IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Urheilu ja liikunta
Perustettu
29.12.2004
Tilastot
Käyntejä: 7 788 (1.7.2008 alkaen)
Koko
795 jäsentä
Tyttöjä: 399 (51 %)
Poikia: 396 (49 %)
Sijoitus koon mukaan: 724
Keski-ikä
37,0 vuotta
Otos: 512 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 37,1 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,9 vuotta

Jäsenet (795)

-Fannii-nnooora_frozen_skyjokurandomvaadiudzrepuOvulaatioEI\JAAjjjaniiHanne-33saanamoiKunuuSpa^^wordanowelle-Tinke-

SaneThis in not a rölliLuonut: SaneLauantai 22.03.2014 02:01

Viimeaikoin moni on tullu tivaamaa
"AY BRAH, miks et enää kirjota blogei?"
"Ay BRAH, et oo kirjottanu blogei pitkää aikaa"
"AY BRAH I'm a huge cunt"
No, siihen on parikin syytä; ensimmäinen lienee se, et gallerian rakenne on muuttunu paskempaan suuntaan: blogikirjotukset ei enää saa samaa määrää huomiota etusivulla ku ennen, joten mitä järkee kirjottaa jos vaan kaverilista ja seuraajat lukee?

Toinen syy on se, et oon vaihtamas paikkakuntaa, koin jotain järkyttävää pari viikkoo sitten mun henk. koht. elämässä, josta aiheutu ihan saatanasti stressiä ja mun sosiaalinen elämä pitää mut täl hetkel niin busy, ettei oo vaan aikaa kirjotella mitää blogei.
Ideoit on tullu samaa tahtii ku ennenki, mut en vaa oo pystyny istuu koneen ääree ja varaa hetken aikaa pelkästää teiän surkuvittujen viihdyttämiselle, koska liikaa asioit mieles. Laatu kärsis liikaa.

Kolmas syy on se, et oon käymäs eräänlaist metamorfoosii läpi.
Mun aivot on jotenki nyrjähtäny, koska en oo enää sama ihminen ku ennen. Mun ajattelutapa on eri ja mun arvomaailma on eri, samoin ku prioriteetit.
En enää haluu olla fuarkin' Zeez bruh. Haluun olla jotain muuta. En enää tavottele massiivist sick cunt kehoa, vaan mulle riittää et oon vaa sua paremmas kunnos esteettisesti ja siihen ei vaadita 5x viikos salia ja armotonta bulkkaus-cuttaus sykliä ja 2g proteiinii per painokilo.
Sen takii käyn enää vaa 3x viikos salil ja senki verran vaa sillon jos jaksan/on aikaa, koska mul on tullu elämää muita tavotteita ku salirottailu, joka vie ihan vitusti aikaa sosiaalisesti elämäst.
Tuun kutistuu, se on fakta, mun honestly I don't care, koska tuun silti olee paremmas kunnos ku 99% vastaantulijoist ja 100% Ylilaudan /fit/:stä.
Jatkan edellee rasvojen matalana pitämistä ja lihasmassan ylläpitoo, mut en varsinaisesti haluu enää kasvaa täst isommaks.
Upgradeen myös vaatekomeroni. Kävin sen läpi eilen, enkä löytäny mitää muit ku slim fit pintaliitäjä T-paitoi. Alan täst lähin käyttää vähä enemmän mielikuvitusta.
Syy tähän tyylinvaihdokseen on yksinkertanen: haluun antaa itestäni "mulle saa tulla puhuu :-D" kuvan, mieluummin ku "etsä vittu nää et mul on steroidikuuri menos".
Vaik pakko myöntää et täl alfa/macho-tyylil saa vitusti pilluu, mut kaikki se hilloviiva tulee matalil itsetunnoil varustetuilt huorilta. Jotka yleensä on viel kännis.
Kyse on vaan siitä et haluuks määrän korvaavan sen itse panemisen merkityksen... joka yleensä tuppaa katoo siin vaihees ku panee paljo.
En enää tue irtoseksii lol

Mut yhes asias haluun selventää: mirraan edelleen ja tulen aina mirraamaan Zyzziä. Se neekeri pelasti mut betailult. Sen ansiost mun itsetunto nykyää on mitä on. Zyzz opetti mulle hyödyllisii elämänviisauksii kuten
"disregard females, aquire dance moves"
"disregard dignity, aquire lols"
Tää planeetta kaipais enemmän Azizin kaltasii ihmisii, jotka kykenee inspiroimaa muita ja uskaltaa olla omia itseään ja antamaa tasan nolla vittua muiden mielipiteistä itseään kohtaan.
Long live the king.

