IRC-Galleria

ollip1

ollip1

http://ask.fm/ollipekkajalovaara
Itse tultuani uskoon, en toki heti ollut mitenkään 100% varma siitä, että Jeesus Kristus on tosi Jumala ja Raamattu Jumalan sanaa. Sen olen havainnut, että mitä enemmän olen asioita (Raamattua, muita uskontoja, tiedettä, ihmisten elämää) tutkinut ja elänyt välillä huonommin Jeesusta seuraten, välillä paremmin, niin sitä varmempi olen siitä, että asia on juuri näin. Eli siitä, että Jeesus Kristus on se kuka Hän väitti olevansa ja on Jumalan Poika, sovitti meidän kaikkien synnit, haluaa ottaa jokaisen vastaan, joka Hänen luoksensa tulee ja tulee olemaan kerran kaikkien tuomarina viimeisellä tuomiolla.

Jumalallahan on toki on taidot ja kyvyt vakuuttaa ihminen olemassaolostaan. Ja tämä on luvattukin kaikille, jotka haluavat etsiä kokosydämestään Jumalaa. Eräs erityinen todistus on, joka uudestisyntyneelle uskovalle annetaan ja se on se, että hänelle annetaan Pyhä Henki, joka on itse Jumala. Pyhä Henki itse todistaa uskovassa Jeesuksesta ja myös sen, että tämä on päässyt Jumalan lapseksi.

"Te saatte puolustajan; minä lähetän hänet Isän luota. Hän, Totuuden Henki, lähtee Isän luota ja todistaa minusta. Joh.15:26"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.