IRC-Galleria

ollip1

ollip1

http://ask.fm/ollipekkajalovaara

Ateisti häviää ainaKeskiviikko 26.12.2012 20:47

Jos Jumalaa ei olisikaan, ateisti hajoaisi olemattomiin ja menettäisi elämänsä.
Jos ja kun Raamatun Jumala on olemassa, ateisti kadottaa sielunsa syntiensä vuoksi ja kärsii ikuisesti rangaistusta.

Ateisti häviää valitettavasti aina.
PS. Paitsi vielä on aikaa etsiä parempaa Jeesukselta.

HB - Herralle KiitosTiistai 31.05.2011 02:02


Herralle kiitos, valta ja voima. Pelastit meidän, syntiset kurjat.
Sinne se paha haudattiin, Golgatan ristille.
Ei ole ihme, että Jeesus on ihmeidentekijä. Miksi? Siksi, että hän on itse Jumala. Katso luomakuntaa ja näe jotakin Jumalan ihmeellisyydestä. Mutta ei siinä kaikki, Jeesus elää ja tekee ihmeitään tänä päivänä niiden joukossa, jotka uskovat. Ketkä eivät halua uskoa jäävät paitsi.

Seuraavassa ihmeparantumisen kokee nainen, joka on piispa Levy Knoxin vaimo Delia Knox, joka halvaantui auto-onnettomuudessa 22 vuotta sitten.

Apt.4:7 Ja he asettivat heidät eteensä ja kysyivät: "Millä voimalla tai kenen nimeen te tämän teitte?"
8 Silloin Pietari, Pyhää Henkeä täynnä, sanoi heille: "Kansan hallitusmiehet ja vanhimmat!
9 Jos meitä tänään kuulustellaan sairaalle miehelle tehdystä hyvästä työstä ja siitä, kenen kautta hän on parantunut,
10 niin olkoon teille kaikille ja koko Israelin kansalle tiettävä, että Jeesuksen Kristuksen, Nasaretilaisen, nimen kautta, hänen, jonka te ristiinnaulitsitte, mutta jonka Jumala kuolleista herätti, hänen nimensä kautta tämä seisoo terveenä teidän edessänne.
11 Hän on 'se kivi, jonka te, rakentajat, hylkäsitte, mutta joka on kulmakiveksi tullut'.
12 Eikä ole pelastusta yhdessäkään toisessa; sillä ei ole taivaan alla muuta nimeä ihmisille annettu, jossa meidän pitäisi pelastuman."
13 Mutta kun he näkivät Pietarin ja Johanneksen rohkeuden ja havaitsivat heidän olevan koulunkäymättömiä ja oppimattomia miehiä, he ihmettelivät; ja he tunsivat heidät niiksi, jotka olivat olleet Jeesuksen kanssa.
14 Ja nähdessään parannetun miehen seisovan heidän kanssansa he eivät voineet mitään vastaansanoa,
15 vaan käskettyään heidän astua ulos neuvostosta he pitivät keskenänsä neuvoa
16 ja sanoivat: "Mitä me teemme näille miehille? Sillä että heidän kauttansa on tapahtunut ilmeinen ihme, sen kaikki Jerusalemin asukkaat tietävät, emmekä me voi sitä kieltää.

Jatkoa, jossa 22 vuotta halvaantuneena oleva kävelee jo omin jaloin:

Kuinka voin tulla uskoonKeskiviikko 04.08.2010 03:08

Usko on henkilökohtainen suhde sinun ja Jeesuksen välillä. Synti erottaa sinut ja Jumalan toisistaan ja uskoon tullessa tämä synti poistuu. Synti on rikkomuksesi Pyhää Jumalaa vastaan, mutta ongelma on se, että sinulla ei ole millä tämän voisit Jumalalle sovittaa tai maksaa. Jumala rakastaa sinua ja lähetti sen vuoksi oman Poikansa Jeesuksen kantamaan syntisi taakan, maksamaan velkasi siirtämällä syntisi Jeesuksen harteille, joka sovitti syntisi Golgatan ristin puulla.

Usko merkitsee sitä, että ihminen turvaa Jeesukseen ja ottaa hänet vastaan sekä Herrana että Vapahtajana. Se, että Jeesus on Vapahtaja, tarkoittaa sitä, että Jeesus vapauttaa sinut synnin rangaistuksesta ja orjuudesta. Se, että Jeesus on Herra tarkoittaa sitä, että hän on Jumala elämässäsi. Ole hänelle kuuliainen, koska hän tarkoittaa kaikessa parastasi ikuista hyvinvointiasi ajatellen.