Ja lopuks mitä tulee mun Galleria profiiliin: all I ever wanted was to bring the lols.
Siltä varalta ettei joku oo sitä viel tajunnu, ni mul ei oo koskaa ollu mitää henkilökohtast ketää teit vastaan.
Kaikki asiat mitä oon ikinä sanonu, on ollu vaa läppää, toivoin vaa et oisitte oppinu olla ottamatta jonku internet jäbän sanaherjat tosissanne.
Se et provosoidutte jostain mitä oon sanonu, on vaa todistanu kuinka oikees oon ollu.
Ei kannata antaa kenenkää esittää sanoillaan tuntevansa teiät henkilökohtasesti jokasta pikku vikaa myöten. Ottakaa kaikki sellanen huumorilla ja pitäkää koko tilannetta humoristisena.
Miettikääs nyt: joku tyyppi joka ei oo koskaa edes nähny sua irl, käyttää omaa aikaansa kommentoidaksee mikä sun habitukses on pielessä - miks vitussa sellasest täytyy vetää kookokset penisreikään?
Mut jos ikinä oon vahingos kommentoinu jostain johon ei voi ite vaikuttaa; oon aidosti pahoillani. Sellanen on rottamaista. Mut jos oot suuttunu siit ku oo sanonu sua läskiks tai miks kirjotat ku 12-vuotias kehitysvammanen, ni en ota mitää sanoi takas :D

Mut anyway, the fun is over brahs and brahettes. Tuskin enää lisäilen kauheesti sisältöö, joten turha odotella.
Olihan nää hauskat 2v.
Saatan edellee luoda jotain pientä tuhoa ja sekasortoa, jos mun retard-mittari alkaa käydä ylikierroksil, mut muusta en osaa sanoa.
Eli kannattaa olla vähemmän vammasii ja opetella sitä ulosantia. Mä tiiän et Gallerian keski-ikä onki amisbemari, mut silti nigga damn.

Mul tulee ikävä teit sad cunttei. Srsly

Ps. Jos joku Turus asuva sick cunt kaipaa kämppist puolittaa vuokraa ni holla at me :D

Pps. Hylkään mun koko sosiaalisen verkoston tält Pk-seudulta ja muutan uuteen paikkakuntaan, jossa mul ei periaattees oo mitään, joten jos joku Turun seudult kaipaa sick brahii kenen kanssa kamuilla, ni siitäki saa hollailla mulle, ni voidaa koittaa keksii jotain ku pääsen vihdoin muuttaa lol

SaneNoniinLuonut: SaneKeskiviikko 29.01.2014 15:15


tällä psyykkauksel voi saavuttaa mitä tahansa

SaneMuhammad AliLuonut: SaneMaanantai 27.01.2014 02:01



This guy^
This fucking guy^

Useempien urheilijoiden pitäis ottaa Muhammad Alist oppia.
Varsinki urheilijoiden, ei niinkää muiden alojen taitureiden, koska urheilu on paras asia osottaa paremmuutensa muita kohtaan, kaikki muu sisustamisest tulppaanien kasvatukseen on liikaa makuasioist kiinni... mut ei urheilussa. Jos sä oot hyvä ni sä oot hyvä ja se mitataan voittojen perusteella, joit ei voi kukaan kiistää.

Vittuun kaikki "vaatimattomat" urheilijat - "no joo joo tuli täs voitettuu maailmanmestaruus, mut ei se ois onnistunu ilman mun perheen tukee... nii ja kävi vähä tsägä..."

Fuck that, ku kädet ilmaan ja huutelee et voitinpas mestaruuden sen takii koska oon lahjakkaampi ja kurinalasempi ku kaikki loput!

