IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

sydän kun HAUKI OOOONLauantai 11.10.2008 01:13

Nonii otin sit sairaslomaa viel huomisekski ku prkl ootin päivystyksessä melkeen neljä tuntia. D: Aattelin et LOMAILLAAN NYT SIT KUNNOLLA KU TÄLLANEN VAIVA YHEN LÄÄKÄRINTODISTUKSEN SAAMISEKS.

Ja ku en ollu varma et oisko tää tauti ohi lauantaina, en haluis et tulee paha olo töissä, se ei ollu kivaa eilenkään. (Tää oli siis oikeesti se syy xD)

Kuoron konserttiin menin kuitenki ja oli kivaa pissistelyä :'D Evotin kyl sanoissa n. 1490834 kertaa koska en viitsinyt koko ajan kurkkia nuoteista, mut hyvin mein. Paitsi et nii, mua harmittaa etten päässy kunnolla tanssimaan sitä espanjalaista biisiä koska mul ei ollu tilaa kummallakaan kierroksella. :( Se on niin kiva se tanssi ja se on kiva vetää silleen hienosti mut sit en voinu.

Aijoo ja mua aina huvittaa sen Jumalan Karitsa -hymnin loppu ku siin lauletaan "anna meille rauhasi ja siunauksesi", mut sit se lauletaan silleen "jaaa siunaaaauuukseesiiii" ni mä aattelen sen aina "ja siunaa uksesi" :)

Ja sit me laulettiin silleen hassusti kaikkea.

Pitäiskö mun nyt prkl vieköön sit lukee toi Raisins Boy -fikki :'D Siitä on JOKA PUOLELLA dA:ta fanarttia ja sdfgn. Luin mä siitä kai ekan chapterin joskus mut sit olin vähän silleen et "...ei?" ja lopetin. Mut sdfgn haluun ehkä kuitenki tietää mistä on kyse.

Mä kuuntelin tänään vuosia sitten poltettuja cd:itä ku yritin etsiä sitä levyä mille oon polttanu Azumanga Daioh -mangan ja s0li hassua ja nostalgista. :'D Siel oli Antti Tuiskuakin!! Ja sit se Tuulet puhaltaa, se idols-biisi. "Ei ole hyvä yksi-nolla."

Nii, ja sit ku lepäsin aamupäivän ni katoin Hana Yori Dangoa (j-draama) pari jaksoa, mut niissä tapahtuu aina nii paljon et pääsin kaks jaksoa eteenpäin ja luulin et olin kattonu ainaki neljä tai viis. xD Mut se on hyvä silti. Se Domuyonjanginga mikä-sen-nimi-onkaan Domyujotain on niin symppis ku se on semmonen vihanen ja huono ilmaisemaan tunteitaan. xD Mut mitä ihme Harry Potter -musaa siin on koko ajan. 8D Kuulostaa IHAN Potter-leffojen tunnarilta se yks bg-musiikki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.