Kun haluat uskoon, pitää oma synti tunnustaa ja hyljätä. Tätä tarkoittaa parannus. Pitää uskoa, että Jeesus sovitti syntisi ristin puulla ja ottaa hänet vastaan elämäsi Vapahtajaksi ja Herraksi. Tämän jälkeen on seurattava Jeesusta, joka kuljettaa kaitaa tietä kohti Taivasta. Uskon elämässä oleellista on halu tunnustaa jatkuvasti synti, jos sellaista havaitsee omassa elämässään, hyljätä se, turvata jatkuvasti Jeesukseen, joka antaa sinulle voiman vastustaa syntiä ja seurata häntä itseään. Jeesus antaa myös rauhan ja ilon.

Päätä turvata Jeesukseen ja voit rukoile esim seuraavasti:
"Herra, anteeksi että olen monin tavoin tehnyt syntiä sinua vastaan. Haluan tunnustaa syntini (voit myöskin yksilöidä tarvittaessa) ja hyljätä ne. Pyydän Herra, että antaisit minulle uskon ja ottaisit lapseksesi. Pyydän Herra, että antaisit halun seurata sinua uskollisesti joka päivä. Kiitos, että kuolit puolestani Golgatan ristillä ja sovitit syntini. Kiitos, että haluat ottaa minut lapseksesi ja antaa anteeksi."

Jos halusit tulla uskoon, tee seuraavaa:
1) Opettele kiittämään Jumalaa. Löydät monia uusia kiittämisen aiheita.
2) Opettele rukoilemaan. Jumala haluaa kuulla rukouksiasi.
3) Lue Raamattua ja noudata sitä
4) Etsi Raamattuun uskova seurakunta.
5) Pyri löytämään Jeesusta seuraavia kavereita.
6) Ja iloitse uudesta elämästä, jonka Jeesus sinulle antoi!

Taivastesti - kelpaatko Jumalalle?Maanantai 24.05.2010 03:06

Teepä taivastesti. Kelpaatko Jumalalle? Pääsetkö Taivaaseen?
http://cometell.me/taivastesti?adcode=irc

Miksi Jeesuksen piti kuolla?Lauantai 03.04.2010 02:42

Jumala on Pyhä, Pyhä, Pyhä. Tämä on ylin Jumalan ominaisuus, mitään muuta Jumalan ominaisuutta ei ole osoitettu näin vahvasti. Ilm.4:8 ' "Pyhä, pyhä, pyhä on Herra Jumala, Kaikkivaltias, joka oli ja joka on ja joka tuleva on".' Pyhää Jumalaa vastaan ei ole kenelläkään varaa tehdä pienintäkään kädennostoa tai rikettä.

Jumala vihaa syntiä. ' Minä, Herra, rakastan oikeutta ja vihaan riistoa ja vääryyttä.' Jes.61:8
Koska tilanne on siis tällainen, niin ihminen pitää välttää kaikessa ensiksi vääryyden tekemistä, välttää sitä ettei tee syntiä Pyhää Jumalaa vastaan. Olemme menetelleet näin?

Emme. Ihmiset tekevät syntiä yötä päivää hullun lailla. Moderni ihminen on poistanut synnin tekemisen rajat ja synnin valtaväylä on avattu joka kotiin. On tapahtunut juuri se millä käärme houkutteli ihmisen syntiin 'sinä päivänä, jona te siitä syötte, aukenevat teidän silmänne, ja te tulette niinkuin Jumala tietämään hyvän ja pahan'. Nyt me todella tiedämme pahan. Oletko sinä sitten hyvä vai paha? Tutki itsesi Jumalan sanan valossa.