Toki voidakses puhua paskaa sun täytyy olla Alin veronen lajissas, koska mikää ei näytä hölmömmält ku uhoominen vaik kuitenki saa turpaansa

SaneKykykilpailutLuonut: SanePerjantai 13.12.2013 02:55

Matka jonka kuljet, on tärkeämpi kuin päämäärä - Wolfang Amadeus Mozart 1904-1953

Nyt tulee tilitys senki betahinuri, joten varaa paljo hiilihydraattii et jaksat viimesee sanaa asti, aight bro?

Elikkäs nämä fuarkin talent show't, jotka tappaa luovuuden ja pilaa omaperäsyyden ja lupaavat kyvyt.

Oikee tapa menestyy on olla lahjakas ja sit verel ja tuskal hyötyy niist lahjoistaa kovan yrityksen kautta, mut nää vitun kykykilpailut luo 90% tarvittavast ympäristöst kilpailijoille.
Lupaan et 100% tänki vuoden Idols-kilpailijoist ei ois kukaa lyöny läpi jos ne ois vaa lähettäny demovideon jollekki tuottajalle. Koska kaikki se tapahtuis suljettujen ovien takana, eikä mikää velvottais sitä tuottajaa tekee sopimust sen kans... toisin ku Idolsis, jossa pitää olla niit läskei ja finnisirkuksii ja sosiaalisesti erkaantuneit, vaan koska te tyhmät lampaat haluutte nähä niit siel et voitte samaistuu, jolloin katotte sitä sielutont ohjelmaa ja Jone Nikula voi tänäki iltana syödä voileipänsä välis satalappusia.

Jos haluu menestyy, pitää kokee vastoinkäymisisii ja elämän täytyy olla yhtä kurjuutta siihen asti kunnes lyöt ittes läpi ja voitat the game of lifen. Vast sillon sitä osaa arvostaa oikeella tavalla.
Mut se ei tee hyvää kenellekkää et tuut valmiille lavalle, sulle annetaa mikki kätee, laulat jonku toisen sanottamaa biisii ja sul on jo heti kaikki äänentoisto yms valmiina pelittämäs ja sit alat vaa määkii.
Sitten jos hupsistakeikkaa käykin niin et pääset jatkoon, siit eteenpäin kaikki maksetaa sulle: lentolippu jatkoesiintymisii, hotellihuone, ilmanen ruoka, sut stailataa, sulle kerrotaa mitä pukee päälle, miten pitää hiuksii. Ja edellee teet sitä samaa koko kisan ajan; laulat covereita mut täl kertaa yrität vaikuttaa vähä enemmän tunteellisemmalt ja muistat kertoo biisin jälkeises haastattelus et tää oli omistettu sun kuolleelle mummolle ja kaikki vammaset no-gainerit äänestää.

Hyvä irl esimerkki siit miten voi käydä jos kaikki pedataa sulle valmiiks ja sun aivotyöskentelyki hoidetaa sun puolest, on Justin Bieber.
Se mitä oon siit kuullu sillon ku se ei oo kostuttamas 11-vuotiaiden pikkuhousui laval, on kaikkee muut paitsi hyvää tai kunnioitettavaa. Justin Bieber räjähti julkisuutee liian nuorena, eikä todellakaa omast ansiostaan. Sellasen on pakko sekottaa pää ja niin on tainnu käydäkki.
Bieberin pahin vastoinkäyminen urallaa on flunssaan sairastuminen tai et keikan lipputulot tuottiki 2 milj. vähemmän ku se ois halunnu.
Justin fucking Bieber, kuten moni muu samanlailla suosionsa saanu, ei tiedä mitää elämästä tai mitä rankka duuni tarkottaa.
JB ei päätä mitä se pukee päällee, se ei päätä miten sen kampaus laitetaa, se on pelkkä sätkynukke. Mut tätähä sen fanit ei pysty hyväksymää koska omg sehä on Justin fucking Bieber!
Wuts dat? Justin sanottaa omat biisinsä? pffft nykyää riittää ku teet yhen biisin mis otat kantaa kehitysmaiden kärsimyksii ja hittilistojen top 1 seuraavat 12 kuukaut on taattu.
Sanon tähän kuitenki myös sen et kaikki te jotka naureskelette Bieber homovitseille yms. ootte myös perseestä ja teiän huumorintaju on 6-vuotiaan tytön tasolla.
Justin Drew Bieber on vaa ylimielinen lellitty kakara, joka ei edes käy salil. That is all.

