IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

ASKHLEJRSDSA;DJSDFKeskiviikko 30.06.2010 16:35

Sain täs just sydänkohtauksen ku kaks ötökkää lensi sisään ikkunasta samaan aikaan ja dataan täs ihan ikkunan edes, ja sit ku toinen niistä lensi mua PÄIN hirveellä vauhdilla ja tyyliin jäi mun tukkaan kiinni ja slkdjfds nyt se lähti jo uloski hetken pöristyään tota ikunaa vasten.

Tässä nyt sitte sydän pamppaillen ihmettelen että MITÄ VITTUA TAPAHTUI. :'D

Odango atamaKeskiviikko 30.06.2010 13:51

Jeee huppari on nappeja vaille valmis, mä jopa leikkelin kaikki langanpätkät pois ja piilotin muutamat näkyvistä ihan neulan kanssa ja ahihi :D Mut sanonpa vaan et sen takin koristesaumojen purkaminen on ärsyttävää.

[x] Takki (pitää viel ratkoa ne vammaset koristesaumat)
[/] Huppari (nappeja vaille valmis)
[x] T-paita
[x] Farkut (vaatii vissiin vähän paikkailua.)
[x] Kengät
[x] Piilarit (Heini haki ne mulle <3!)
[x] Lasit
[/] Hiukset (leikkaus+kullanruskea puuttuu)
[x] Dogtagit (Kiitos Heinille lainasta <3)

Toivottavasti noi piilarit on nyt hyvät, mulla ei oo ikinä ennen ollu värillisiä piilareita ja noi näyttää jotenki tosi TOSI vaaleilta... 8I Ehkä mulle tulee sekasikiösilmät. Argh, pitääki olla niin oudon väriset simmut. Ikinä hyvät mihinkää cossiin.

Näin unta tossa edellisyönä et yks mua vaivannut suhdejuttu ratkes, oli tosi helpottunu olo siinä unessa. Sen jälkeen herättyäni ehdin jo kuvitella miten se asia oikeestiki vois ratketa, mut nojoo, ehkä oon liian positiivinen. Mutkun ei se oikeesti vaatis edes paljon.

Latasin Persona: Trinity Soul -animun ja ilahduin ku otin sneak peekin eilen ennenku menin nukkumaan ku yks jakso oli jo tullu kokonaan ja ku se oli niin nätin näköinen. :D Mut jee ensin on semmonen joku 139 jaksoa Sailor Moonia kattomatta. En tiiä mikä mua oikeen vaivaa ku en pysty oikeen kattomaan mitään animeja ellei mulla ole jo valmiiksi jotain tunnesidettä niihin tai jotain. Eli jos en oo jo joskus kattonu sitä tai jos oon tyyliin lukenu ko. mangan, tai ton Trinity Soulin kohdalla tietty pelannu saman sarjan peliä. (Vaikka se onki kai läheisemmin yhteydessä P3:een.)

....Nyt voisin piirtää vähän. :I

Ai, ja maanantai muuten oli melkeen tasan samanlainen päivä ku viime keskiviikko. Samanlainen runko, ei tosin yhtä kiireinen päivä. Mut olin mä siellä taas vielä puoli yhdeltä vaikka kympiltä pääsin ja Ilonakin jäi auttamaan mun lisäksi. 8/ Terveiset vaan sille joka keksi että on hyvä idea laittaa 3+harjottelija kesäillan vuoroon ja päällikkö+harjottelija kahestaan kympistä eteenpäin. Ko. harjottelija tekee vielä vaan max. kuutta juustohampurilaista kerrallaan... (maksimissaan voi tehdä kaheksan) Tosin mukava tyttö se on, ei siinä mitään. :D Jutskasin sen kanssa Salon lukion opettajista tossa maanantaiyönä ku viimeisteltiin iltahommia. xD

Noniin. Nyt piirtelen hetken.

KamikazeMaanantai 28.06.2010 16:58

Joku pörriäinen teki just syöksylaskun suoraan ikkunasta mun patterin ja seinän väliin.

Siellähän pörisee.

Kas NIIIINMaanantai 28.06.2010 14:35

Otamme HIIIIVAA. Ei vaan. Cossi-check.

[x] Takki (pitää viel ratkoa ne vammaset koristesaumat)
[/] Huppari (lähentelee jo valmista, kolme asiaa tekemättä!)
[x] T-paita (päätin nyt sit kuitenkin käyttää sitä yhtä vaiks siin on väärä fontti ja väärä väri)
[x] Farkut (vaatii vissiin vähän paikkailua.)
[x] Kengät
[/] Piilarit (tilattu, luultavasti lojuu postissa/postilaatikossa Turussa!)
[x] Lasit
[ ] Hiukset (värit ostettu, värinpoisto tällä hetkellä päässä. NISKAA KUTITTAA)

Ahihihihi mähän oon ollu ajoissa tänä vuonna. :D TOSIN mulla on tälläKIN viikolla vielä töitä silleen etten kauheesti ehdi tehdä tänään ja keskiviikkona, mut aaaahh ku huominen on vapaa ja sitte alkaaki jo LOMA ja sit---

wait, millon mä noi piilarit haen sieltä Turusta? DAMN, ois muuten pitäny tilata ne Saloon. x_x; Ahdflkj ahdistushetki. Eli joko mun pitää rynniä Turkuun kauheella vauhdilla torstaina ja palata kampaajaa varten takas (ihan varteenotettava vaihtoehto, koska se kampaaja on bussiaseman vieressä) tai sitte mennä KUITENKI Turkuun perjantaina bussilla ennen Heiniä... akjdf ehkä päädyn tohon ekaan vaihtoehtoon, en jaksais sitte lampsia sielt asunnolta asemalle laukkujen tms. kanssa. Pitää varmaan ottaa ratkoja ja toi takki mukaan ni saan ees jotain sitte tehtyä jo siellä.