Listaan muutamia arviointikriteerejä Jumalan edessä:
Älä käytä väärin Herran, Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka käyttää väärin hänen nimeään. Oletko koskaan käyttänyt turhaan Jumalan nimeä? Et kiroillessasikaan? Joka on niin tehnyt on syyllistynyt Jumalan pilkkaan.
Älä tapa Avataan hiukan: Matt.5 'Mutta minä sanon teille: jokainen, joka vihastuu veljeensä, on ansainnut oikeuden tuomion; ja joka sanoo veljelleen: 'Sinä tyhjänpäiväinen', on ansainnut suuren neuvoston tuomion; ja joka sanoo: 'Sinä hullu', on ansainnut helvetin tulen.'
Älä tee huorin: Avataan hiukan: Matt.5 'Te olette kuulleet sanotuksi: 'Älä tee huorin'.
28 Mutta minä sanon teille: jokainen, joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssansa.'
Älä varasta. Oletko koskaan varastanut. Joka on varastanut, on varas.
Älä sano väärää todistusta. Kun henkilö ei ole läsnä (huom kahvitauot), oletko aina puhunut totta hänestä, muuttelematta ja muistaen puolustaa häntä jos hänestä puhutaan pahasti kun hän ei ole paikalla?
Kunnioita isääsi ja äitiäsi.
Alä petä Oletko koskaan huijannut? Jos olet, olet huijari.
Joka siis ymmärtää tehdä sitä, mikä hyvää on, eikä tee, hänelle se on synniksi.
    Matt.5 'Olkaa siis te täydelliset, niinkuin teidän taivaallinen Isänne täydellinen on.'

Kaikki nämä käskyt voidaan laittaa yhden otsikon alle ja se on:
Mark.12:Herra, meidän Jumalamme, Herra on yksi ainoa;
30 ja rakasta Herraa, sinun Jumalaasi, kaikesta sydämestäsi ja kaikesta sielustasi ja kaikesta mielestäsi ja kaikesta voimastasi'.
31 Toinen on tämä: 'Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi'. Ei ole mitään käskyä, suurempaa kuin nämä."
Joka nämä pitää on kelvollinen Jumalalle.

Miten sitten käy yhden synnin tehneelle Jumalan edessä?
Room.6:23 synnin palkka on kuolema ja 2.Tess.1:9 9 'Heitä kohtaa silloin rangaistukseksi iankaikkinen kadotus Herran kasvoista ja hänen voimansa kirkkaudesta'. Jumalan viha vääryyttä kohtaan kohtaa syntisiä ja Jumala osoittaa miten paljon hän vihaa vääryyttä: ikuinen tuomio Helvetissä.

Siksi Jeesus tuli.
Että kadotettu syntinen voisi tehdä parannuksen synneistään ja uskoa Jeesukseen. Siksi itse Jumalan piti mennä syljettäväksi, häväistäväksi, ruoskittavaksi, pilkattavaksi ja lopulta ristille naulattavaksi, jotta syntimme rangaistus maksettaisiin. Hän otti vapaaehtoisesti rangaistuksemme kantaakseen, jotta ruttosyntinen saisi anteeksi. Siksi synnittömän, Pyhän Jumalan, Jeesuksen Kristuksen veri vuosi Golgatan ristillä, jotta se voisi puhdistaa meidät kaikesta synnistä.

Mitä Jumala vaatii nyt sinulta?
Että teet parannuksen, uskot Jeesukseen ja saat anteeksi. Ilman parannusta ei Jeesus tule elämääsi. Että seuraat Jeesusta tästä edes ja kirkastat häntä elämälläsi jo täällä maan päällä ja olet yhtenä päivänä iloitsemassa hänen kirkkaudessaan. Sitä Jumala haluaa sinulta.
Ap. t. 17:30 "Tällaista tietämättömyyttä Jumala on pitkään sietänyt, mutta NYT sen aika on ohi: hän vaatii kaikkia ihmisiä kaikkialla tekemään parannuksen.
Tämä on vastaus seuraavaan kommenttiin eräällä palstalla.

"Hitsin vimpulat...
Mutta näistä jakeista tulee silti mieleen että häh. Aivan kuin ihmisen ja ihmisen välissä olisi koko ajan joku kolmas pyörä. "


Siis ihmisen ja Jumalan välissä on tosiaan "kolmas pyörä".
Se kolmas pyörä on synti. Synti erottaa ihmisen Jumalasta, koska Jumala ei voi sietää vääryyttä eikä syntiä. Jos kolmannelle pyörälle haluaa etsiä persoonaa, nini syntiä edustaa Saatana, joka on valehtelija alusta pitäen. Hänen valhetta seuraten ihmiskunta on nytkin erossa Jumalasta ja matkalla kohti lopullista kuolemaa.