Sit takasin siihen mitä tulee rankkaan työntekoon, jossa käytän esimerkkiä Beatlesia, vaik se liian yliarvostettu bändi onki, mut silti ei varmaa löydy parempaa yhtyettä joka voi todella sanoo ansainneensa suosionsa...
Ennen Beatlemaniaa, sillon viel ku Beatles oli suht tuntematon bändi, Lennon ja kumppanit soitti Hampurissa yhteensä n. sadan tunnin verran biisejään, jopa siin määrin et ne joutu käyttää yht adrenaliinin kaltast huumetta, et ne jakso soittaa läpi monta yötä putkee. Bieber taas postas videon youtubee ja Scooter Braun bongas sen siit lol
Mut vaik Beatlesil on vaa pari tosi hyvää biisii ja loput on sellast hissimusiikkii ja sillonki pitää olla kevyes pilves et niit pystyy kuuntelee, niil on silti mun loputon rispekti

Steroidit on ku kehonrakennuksen kykykilpailu. True, ne auttaa sua etenee, ehkä jopa sellasii saavutuksii mitä et koskaa natuna sais, mut samal ne muuttaa sua ihmisenä. Jos otat roinaa, et voi enää väittää olevas sama ihminen ku olit ennen. Tuut aggressiivisemmaks. Sun koko persoonallisuutes muuttuu ja ties mitä.
Ja sillon kuuluuki kysyy iteltään et kumpaa arvostaa enemmän: sitä matkaa jonka kuljet ja joka vie pidemmän aikaa ja saa sut itkee ja harkitsee itsemurhaa, mut lopulta pysyt omana itsenäs vai nopeita tuloksii ja kaiken saamista hetkessä, mut muutut ihmisenä väärään suuntaan?

Ja nyt mee salille, faggot

SaneDo you even stringer?Luonut: SaneTorstai 21.11.2013 22:02

Justifioikaa aka justimoikaa aka jussi moikkaa aka oikeuttakaa mulle t-paitojen yms kaikkien muiden paitojen ku hihattomien käyttö salilla (alfat käyttää stringereit).

I mean, miten te pystytte siihen? Eiks kaikki meist haluu vaa chillaa mukavasti ja en voi kuvitella miten se on lähelläkää mukavaa hengaa tuntii salill hikikainalois, ku ne märät märkäläiskät muhii vaa siel paidan alla ja synnyttää rihmastoo ja joka kerta ku nostatte kätenne ja laskette sen alas, kuuluu samanlainen ääni ku teiän kainalos ois pillu ja joku panis sitä.

Plus et mitä se tekee teiän paidoille pitkäs juoksus! :O Oon nähny cunttei joil on ihan keltasii vanhoi hikiläiskii treenipaidoissaa, koska ei auta vaik kuinka pesisitte sitä jos aina vaa kiskotte sen saman paidan päällenne, koska siemen on jo kydetty siit lähtien ku hikoilette sen ekan kerran...

Mut siis tietty jos treenaatte ku vammaset ettekä eritä hikee ni sit ymmärrän :))))))

Ite käytän salil AINA stringereit koska A) oon sick cunt YEA MAH ja B) koska oon vitun alfa ja C) koska oon esteettinen ja D) koska oon parempi ku sä ja E) koska mun kyrpä on todennäkösesti isompi ku sul ja F) koska voittaisin sut katutappelus koska oon ex Navy SEELs veteraani ja oon saanu koululuksen Gorilla Warfares.

Hihattomas on seki parempi puoli et ku napeistas pamahtaa joku sick teknobiitti, voit alkaa vaa muzzaa ja fist pumppaa keskel salii ku true alfa ja sun kainalotki tuulettuu siin samal? Miettikää sitä.
Sit hihaton (mieluiten stringer) muistuttaa sua joka päivä ku treenaat salil et miks sä siel treenaat; TO BUILD SOME LEAN, HARD-ASS MUSCLE GAINS!
T-paidas et näe ku korkeintaa sun forkkus lol ja vaa homottalebanit luulee et suonekkaat ja isot käsivarret on millää taval esteettiset.

