IRC-Galleria

Tiedot

Luokittelu
Harrastukset
Perustettu
2.1.2005
Koko
1903 jäsentä
Tyttöjä: 828 (44 %)
Poikia: 1075 (56 %)
Sijoitus koon mukaan: 197
Keski-ikä
36,0 vuotta
Otos: 1166 jäsentä
Tyttöjen keski-ikä: 36,0 vuotta
Poikien keski-ikä: 36,0 vuotta
Ylläpitäjä
Metabolic

Jäsenet (1903)

IteChillyBoyXPROP_-Mole-_Zoikki___PET0___Parker-Hale[marzza]pas2niina^-_Miracle_-elthekyrieNindendoPeukaloNiklas33_hkiwoona[Racing]

SaneBody & MindLuonut: SaneTiistai 05.11.2013 04:29


On aina pyrittävä kehittää itseään ja yrittää olla parasta mitä voi olla.
Sen takii en arvosta ihmisii keil on hyvä fysiikka, mut on tyhmiä ku kumisaapas. Sama pätee myös toisinpäin; ei oo välii vaik oisit kuinka viisas, jos et oo shredded brah.

Miksei ihmiset yritä yhdistää näitä?

Niin paljo näkee neroi ketkä on kalpeit ja niil on astma ja bodareit ketkä menee ihan solmuu ku niilt kysytää sijaitseeks Pohjois-Korea Korean pohjois- vai eteläosas et siit on melkee tullu standardi ja sääntö ettei voi saada molempia samaan aikaan.
Ei oo paljo vaadittu parantaa ulkomuotoansa käymäl salil tunnin muutaman kerran viikossa tai ottaa salin jälkee kirja käteensä ja lukee vaik kymmenen sivuu per päivä.

Tää postaus koskee suurimmalta osin älykkyyttä ja sivistystä, koska mun ei tarvi skitsota fysiikasta, koska sitä mul jo on tarpeeks tehdäkseni poikaystävii exiks ja naisii lutkiks, mut joku saattais kyseenalaistaa mun älykkyyden sen perusteel mitä 99% kaikist bodareist on osottanu todeks.

Älykkyydellä en tarkota algebran ymmärtämistä, koska mitkään numerot koulun kokeista ei kerro vittuakaan älystä, se kertoo ainoastaan vaivannäöstä.
Kuka tahansa pystyy lukee s. 71-s.103 bilsankirjast ja sisäistää sielt keskeisimmät kohdat, se vaatii vaan tahtoa ja keskittymistä = kahta asiaa, joita ei koskaan olla rinnastettu älykkyyteen.

Älykkyydellä tarkotan omalt mukavuusalueeltas irtautumista.
Jos sua kiinnostaa vaa bodaus ja haluut elää vaan sitä varten ja tiedätki siit sit ihan kaiken, se ei oo mikää tekosyy olla tietämättä mistää muusta yhtää mitään.
Pitää olla kiinnostunu asioista., pitää mieli avoinna. Sen on älykkyyttä.

Sit on asioita joita vaan kuuluu tietää ja ne luokitellaan yleissivistykseks. Paras paikka hankkii yleissivstystä, on koulusta. Mut koska useimmat ei sitä ehdi tajuta ennen ku yläaste päättyy ja saa paperit joil pääsee korkeintaa Kallion lukioo, niin koskaa ei oo liian myöhäst.
Ite olin yläasteen jälkee tyhmä ku paska, enkä tajunnu mistää mitää. Aloin sivistää ite itteeni. Katoin dokumenttei historiast, uskonnost, lääketieteest, yms. yms. yms. luin kirjoi - laatukirjoi - kirjoi jois on hyvä tarina ja samal oppii jotain siit miten maailma toimii. Harry Pottereist tai Taru Sormusten Herrast ei mm. opi mitää muuta ku et "ur a wizard Harry!" ja et välil pitää syödä, laulaa ja nukkua.

Joten ei voi vaan treenaa ja olla siihen tyytyväinen, eikä voi vaan opiskella ja unohtaa elämän fyysinen puoli.

Jos sul on fyysinen puoli kunnos, sen lisäks on kolme aluetta joil pääsee pitkälle:

Historia
-Historia kattaa tuhansia vuosia eri asioit ja tapahtumii jotka hallitsemal saat muut ihmiset sanomaa: "mist sä tiesit ton?"

