IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Osa Autoani top 4Lauantai 17.10.2009 17:22

Kaikki jotka joskus ovat olleet kyydissäni, ja ennenkaikkea autossani, tietävät millaiseksi kaatopaikoiksi ja sattumanvaraisiksi liikkuviksi eläintarhoiksi ne hetkessä muuttuvat. Tässä muutamia ihania yksityiskohtia vuosien varrella käytössä olleista rytäromuistani.



4) Stereot ja jumalaton hakaneula!
automankastani tipahti yhdessä mutkassa kaikki nappulat, joten mankan vieressä roikkui narun päässä kymmensenttinen hakaneula, jolla reikiin pujottelemalla vaihettiin radiossa kanavia ja säädeltiin volyymiä jne. turvallista!

3) Melkein toimivat lukot.
Autoissanihan melkein on aina lukot toimineet. autoni on kerran tiiirikoitu auki haarukalla ja kerran antennilla. vaikka useinmiten oveni eivät lukkoon mene lainkaan.. ja takakontti joka oli puoli vuotta jumissa, olipas mielenkiintoista kaivaa laastisäkit takapenkin kautta. toisaalta, ajelin vuoden verran takakontti pomppien mukulakivien tahdissa auki ja kiinni, auki ja kiinni. vain yhdet rukkaset tipahti moottoritielle:)

2) Esteettiset virheet.
Puskuri roikkui puoli vuotta, kahdesti oikeanpuolimmainen vilkku on heilunut tuulessa johtojen varassa, myös takakontin muovihärpäkkeet lukkojen ja valopiuhojen varassa roikkui aikansa. kaikkiin näihin on ollut onneksi apuna vanha kunnon jeesusteippi:)!
kerran laskin katolle maaliset telat. ne jäljet olivat siinä siihen saakka kunnes siitä autosta tehtiin limsatölkkejä.

1) Banaanikärpäsarmeija.
Kylvän autooni kaikki työeväät muitten roskien kanssa. tiettyyn aikaan vuodessa auton valtaa suuri banaanikärpäsarmeija, joka estää liikennevaloissa näkyvyyden, ja joka vaatii puhalluksen täysille, jotta valoista lähtiessä armeija lentää ilmavirran mukana takapenkkiläisten harmiksi. onneksi ensipakkaset yleensä hoitavat homman, ja auto muuttuu massahaudaksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.