Mitä vähemmän kangast liimaantumas hiestä ihoa vasten, sen parempi

SaneGet in here gangasLuonut: SaneKeskiviikko 06.11.2013 02:15

Jokanen joka käy salil tietää et on gains puoli ja dyel puoli aka miesten ja naisten puolet salil.
Tänää oli taas kaikki naiset vetäytyny sinne salilaitteiden luvattuun maahan. Henk. koht. I find that rather offensive.
Vaik me raiskataanki teit silmillämme, se ei oo mikää syy antaa sen tulla teidän gainssien tielle.
Laitepuolel ei oo edes kyykkytelinet tai jalkaprässii, jotka on elinehto naiselle jos se haluu saada timmit reidet ja perseen. Siis oikeesti timmin. Eikä vaa sitä illuusioo minkä jooga- ja trikoopöksyt tekee.
Ota ne pois 99% salilla käyvilt naisilt ja niiden perseet tippuu maahan. So sad.
Onha se ihan mukavaa mennä salille tekee jotain ihme liikkeit joit on opittu Fitness-muropaketin kääntöpuolelt ku tulee tekemisen fiilis ja ehkä polkee vähä kuntopyörää ja lukee samal Demii, mut henkilökohtasesti olisin mielummin kotona imemäs kyrpää. Siis jo olisin nainen. Koska no homo. Vaik onha seki ihan hyvää treenii leuoille

ja nyt... SALIPORNOA









inb4: TUU MUSCULAR!!!
Admit it bro; sä panisit noit kaikkii

SaneTiistait!Luonut: SaneTiistai 05.11.2013 16:19



Chest day > Salil eka salil vika

SaneBody & MindLuonut: SaneTiistai 05.11.2013 04:29


On aina pyrittävä kehittää itseään ja yrittää olla parasta mitä voi olla.
Sen takii en arvosta ihmisii keil on hyvä fysiikka, mut on tyhmiä ku kumisaapas. Sama pätee myös toisinpäin; ei oo välii vaik oisit kuinka viisas, jos et oo shredded brah.

Miksei ihmiset yritä yhdistää näitä?

Niin paljo näkee neroi ketkä on kalpeit ja niil on astma ja bodareit ketkä menee ihan solmuu ku niilt kysytää sijaitseeks Pohjois-Korea Korean pohjois- vai eteläosas et siit on melkee tullu standardi ja sääntö ettei voi saada molempia samaan aikaan.
Ei oo paljo vaadittu parantaa ulkomuotoansa käymäl salil tunnin muutaman kerran viikossa tai ottaa salin jälkee kirja käteensä ja lukee vaik kymmenen sivuu per päivä.

Tää postaus koskee suurimmalta osin älykkyyttä ja sivistystä, koska mun ei tarvi skitsota fysiikasta, koska sitä mul jo on tarpeeks tehdäkseni poikaystävii exiks ja naisii lutkiks, mut joku saattais kyseenalaistaa mun älykkyyden sen perusteel mitä 99% kaikist bodareist on osottanu todeks.

Älykkyydellä en tarkota algebran ymmärtämistä, koska mitkään numerot koulun kokeista ei kerro vittuakaan älystä, se kertoo ainoastaan vaivannäöstä.
Kuka tahansa pystyy lukee s. 71-s.103 bilsankirjast ja sisäistää sielt keskeisimmät kohdat, se vaatii vaan tahtoa ja keskittymistä = kahta asiaa, joita ei koskaan olla rinnastettu älykkyyteen.

Älykkyydellä tarkotan omalt mukavuusalueeltas irtautumista.
Jos sua kiinnostaa vaa bodaus ja haluut elää vaan sitä varten ja tiedätki siit sit ihan kaiken, se ei oo mikää tekosyy olla tietämättä mistää muusta yhtää mitään.
Pitää olla kiinnostunu asioista., pitää mieli avoinna. Sen on älykkyyttä.

