin paljon. Rauhassa olin huoneessani kitaraa kiduttamassa niin veli syöksyy paikalle ja sanoo että tuu kattoo tää. Vielä kun on näitä kivuliaita kylkikramppeja niin oli ihan tuskallista kattoa toi kun nauratti niin paljon. Ei luoja HAHAHHA toi musiikkikin. Ja oli ihan pakko vielä yön pimeinä tunteina tulla jakamaan tämä ilo kaikkien kanssa.

Tänään oltiin julmetun muotitietoisia kun oltiin muoti-päivillä, mistä löydettiin paljon muodikkaita muotivaatteita sopivan muotoiseen hintaan ja nyt ollaan kovin muodokkaita ja äärimmäisiä trendiääliöitä.

Pakko olla enemmän kun tyytyväinen jos pystyy anastamaan euron kappalehintaan hienoja merkkipaitoja ja rumat krokotiilinnahkakengät. Kiitos cooli skedesälli.
Maikkel Jäksön-tanssiesitys oli loistava tai ainakin uskottelen itelleni niin, en oikeesti nähny mitään kun oon 130 senttiä pitkä ja ihmisiä edessäni oli kaks.

"Mua ennen koulussa kiusattiin..." mutta nyt mitä ilmeisimmin tytöt perässäni juoksevat lainatakseni erästä edesmennyttä muusikkoa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.