Uskonto
-Sama juttu ku historias, uskonnol on niin pitkät juuret et vaik oisit kuinka ateisti, tuut aina kohtaamaa uskontoo koskevii kysymyksii

Maantiede
-Hyväst maantietämykset ei koskaa oo haittaa. Aina löytyy ihmisii jotka haluu tietää missä Bangkok sijaitsee. Ja sillon sul on vastaus.

Yleistiedost haluun viel tiedottaa sen verran et älkää sotkeko sitä mikä oikeesti kannattaa tietää ja mikä on pelkkää hifistelyy, jota kaikki autistiset "älyköt" levittelee toistensa keskuudes samal ku runkkaa toisiansa ringis vanhempiensa ullakol.

Esimerkki

Kysyjä: kuinka vanhoja pyramidit ovat?

Sinä: noin viisituhatta vuotta

Hifistelijä pilkunnussija: 4713 vuotta ja 114 päivää

Sit jos joku vittuilee sulle siit ettet tiedä misä Inkoo sijaitsee ni voit hakata sen samantien. Annan sulle luvan.
Henkilökohtasesti mua ei oo koskaa kiinnostanu Suomen maantiede, Suomen elokuvateollisuus, Suomen kirjateollisuus tai ylipäätään mikään kotimainen. Miksi? Koska se ei oo kulttuurisesti sivistävää. Koska Suomella ei ole kulttuuria.
Aina ku joku ihmettelee miten en oo voinu lukee Tuntematont sotilast, kysyn aina takas et mitäs piti Moby Dickistä? Always brings the lols.

Kaikki tietämisen arvonen tieto on jotain sellaista, josta on hyötyy myös muuallakin päin maailmaa.
Mitä veikkaat kuinka moni amerikkalainen tietää kuka on täl hetkel Suomen Presidenttinä?
Entä kuinka moni suomalainen tietää kuka on täl hetkel Amerikan Presidenttinä?
Jos meet Pariisiin ja kysyt joltain sieltä et paljo maksat täst Akseli Gallen-Kallelan Poika ja Varis-taulust, se kysyy "kuka?" ja maksaa siit sulle lounasrahojensa verran.
Sit vast ku koko muu maailma alkaa näkee Suomen yhtä mielenkiintosena maana ku esim. Italian, sit alan mäki.

That said, suurin osa teist kuitenki vois alottaa niist yhdyssanoist. Baby steps, katsokaas ;)

NokiSuuria kysymyksiäLuonut: NokiLauantai 02.11.2013 19:39

SaneEiLuonut: SaneKeskiviikko 30.10.2013 20:32

SanePixelsLuonut: SaneTorstai 24.10.2013 03:27

Näen tääl paljo kuvii yläosattomist bodeist ja thumbnaileist katon eka et "not bad", sit ku klikkaan kuvaa suuremmaks; se ekaks migh even lift -kroppa muuttuuki vaa dyel -kropaks :(
Sit ku niis on aina käytetty viel jotai ihan hävytönt filtterii et varjot korostuis exponentaalisesti lols

Kaikki vihreet -ja siniset -ja mustavalkoayerit on vaa liian läpinäkyvii, säätäkää edes vaa kontrastii niin ette oo niin ilmiselvii. Tai jos ei kroppa riitä ilman kuvanmuokkaust ni




