IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Okei eli erilaisii treenivaatteit on miljoonii, mut näiden vaatteiden ongelma on se et ne suunnitellaa sunnuntaibodareille ja fitnessmimmeille. Kaikis näis vaateparsis käytetää aivan liikaa kangasta. En tajuu miten joku siima-Stadium edes kehtaa pitää tuotevalikoimassaan hihattomii treenipaitoi, jotka peittää hartiat kokonaan ja ei oo yhtää kaula-aukkoo et pecsien keskijakaus eli muskelikanjoni pääsis näkyy?
Kävin tänää Stadiumis ja näytti ihan silt ku ois ollu joku "häpeä kroppaasi"-päivät. Oli pelkkii T-paitoi, huppareit, shortsei jotka ylettyy polviin asti jne.
Kunnollises treenisetis on käytetty n. 23,419% kangasta, kaikki sitä enemmän kroppaa peittävät vaatteet kertoo vaa et sul on heikko itsetunto eikä yhtää kavereit ja ainut pillu jonka oot nähny on mutsis ja senki vaa kerran.
Tietenki paras treenivarustus on postimerkin kokoset shortsit, jotkut kalliit merkkikengät ja ei paitaa ollenkaa. Näin treenaan ainaki ite aina.
Mut koska oon kyllästyny saamaa turpaani joka treenin jälkee parkkiksel, keksin idean. Vähä samanlaisen ku se suunnitelma jos kerroin teille aiemmin muuttaa maailman koko naisväestö lutkiks.
Mut en pysty tähän yksin, vaa tarviin teidän apua.
Tarkotus olis tehä paidatta treenaamisest normii, be like Gold's Gym up in this bitch!
Mut jos tällasee vallankumouksee yrittää lähtee yksin, tulee vaa raiskatuks, koska jengii inhottaa kaikki erilainen.
Siks tarviin et mahdollisimman moni alkaa pikkuhiljaa treenailee ilman paitaa. Vaik treenin jälkee ku oot täydes pumpis, revit paitas vittuu ku Tarzan ja mirrailet ittees.
Ku teet tätä tarpeeks kauan ja aina samal salil, jengi tottuu siihe, ne ajattelee: "ai taas toi koht se varmaa heiluu taas ilman paitaa....pitäisköhä munki." ja näin se levii ku mun klamydia.
Mut ehkä paras tapa toteuttaa tää on hommaa kaikki sun veljes tähä kimppaa ja meette salille ku ette tuntis toisianne. Sit yhtäkkii vittu repee ja kuuluu vaa *dirtsh* ja *dish* ja ootte kaikki ilman paitaa ja yhtäkkii siel salil onki bileet??
Mut on äärimmäisen tärkeet et ette oo tuntevinanne toisianne, koska jos jengi näkee et ootte weljii ne kelaa vaa: "awh yeah Zyzz prah yeah u up urself cunts >:("

Noin ja nyt ku te tiedätte miten tää homma toimii ni liuetkaa siit lurkkaamasta ja menkää salille.

ps. naisten ei täydy kuuluu tähä suunnitelmaa koska kukaa ei muutenkaa haluu nähä teidän poikatissei

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.