Sit on asioita joita vaan kuuluu tietää ja ne luokitellaan yleissivistykseks. Paras paikka hankkii yleissivstystä, on koulusta. Mut koska useimmat ei sitä ehdi tajuta ennen ku yläaste päättyy ja saa paperit joil pääsee korkeintaa Kallion lukioo, niin koskaa ei oo liian myöhäst.
Ite olin yläasteen jälkee tyhmä ku paska, enkä tajunnu mistää mitää. Aloin sivistää ite itteeni. Katoin dokumenttei historiast, uskonnost, lääketieteest, yms. yms. yms. luin kirjoi - laatukirjoi - kirjoi jois on hyvä tarina ja samal oppii jotain siit miten maailma toimii. Harry Pottereist tai Taru Sormusten Herrast ei mm. opi mitää muuta ku et "ur a wizard Harry!" ja et välil pitää syödä, laulaa ja nukkua.

Joten ei voi vaan treenaa ja olla siihen tyytyväinen, eikä voi vaan opiskella ja unohtaa elämän fyysinen puoli.

Jos sul on fyysinen puoli kunnos, sen lisäks on kolme aluetta joil pääsee pitkälle:

Historia
-Historia kattaa tuhansia vuosia eri asioit ja tapahtumii jotka hallitsemal saat muut ihmiset sanomaa: "mist sä tiesit ton?"

Uskonto
-Sama juttu ku historias, uskonnol on niin pitkät juuret et vaik oisit kuinka ateisti, tuut aina kohtaamaa uskontoo koskevii kysymyksii

Maantiede
-Hyväst maantietämykset ei koskaa oo haittaa. Aina löytyy ihmisii jotka haluu tietää missä Bangkok sijaitsee. Ja sillon sul on vastaus.

Yleistiedost haluun viel tiedottaa sen verran et älkää sotkeko sitä mikä oikeesti kannattaa tietää ja mikä on pelkkää hifistelyy, jota kaikki autistiset "älyköt" levittelee toistensa keskuudes samal ku runkkaa toisiansa ringis vanhempiensa ullakol.

Esimerkki

Kysyjä: kuinka vanhoja pyramidit ovat?

Sinä: noin viisituhatta vuotta

Hifistelijä pilkunnussija: 4713 vuotta ja 114 päivää

Sit jos joku vittuilee sulle siit ettet tiedä misä Inkoo sijaitsee ni voit hakata sen samantien. Annan sulle luvan.
Henkilökohtasesti mua ei oo koskaa kiinnostanu Suomen maantiede, Suomen elokuvateollisuus, Suomen kirjateollisuus tai ylipäätään mikään kotimainen. Miksi? Koska se ei oo kulttuurisesti sivistävää. Koska Suomella ei ole kulttuuria.
Aina ku joku ihmettelee miten en oo voinu lukee Tuntematont sotilast, kysyn aina takas et mitäs piti Moby Dickistä? Always brings the lols.

Kaikki tietämisen arvonen tieto on jotain sellaista, josta on hyötyy myös muuallakin päin maailmaa.
Mitä veikkaat kuinka moni amerikkalainen tietää kuka on täl hetkel Suomen Presidenttinä?
Entä kuinka moni suomalainen tietää kuka on täl hetkel Amerikan Presidenttinä?
Jos meet Pariisiin ja kysyt joltain sieltä et paljo maksat täst Akseli Gallen-Kallelan Poika ja Varis-taulust, se kysyy "kuka?" ja maksaa siit sulle lounasrahojensa verran.
Sit vast ku koko muu maailma alkaa näkee Suomen yhtä mielenkiintosena maana ku esim. Italian, sit alan mäki.

That said, suurin osa teist kuitenki vois alottaa niist yhdyssanoist. Baby steps, katsokaas ;)

SaneEiLuonut: SaneKeskiviikko 30.10.2013 20:32

SanePixelsLuonut: SaneTorstai 24.10.2013 03:27

Näen tääl paljo kuvii yläosattomist bodeist ja thumbnaileist katon eka et "not bad", sit ku klikkaan kuvaa suuremmaks; se ekaks migh even lift -kroppa muuttuuki vaa dyel -kropaks :(
Sit ku niis on aina käytetty viel jotai ihan hävytönt filtterii et varjot korostuis exponentaalisesti lols

Kaikki vihreet -ja siniset -ja mustavalkoayerit on vaa liian läpinäkyvii, säätäkää edes vaa kontrastii niin ette oo niin ilmiselvii. Tai jos ei kroppa riitä ilman kuvanmuokkaust ni