IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Loppuraskauden top 4Tiistai 18.05.2010 16:21

Vain mies voi sanoa, että nainen on hehkeimmillään raskaana ollessa.
itse olen tullut siihen tulokseen, että raskauden loppupuolta kohden nainen muuttuu vähitellen miehen kaltaiseksi, ja näin ollen sitten löytää miesten silmistä sen pienen palan narsismia.
Raskauden hehku ja hellät vatsan taputtelut muuttuvat viimesinä viikkoina örinäksi ja mammuttimaisiksi sotahuudoiksi. ompas kaunista ja hehkeää...

Mielestäni loppuraskauden unohdetut ja puheista poistetut ovat juuri niitä piirteitä, jotka painajaismaisina palavat mieleen.

4. Turvotus.
ennen niin hehkeät ja kapoiset sormet joita koristi vihki-, ja kihlasormus. muutama nostalginen luokkasormuskin, on kaikki enää kaunista haavetta. kultaiset renkaat lensi fairyn avulla kaapin reunalle odottamaan vereslihalle revittyjen pulleitten makkaroittojen solakoitumista.
luokkasormusten osalta ei käynyt niinkään nätisti. fairy ja kylmähoito ei ole auttanut, joten paraikaa katsellaan kuin kinkkua paistinverkossaan pullottelevaa punasta pötkylää ja mietitään koska pitäisi olla järeämmät aseet käyttöön ja katkasta sormukset irti, vai luottaako tuuriin että turvotus laskisi ennen sormen kuoliota. kaunista.

3. Karvotus.
eikö se sitten riitä, että naisena joutuu sheivaamaan karvat aina nilkasta bikinirajoille saakka kahdesti viikossa, että pitääkö sitä hemmetin karvaa tulla hormooneitten mukana muuallekkin??
alaselässä on jo letityskunnossa oleva ryijy, rintojen väli ja ja pulisongit rehottaa. onneksi valkosta untuvaa vain, mutta leukaan ja navan ympärille on kauniit jouhevat mustat yksittaiset ilmestyneet. voi elämä, miten herttaista on silkosilla säärillä kulkea helleshortseissa tuulen lepatellessa selkäkarvoja ja poskipartaa..
missäs ne olikaan ne vahaliuskat?

2. Persus
ja kaikki siihen liittyvät. paska ei kulje edes työntämällä, ja ennen niin solakat peräposket muuttuvat raskausarpien perunapelloksi jotka puutuvat istumisesta mutta väsyvät liikkumisesta. ÄITI! kaiken lisäksi koen naiseuden painajaisena hetkeä, jolloin herää omaan pieruunsa.
ja näin siis jo kiusallisen usein.

1. Yleisvaikutelma.
ähkivä karvainen mammutti, joka lyllertää sohvalle voipuneena ja yltäpäältä hikisenä. mahan muoto on vähintäänkin koominen, ja roikkuva vähitellen. peräpää laulaa kaikkea muuta kuin kaivattua kakkaa ja kalsarit kiristää.

siitähän vaan puuttuisi vielä keskiolutpullo pulleista sormista ja toinen käsi haaroista niin oltaisiin jo tismalleen perussuomalais miehen kaltaisia! kaukkarin asustellessa tyylikkään kummun päällä, emme voi kuin ihmetellä, että asuuko miehissä pieni homo, vai onko se puhdasta narsismia se, että naisen muuttuminen vähitellen kotipossuksi on jotenkin hehkeää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.