SaneIt's f'kin Zeez brahLuonut: SaneKeskiviikko 02.10.2013 20:24

Okei eli erilaisii treenivaatteit on miljoonii, mut näiden vaatteiden ongelma on se et ne suunnitellaa sunnuntaibodareille ja fitnessmimmeille. Kaikis näis vaateparsis käytetää aivan liikaa kangasta. En tajuu miten joku siima-Stadium edes kehtaa pitää tuotevalikoimassaan hihattomii treenipaitoi, jotka peittää hartiat kokonaan ja ei oo yhtää kaula-aukkoo et pecsien keskijakaus eli muskelikanjoni pääsis näkyy?
Kävin tänää Stadiumis ja näytti ihan silt ku ois ollu joku "häpeä kroppaasi"-päivät. Oli pelkkii T-paitoi, huppareit, shortsei jotka ylettyy polviin asti jne.
Kunnollises treenisetis on käytetty n. 23,419% kangasta, kaikki sitä enemmän kroppaa peittävät vaatteet kertoo vaa et sul on heikko itsetunto eikä yhtää kavereit ja ainut pillu jonka oot nähny on mutsis ja senki vaa kerran.
Tietenki paras treenivarustus on postimerkin kokoset shortsit, jotkut kalliit merkkikengät ja ei paitaa ollenkaa. Näin treenaan ainaki ite aina.
Mut koska oon kyllästyny saamaa turpaani joka treenin jälkee parkkiksel, keksin idean. Vähä samanlaisen ku se suunnitelma jos kerroin teille aiemmin muuttaa maailman koko naisväestö lutkiks.
Mut en pysty tähän yksin, vaa tarviin teidän apua.
Tarkotus olis tehä paidatta treenaamisest normii, be like Gold's Gym up in this bitch!
Mut jos tällasee vallankumouksee yrittää lähtee yksin, tulee vaa raiskatuks, koska jengii inhottaa kaikki erilainen.
Siks tarviin et mahdollisimman moni alkaa pikkuhiljaa treenailee ilman paitaa. Vaik treenin jälkee ku oot täydes pumpis, revit paitas vittuu ku Tarzan ja mirrailet ittees.
Ku teet tätä tarpeeks kauan ja aina samal salil, jengi tottuu siihe, ne ajattelee: "ai taas toi koht se varmaa heiluu taas ilman paitaa....pitäisköhä munki." ja näin se levii ku mun klamydia.
Mut ehkä paras tapa toteuttaa tää on hommaa kaikki sun veljes tähä kimppaa ja meette salille ku ette tuntis toisianne. Sit yhtäkkii vittu repee ja kuuluu vaa *dirtsh* ja *dish* ja ootte kaikki ilman paitaa ja yhtäkkii siel salil onki bileet??
Mut on äärimmäisen tärkeet et ette oo tuntevinanne toisianne, koska jos jengi näkee et ootte weljii ne kelaa vaa: "awh yeah Zyzz prah yeah u up urself cunts >:("

Noin ja nyt ku te tiedätte miten tää homma toimii ni liuetkaa siit lurkkaamasta ja menkää salille.

ps. naisten ei täydy kuuluu tähä suunnitelmaa koska kukaa ei muutenkaa haluu nähä teidän poikatissei

SanePumppiLuonut: SanePerjantai 06.09.2013 20:46

Antakaas ku kerron teille vähä pumpista brahs & brahettes

Ja teille ketkä ei tiiä mikä pumppi on, ette selvästi oo revittyi, pumppi on se tila jossa sun lihakses on treenin aikana pumppaantunu täytee verta ja saanu ne paisumaa ku erektios olevan kyrvän ja saa ne näyttää isommilta.
Pumppi on se tila jossa moni alottelija mirraa "megahaukkareitaa" peilin edes treenin aikana.
However se veri liukenee sun linnun lihaksistas pari tuntii treenin jälkee ja näytät taas siimalt.

Vaik pumppi on kropan huijaamist, illuusioo, siin hyvää on se et se näyttää sun next level super saiyan moodin, sun seuraavan voimatasos jonka pystyt saavuttaa kurinalaisel treenaamisel.

We're all gonna make it brah <3

Siin siis pumpist, mut mitä tää blogi varsinaisesti koskee, on niit sad cunttei ketkä paskoo aina housunsa täytee verta ku näkee jonku itteensä esteettisemmäs kuosis olevan sick cuntin, joka on ottanu SALILLA ITSESTÄÄN KUVAN OMFG?!

"muuten hyvä mut pumpis"
"pumppi :D"
"äijä on pumpis"
etc.

Tottakai ollaan pumpis?
Ei malleikaa herätetä aamuviidelt, juoteta letkul perseen kautta kahvei ja sit catwalkille ilman et ne on käyny sadan eri Marko Bjurströmin kaut, jotka tekee niist aivan eri ihmisen.
Sillon ku halutaa edustaa, sillon laitetaa vähä ajatust mukaa, eikä vaa napata kameraa ja räpsästä itsestään alaviistost kuvaa sillee et nenäkarvotus näkyy kuvatekstil "täs mä vaa", mut sitähä te ette tiedä keil on 150 eri kuvakulmast otettuu kuvaa Rihannast ku kävitte sen keikal tai mökkireissult 42 kuvaa kivestä jonka löysitte koska se näyttää iha sydämelt ":D"
Sama koskee pumppia. True, kotioloissa ei näytetä samalt ku salil, mut se on silti kaikki suhteutettua.
Täs esimerkki: mun profiilikuva on salil, eli "Pumpis" otettu ja jos se tekee siit epämirrattavan, by all means voit ottaa itestäski kuvan pumpis ja sit verrata pääsetkö lähellekkää mun gainssei vaik oot ihan yhtä pumpis... koska se ero on yhtä suuri vapaa-ajallaki, jolloin ei olla pumpissa. u mad bro?

