IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Omituisimmat asiakkaat TOP 4Perjantai 16.10.2009 23:33

Keskimäärin 100 työmaata per vuosi. Jokaisessa omat asukkaansa, taloyhtiönsä ja isännöintifirmat, lukuunottamatta huoltoliikkeitä. Paljon erilaisia ihmisiä ja aina heidän reviireillään.
Milloin tästä alkaa saada vaarallisen työn lisää?

4) "Kato mun tissiä!"
Näin sanoi viisikymppinen rouva ja veti samalla sekunnilla paitansa ylös. jooh... olihan se hieno silikooni.. jokohan taisi olla sen kahvitauon paikka?

3) "Tässä sulle kiikarit, tuonko vielä periskoopin?"
Dementoitunut pappa, jonka mieliksi pääsyin tuijottelemaan kiikareilla kylppärin kattoa, jotta näkyisiköhän sielä vielä kosteutta. Kun on tarpeeksi sekaisin oleva asukas, on pakko olla vähän leikissä mukana:/

2) "Sitä on täällä kaikkialla! Kyllä nyt on syytä imuroida tiskikonekkin!"
Neuroottiset asukkaat jotka ovat näkevinään rakennuspölyä kaikkialla. ei muuta kuin näytös pystyyn ja mopataan seinät ja katot ja imuroidaan tiskikoneet ja pyyhkeet.. Tämä melkein vetää vertoja ns. "tanssitauti-perheelle", joka riverdancea imitoiden vilkuttivat sukkiaan rivitanssissa, osoittaakseen kuinka huonosti lattiat oli mopattu.


1) "Ootko nähnyt mun Kurrea? Kurre on kadonnut.."
Luulin pitkään tyypin syöneen liikaa sieniä, mutta uskokaa tai älkää, mun lähtöä elävöitti eteisessä kengästä esiin työntyvä orava, joka järsi jyrsijänraivolla jotain pakuraa maihinnoususaappaassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.