IRC-Galleria

Kirottu olkoon Iltalehden petolliset säätiedotukset, kuinka vihaankaan teitä. Joskus vielä lahtaan kaikki sitä sivustoa ylläpitävät ja suistan Alma-median konkurssiin ja tuhoan koko Pasilan (oletusarvona että asianomainen toimitus siellä sijaitsee).
Kysymys kuuluukin, minkä ylimaallisen voiman johdosta olen hereillä tähän aikaan kun aurinkokaan ei ole vielä taivaanrannasta noussut ja meneillään on viimeinen lomaviikko sekä vimpat mahdollisuudet maakailla sängyssä puoli kolmeen iltapäivään? ÄKKISELTÄÄN tämä vaikuttaa kaikessa LOOGISUUDESSAAN MELKEIN periaatteideni vastaiselta.

Positiivista tänään: tapahtui tosin eilen taino tarkalleen ottaen joo, olihan se tän päivän puolella mutta: Väsäämäni hieno masterpiece-sävellys (= karu Arctic Monkeys -plagiointi) alkaa olla jo loppusuoralla ja hyvällä tuurilla ainakin yks mun taannoisista uudenvuodenlupauksista astuu toteen.

Kertoisin mitä kaikkea hassua/hullua/tyhmää/mielestäni siistiä tässä viimepäivien aikana on tullut tehtyä / mitä on väistämättömästi tapahtunut paremmin sanottuna, mutta voi, luulenpa että mielikuvituksettomat nuorisoaivonne eivät sitä kykene edes käsittelemään. Olenpas hirviö

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.