IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

viikko kiitos lopuillaanLauantai 06.10.2007 02:24

no tulihan se perjantai sieltä sitten vihdoin ku tarpeeksi pitkään sitä huhuili. oon muutennin ollu aina stä mieltä, jotta pakkohan sitä aikaa on tappaa, kun ei se muutoin kuole.
eilispäivä menikin sitten sopivasti tonkiessa autoa ylös pihamaalta. tunnin nykimisen jäläkeen se sitten lähtikin ilman traktorin vetoapua. eikä tarvittu kuin vanerilevyjä, läjä hiekkaa, lapio narua vetoauton jatkona ja kasa märkiä vaatteita. ja ne vaatteet oli alunperin kyllä kuivat..
tännään piti käyttää auto sitten pesulassa. ensimmäistä kertaa eläissäni semmosestakin sitten menin maksamaan. tuulilasit oli saaneet kestosuojan auringolta ja rapaa oli auton antennissa saakka. kiitos meidän uivan piha-altaan, koko kylppäri on pullollaan pesuun jonottavia kuravaatteita.

tuntui niin taas tällekkn viikolle tulleen pituutta, vaikka nyt tuli ennätyspienet tuntimäärät töihinkin. miinuksen puolelle taisi mennä jotta hujahti:/
pääasia, jotta mun viime viikonloppuna leivotut kanelipullat tekivät verstaalla kauppansa. ja näin ollen, kun yksikään ei ole vielä ruokamyrkytykseen kuollut, mahdampa seuraavalla kerralla itsekkin uskoltautua maistamaan.

nyt mentävä rehveille sen nukkumatin kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.