Room.6:23 Synnin palkka on kuolema

Kuka on tehnyt synnin on Jumalan rangaistuksen kohteena aivan kuin kuka tahansa, joka on rikkonut yhteiskunnan lakia vastaan, on lain mukaisen rangaistuksen kohteena. Joka on varastanut, mikä hän on? Hän on varas. Joka on kerran valehdellut, mikä hän on? Hän on valehtelija. Jne jne, emme ole puhtaita Jumalan edessä kukaan.

Onneksi Room.6:23 jatkuu

...mutta Jumalan armolahja on iankaikkinen elämä Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme.


Armoa on, että Jeesus kärsi rangaistuksemme ja kuka haluaa voi tämän ottaa vastaan. Jeesus otti laskusi ja ulosottovelkasi Jumalan edestä ja pisti ne maksuun omalla verellään, joka vuosi ristin puulla. Nyt Jumala kutsuu jokaista luokseen ottamaan tämän maksun vastaan. Mutta ei sitä uskoon tulla noin vain, täytyy tehdä parannus, eli tunnustaa ja hyljätä syntinsä ja sitten saada ne anteeksi.

Joku voi kokea etei halua tehdä parannusta, ja saattaahan se kirpaista noin ajatuksena, mutta lopulta se on oikein tehdä ja kun Jumala sitten antaa anteeksi, ei voi kevyempää oloa olla. Sitähän melkein jo leijailee olonkin vuoksi taivaaseen kun Jumalan antaa anteeksi:) Ystävä, eiköhän notkisteta sen verran polvia, että lähdetään nyt elämän tielle yhdessä Jeesuksen kanssa.
Apt.5:19-20 Mutta yöllä Herran enkeli avasi vankilan ovet, vei heidät ulos ja sanoi: 20 "Lähtekää täältä. Menkää temppeliin ja julistakaa kansalle kaikki tämän uuden elämän sanat."


Reilun kahden viikon aikana olen tavannut kaksi miestä, joiden edestä Jeesus on kirjaimellisesti avannut vankilan kalterit. Ensimmäinen heistä oli suomalainen mies, Raimo (nimi on muutettu), joka on istunut vankilassa 17 vuotta mutta, jonka Jeesus on saanut pelastaa, ei ainoastaan heroiinin orjuudesta, vaan myös lääkkeiden ja synnin orjuudesta. Toinen heistä on kiinalainen, jota nimitetään taivaalliseksi mieheksi ja hänen nimensä on Yun. Tämän Yunin elämä on täynnä ihmeellisiä tapahtumia, jotka ovat samankaltaisia kuin mitä Uuden Testamentin aikaan tapahtui. Mutta niiden tekijänä onkin sama henkilö kuin mitä Uuden testamentin tapahtumien takana oli ja hän on itse Herra Jeesus Kristus. Jälleen voi todeta, että uskossa eläminen on ihmeellistä, koska se on todellisen Jumalan kanssa elettyä elämää. Jeesus ei ole kaukainen, vaan haluaa olla lähellä meitä jokaista. Muista, hän on vain yhden rukouksen päässä sinustakin.

Raimoa Jumala oli vetänyt jo useamman kerran, mutta vasta tragedia perheessä sai hänet nöyrtymään Jumalan edessä. Hän kohtasikin tullessaan keskussairaalasta tämän tragedian jälkeen Jumalan, joka ilmestyi hänelle suuressa valossa sairaalan ulkopuolella. Hän antoi elämänsä Jeesukselle. Siihen asti hän oli ollut heroiini-koukussa, josta inhimillisesti ajatellen ei ole juuri poispääsyä. Vapahtajan kanssa sekin on mahdollista. Päästyään heroiinista eroon olivat vielä lääkkeet jäljellä. Eräänä päivänä hän meni lääkäriin antamaan pois 15 eri lääkettä. Lääkäri totesi ettei hän voi antaa miehen mennä ulos koska ilman näitä lääkkeitä hän kuolisi ja kysyi samalla onko hän löytänyt paremman lääkärin. Tähän Raimo totesi, että on löytänyt, Jeesuksen Kristuksen ja sanoi samalla, että hän on jo ollut muutaman viikon ilman näitä lääkkeitä. Lääkäri antoi näin Raimon lähteä ja totesi, että kerran aikaisemmin oli hänen eteensä tullut vastaava tapaus ja nyt tämä oli toinen.

