IRC-Galleria

ollip1

ollip1

http://ask.fm/ollipekkajalovaara
On vuosi 1986 ja luen kaverini kanssa miehestä, jolla on kummallista vetovoimaa.
Hän käyttää valtaa, valtaa yli sairauden, valtaa yli
luonnonvoimien, valtaa yli demonien ja lopuksi valtaa yli kuoleman.
Kuka on tämä mies?

Ihmiset eivät ottaneet häntä vastaan ja lopulta hänet tapettiin. Mutta se ei auttanut, Hän oli voimakkaampi, kuolema ei voinut pitää häntä otteessaan! Hän tuli takaisin, nousi kuolleista.
Kuka on tämä mies, joka ei pysy kuolleena? Tästä miehestä halusin yht'äkkiä ottaa selvää.

Hän osoittaa rakkautta. Hän ei tullut itseään varten, Hän tuli auttamaan. Hän tuli johtamaan ihmisen Jumalan luokse. Syntien sovitus, Hän pystyi siihen! Se on jotain sellaista, joka ei heti avaudu. Kadotettu saa Häneltä toivon.
Kuka on tämä mies? Hänen nimensä tiedämme, mutta tiedämmekö kuka Hän oikeasti on? Yht'äkkiä haluan tietää.

Hän kutsuu luokseen. Hän haluaa johdattaa ikuiseen kirkkauteen. Hän haluaa antaa meille Jumalallisen voiman, antaa jotain uutta. Mitä se on? Hän kutsuu tällaista syntistä, Hän antaa mahdollisuuden. Yht'äkkiä haluan tietää, haluan mennä tämän miehen luokse. Yksinkertainen raamattupiiri kaverini kanssa ja itse Jumala alkaa puhumaan sanansa kautta, osoittamaan kuka Jeesus Kristus on, joka haluaa olla Herrani. Tästä alkaa uusi tie Jeesuksen kanssa, annan Hänelle elämäni.

Hän on kuningasten Kuningas. Hän on Jumala katseltavanamme, keskellämme. Tulevina vuosina tämä mies osoittaa voimansa elämässäni. Mutta vain jos haluan antautua hänelle. Välillä huomaan eläväni kauempana, maailmaa katsellen. Kun palaan lähemmäksi Häntä, Hän avaa mahdollisuuksiansa ja niin tämän maailman rajoitukset rikkoutuvat. Jumalan mahdollisuudet avautuvat. Hän rikkoo ne rajat, jotka maailma uskottelee meillä olevan. Hän murtaa rajat rakastamiseen, Hän murtaa rajat elämiseen, ollen itse elämän lähde.

Nyt vuonna 2009 istun nuorten tilaisuudessa, jossa 97-vuotias julistaa tästä Miehestä, joka on täynnä armoa ja totuutta. Vain tämä julistaja saa 500-päisen nuorisolauman hiljaiseksi ja osoittaa mitä on Jumalan, Pyhän Hengen voima. Julistajassa itsessään ei ole enää jäljellä mitään muuta kuin luut ja nahka ja raihnaisuuus, mutta Jumalalle on kaikki mahdollista.

Tänäkin vuonna näen ja kuulen usein miten Jeesus Kristus vapauttaa ihmeellisesti milloin mistäkin synnin orjuudesta, huumeiden, alkoholin, väkivallan, seksin tai mammonan orjuudessa olevia vapauteen. Minutkin. Klisee onkin totta: Jeesus pelastaa, ei vain ajallisesti synnin orjuudesta vaan ikuisesti, synnin tuomiosta.

Yht'äkkiä haluan antautua tälle miehelle yhä kokonaisvaltaisemmin. Tämä mies, joka on osoittanut sanansa pitävän, on osoittanut käytännössä olevan juuri sellainen, josta Johanneksen evankeliumi ja koko Raamattu kertoo. Haluan tuntea Hänet paremmin, haluan elää Hänen kanssaan, joka jostain syystä haluaa elää minun kanssani.

Tämä mies on Herra Jeesus Kristus, elävä ja väkevä Jumala keskellämme. Silti sydämessään nöyrä ja hiljainen ja täynnä armoa.
Usko Herraan Jeesukseen, niin sinä pelastut. Apt.16:31

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.