Vaan kehitysvammaset läskit ottaa itsestää kuvii himas ja ajattelee et se on ainut oikee tapa saada rispektii koska sillon ku kroppas on normaalitilassa, sillon näkyy true gainssit.
Pumpis näkyvät gainssit on ihan yhtä legittei gainssei ku rentoutunees tilas. Eri asia jos kaikki näyttäis salil samalt, sillon vois sanoo "muuten hyvä mut pumppi", mut guess what ne kaikki fitnessmiehet- ja naiset ketä mirraatte on 90% ajasta pumpissa niistä kuvist joita näette. Plus et niihin on viel heitetty vauvaöljyt sun muut lisäks.

Jos haluu edes yrittää näyttää hyvältä, kuvii on otettava kymmenii vaik posettais jokases samal taval, koska myöhemmin ku lisäät ne koneelle, huomaat mikroskooppisii eroi kuten silmies asento on vähä erilainen ja abrakadabra se näyttää heti sentin esteettisemmält "tällä kuvalla tulee vaaginaa". Taustaki täytyy aina tarkistaa. Ku haluut ottaa tisseistäs kuvan kurdei ja yläastepoikii varten, sen kaiken huomion täytyy keskittyy niihin tisseihin. Homma menee vituiks siin vaihees ku taustal näkyy jättimäinen lohikäärmedildo tai mitää muuta huomiot herättävää, jolloin sun tissesit tulee toissijanen asia. Ja sitä sä et missään nimessä halua.
Mut ku liikun tääl gallerias ja selailen teidän kuvii, tuntuu silt ettei oo pienintäkää vaivannäköö jaksettu nähä kuvan ottamisee, pelkästää spontaani self-shot hetken mielijohteesta. Varsinki jätkien kohal törmään epäesteettisiin kuviin, joka johtuu siit et "miehen ei kuulu näyttää hyvältä. Miehen kuuluu juoda kaljaa ja käyttäytyy ku eläin"

Pumpist viel sen verran et teidän ketkä käytte salil, kuuluis tietää ettei se ero pumpin ja regulaaritilan välil edes oo niin suuri. Lähinnä vaa kädet näyttää isommilt, mut keskikroppa tai jalat pysyy lähes samana.

Te jotka väheksytte pumpin aikana napattui kuvii varmaa sanotte myös: "sain pilluu mut sitä ei laskettu koska kyrpä oli pumpis :D Löysänä oisin päässy neitsyydest"

SaneNeekerit + bodaus = lolsLuonut: SanePerjantai 23.08.2013 02:07

SaneThey see me bulkin' they hatin'Luonut: SaneSunnuntai 18.08.2013 03:18

En tajuu miten te läskit pystytte siihen. Nimittäin yhteiskunnan kuormittamiseen ja lihoamiseen.
Oon syöny viimeset puoltoist viikkoo ku Rosie O'Donnel elintarvikeliikkeen poistomyynnis ja oon gainannu vaa 1700 grammaa.
Hyvinhä tää siis menee tavotetta nähden: kilo per viikko, mut fuck et ei oo kyl ollu helppoa. Siis tää syöminen. Ja ittensä pakottaminen ryystää viimesetki liemet nuudelikeitostaan.
Tuntuu et oon kokoajan täynnä ja höllyn tunnin ku liikun millin, mut sit ku katon peilii ni ajattelen vaa "fuck gimme yo ass u sexy cunt"
Eli siis jos joku läski lukee tän, arvostaisin jos antaisit mulle sun läskivinkkejäs miten kerää niit kiloi jotka pitää McDonald'sit tahkomas voittoo.
Meitsin massakausi lähenee ja bulkkiruokien suunnittelu on hyväs vauhdis. Tänään päätin leipoa keksin.


"2259kCal yhdessä keksissä, kui tää on mahdollista? Varmaan liikaa leivinjauhetta." -Pirkko, ikilaihduttaja

Eli makrot tässä ny on aika perseellään: proteiinia 41g, hiilareita 276g ja rasvaa massiiviset 104g. Pitää vähän kehitellä että sais nuo makrot paremmin kohdalleen. Rasvaa pitäis saada pois, mut enköhän mä jotaki keksi esim. laittaa vähemmän rasvaa?
Ny pitää odotella että Santtebrah tulee maistamaan keksiä, ite en voi koska dieetti :(lol, homojen hommaa joku dieetti).
Mutta kaloreita on kyl ihan mukavasti ja pitäis maistua kans ihan jepulikselta.
Btw, tsiigatkaa melkein housuton kotikokki! Kaikille neidoille vinkiksi, hyvä bodari on myös aina hyvä kokki ;)