Raimo joutui vielä istumaan vankilaan aikaisempien rikosten tähden. Vankilassa hän halusi selliin, jossa oli kaikki hienoudet, mutta joutui lopulta kuitenkin karuun selliin. Eräänä yönä hän heräsi siihen, että sellissä kajasti valo. Hän nousi ylös ja huomasi, että Herra oli samassa sellissä. Herran edessä sellin lukitut ovetkin avautuivat ja he kävelivät sen sellin luokse, jossa hienoudet olivat. Herra osoitti sitä selliä. Sama toistui seuraavana yönä. Lopulta Raimo saikin tämän sellin. Tämä osoittaa minusta sen, että Jumala antaa meidän kärsiä usein omista töppäilyistä ja rikkeistä, mutta hän on siellä kärsimisen keskellä mukanamme. Syntiemme rangaistuksen hän kuitenkin kärsi itse puolestamme, koska meillä ei ole mitään millä sen voisi maksaa.

Taivaallisen miehen Jeesus johdatti kokonaan ulos Kinalaisesta vankilasta. Kyseeessä oli korkean tason Kiinalainen turvavankila, jonne veli Yun oli toimitettu, koska hän oli Jeesukseen uskova ja julisti evankeliumia. Tieto tästä oli kaikunut kuitenkin ulos Kiinasta ja myös muualla kuin Kiinassa rukoiltiin veli Yunin puolesta, olihan hän Kiinan kotiseurakunnan yksi johtajista. Hänet oli pahoinpidelty varsin perusteellisesti vankilassa, mm molemmat nilkat oli hakattu rautaputkilla niin, että jalkaterät roikkuivat lähinnä lihasten varassa. Kävelemisestä ei ollut puhettakaan. Jumalalle on kaikki mahdollista. Jeesus ilmestyi veli Yunille hänen sellissään ja Yun ymmärsi, että nyt olisi aika lähteä ulos. Yun ei pelkästään pystynyt kävelemän vaan sellien ovat aukenivat hänen edessään, eivätkä vartijat, joita oli joidenkin ovien moellmmin puolin kaksin kappalein konepistoolein varustettuna pysäyttäneet tätä mistä. Samaan aikaan Ruotsissa oli rukouskokous, jossa oli tieto tästä asiasta ja rukousta Yunin puolesta, sai eräs hiljainen suomalainen näyn siitä, että nyt astuu nuori mies ulos Kiinalaisesta vankilasta. Tämän itse Yun kuuli myöhemmin vieraillessaan kyseisessä seurakunnassa ja heidän vertaillessaan päivää ja aikaeroa. Kiitos Jumalalle!

Erityisvankilan kalteritkaan eivät pidättele Jumalaa. Mutta Jeesus haluaa kutsua meitä jokaista erityisesti ulos siitä vankilasta, josta itse kukin meistä saattaa olla. Onko se rahan himo, aineiden orjuus, yksinäisyys, pelkotilat, ostamisen himo, vallan halu tai mikä se sitten voikaan olla. Hän voi vapauttaa. Jeesus sanoi, että "Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jokainen, joka tekee syntiä, on synnin orja...Jos Poika vapauttaa teidät, te olette todella vapaita."Joh.8:34,36

Anna sinäkin nyt elämäsi Jeesuksen hyviin käsiin. Hän ei ainoastaan vapauta sinua tässä elämässä, vaan vie sinut Isänsä kirkkauteen iloitsemaan ikuisesti. Se on todellinen kotisi, ylhäällä, jonne hän on mennyt valmistamaan meille sijaa. Mutta ensin meidän on annettava hänen olla Herramme ja Vapahtajamme.

Ps. Voit rukoilla hyvin yksinkertaisesti esim. "Jeesus ota elämäni" tai "Tunnustan syntini, anna ne anteeksi ja tule elämääni Herraksi ja Vapahtajaksi. Kiitos Jeesus!"
Se, mikä minut on vakuuttanut Jumalan olemassaolosta on jotakuinkin seuraavaa. Varmaan muutakin löytyy, mutta nämä tässä ensin. Vajavaiseksi tämäkin jää, mutta tulkoon nyt kirjoitetuksi nämä. Laitan tämän blogin kun asiaa minulta kysyttiin.

1. Se, että kun Jeesus tuli elämääni, hän osoittautui juuri siksi henkilöksi kuin Raamattu hänet kuvaa. Jeesuksen myötä elämääni astui elävä Jumala ja hänen rakkautensa ja voimansa. Sain rauhan sydämeeni, uuden puhtaan sydämen, sain syntini anteeksi (syytös pois), sain uuden rakkauden toisia ihmisiä kohtaan, sain myös ilon. Kaikki nämä ovat vain seurausta, oleellista on yhteys Jeesukseen.
Joh.14:27 'Minä jätän teille rauhan. Oman rauhani minä annan teille, en sellaista jonka maailma antaa. '

2. Näen saman muissa henkilöissä, jotka tulevat uskoon. Jopa täysin katastrofitilanteissa olevat ihmiset nousevat ihmeellisesti Jeesuksen kanssa.

3. Jumalan antama Pyhä Henki vakuuttaa minua sisimmässäni.
Apt.1:8 'Mutta te saatte voiman, kun Pyhä Henki tulee teihin'
Joh.15:26 'Te saatte puolustajan; minä lähetän hänet Isän luota. Hän, Totuuden Henki, lähtee Isän luota ja todistaa minusta.'

4. Näen kaikkialla, että Raamatun sana on totta ja toteutuu tällä hetkellä kuten tulevaisuudenkin osalta. Jumala avaa Raamattua Henkensä kautta ja puhuu sitä kautta. Erityisesti jos sitä lukee rukoillen.

5. Mitä enemmän lähestyn Jumalaa, sitä todellisemmaksi hän käy.

6. Jumala puhuu tänä päivänäkin profeettojen kautta ihmeellisesti toteutuvia asioita, joita ei voi selittää muutoin kuin itse Jumalan ilmoittamana.

7. Jumala jatkaa ihmeellisiä parantamistöitään. Näitäkin ei voi muuta kuin ihmetellä. Itsessään nämä ovat niitä pienimpiä todisteita.

8. Jumala vastaa rukouksiin ihmeellisesti. Tässä on huomattava, että rukousten on oltava Jumalan tahdon mukaisia, mutta mitä paremmin oppii tuntemaan Jumala, sen paremmin tietää mikä rukous kulloinkin on lähempänä Jumalan tahtoa. Jumala ei vastaa tahtonsa vastaisiin rukouksiin, koska hänen tahtonsa meitä kohtaan on hyvä.

Todellinen todiste on siinä, että Jeesus nousi kuolleista ja koska hän elää, niin häneen on mahdollista saada yhteyden, koska hän itse sitä haluaa.
Ilm.3:20 'Minä seison ovella ja kolkutan. Jos joku kuulee minun ääneni ja avaa oven, minä tulen hänen luokseen, ja me aterioimme yhdessä, minä ja hän'

Linkkejä: http://tv7.fi/vod/player.html?file=cafe_raamattu-151-w.MP4&dir=cafe_raamattu
Mitä maailma tarjoaa? Maailma tarjoaa välkettä, kilkettä, pauketta ja hetken humauksia. Kaikki se kuitenkin katoaa. Vaikka keskittyisit mihin tahansa kuinka keskittyneesti, se katoaa aikanaan.

Vain Jeesus Kristus tarjoaa pysyvää. Hän voi tarjota pysyvää, koska hän itse on ikuinen, pysyvä ja kuolematon. Hän haluaa antaa sinulle ilon, rauhan ja elämän. Elämän, joka on laatuaan täyteläistä ja kestoltaan ikuista.

'Älkää tavoitelko katoavaa ruokaa, vaan katoamatonta, sitä, joka antaa ikuisen elämän. Sitä teille antaa Ihmisen Poika' Joh.6:27.

Jeesus voi tarjota niin paljon enemmän kuin mitä milloinkaan voit saada tästä maailmasta. Etsi häntä ja tartu hänen tarjoukseensa. tunnusta syntisi ja käänny hänen puoleen saamaan ne anteeksi ja ota hänet elämääsi. Hän armahtaa ja haluaa tulla elämääsi kun syntiongelma on poistettu väliltänne.

'Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, kaikille, jotka uskovat häneen.' Joh.1:12

Jeesus Kristus voi olla jo tänään sinunkin kallisarvoinen aarteesi, kun tartut häneen kiinni. Tule hänen luoksensa, tänään.