AIJOOOOO voi vittu mun pitäis saada se hotellivarauski varmaan tulostettuu... vaikka onhan mulla se kännykässä, mut siitä huolimatta. 8( Vittuku toi tulostin on rikki, oisin voinu siirtää sen muistitikulla (.../mokkulalla, koska ne muistikortti-USB-adapterit on kaikki Turussa) tohon Äksylle ja tulostaa ne siitä. 8( MUT EEEEEEI.

Jaaaaa toinen pohdinta. Millon oikeen värjään tukan sillä kullanruskeella? Haluisin ehks tehdä sen kampaajan jälkeen ku sit ois lyhyt tukka eikä tarttis asdata sen värin kans niin paljon. Ehkä sit perjantaina viel ennen lähtöä..........ku en torstaina illallakaan haluis välttämät ku sit äiti on kotona ja sanoo kuitenki jotain et ÄLÄ SIT SOTKE SITÄ KYLPPÄRIÄ vaiks se sotkee nykyään värjätessään enemmän ku minä. 8I

Huppari tuli valmiiks/melkeen-valmiiks yllättävän nopeesti vaikka piti käyttää kankaita hassusti, ja vaikka koneestaki katkes neula eilen. En löytäny niitä koneen mukana tulleita kamppeita et oisin voinu tarkistaa onks niissä joku varaneula, ni lähdin sit Anttilaan asti puol tuntia ennen sulkemisaikaa ja poljin sinne niin henkihieverissä että huhhuh. Nyt pitää sit enää lyhentää ja kääntää helma, kiinnittää niihin etukappaleisiin semmoset kankaanpalat semmot hienosti jaaaa kiinnittää napit. (vaiks en laitakaan napinläpiä hehheheheheh.)

Ja-ja-ja. Mun kengät nyt ei vastaa sitä kuvaa mut ihan sama, koska noi kengät on hienot.... ja mun pitäis varmaan korjata noi farkut ku äiti on kai pessy ne vähän väärässä asteessa ku KAIKKI noi niiden reikien takana olleet farkunpalaset on irronnu kerralla. Mutku miten mä nyt kiinnitän ne oikeen, jollain semmosella tarrapaikalla vai? x_x Ku pelkään et liima sit kovettaa ne tai jotain aaargh. Lisää rahanmenoa, ja ku sitä pitäis nyt säästää sinne Lontooseen... (Vaikka mullahan siis on palkkapäivä kesken sen matkan ja sieltä pitäis tulla ainaki joku 600 euroa. 8D)

Jaaaaa. Vuokra pitää muistaa maksaa viimeistään hmmmm perjantaina, ja sit torstaina pitää kerätä kaikki laskut postilaatikosta ja kattoo eräpäivät et voinko maksaa vasta Lontoon jälkeen... Tosin noh, sähkölaskuhan tulee kyl vasta ens kuussa. 8I

A. Ja mul on viel pulma että bindaanko vai pistänkö vaan taas urheilurintsikat. Tai kun. Niillä rintsikoilla näkyy kyllä että mulla on tissit, mutta niillä en ainakaan koe hengenahdistusta ja kipua. 8D Eikä tarvii kuluttaa enempää rahaa. Varmaan päädyn jälleen uskollisiin urheilurintsikoihini... :I

NONIIN HIENOA, nyt pitääkin mennä pesemään tää värinpoistoaine pois hiuksista. Sit voin ehkä piirtää jotain hetken ennenku on taas töitä. (I swear, jos tänään on yhtään samanlainen päivä ku viime keskiviikko - päällikkö+kaks työntekijää+harjottelija töissä, jonoa ovelle asti ja autojonoa Shellille asti; sulkemisaikaan tasan YKS iltahomma tehtynä ja harjottelija yksin päällikön kans closessa (-> jäin auttamaan, pääsin kymmenen sijaan puol yhdeltä vaikka Rikuki tuli puoleks tunniks vielä paikalle avuks) - ni sit tulee kyllä ruumiita.)

Löysin vanhasta mesekeskustelusta :DDTiistai 01.06.2010 14:59

sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
x'D mua jotenki naurattaa nyt ku tos P4:s toi Kanji vähä feilas taistelus eikä osunu viholliseen (noin tuhannetta kertaa), ni sit se kaatu persiilleen ja toi Rise huusi taustalta et "Gee, Kanji! Don't strain yourself!" ja sit ku aattelin sitä vähän ni se kuulosti sillee tosi vittumaiselta x'D
sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
"Yosuke-senpai! Your defense is down!" NO VITTU RISE TURPA KII NIIN ON KAIKKIEN MUIDENKI >8/
sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
ja koittakaa ny osuu niihin mörköihin vaa
sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
no ETENKIN sinä, Kanji! D8<
sugar, spice & everything nice ---[Powerpuff☆Hanski sanoo:
sit Kanji teki tommosen hienon kolmoisiskun (kerranki) ni sit Yosuke huutaa kannustukseks et "THAT's the Kanji I know!" ja sen jälkeen Kanji missaaki seuraavan iskun ja mä facepalmaan et "That's the Kanji I know."

MUSiC 07Torstai 27.05.2010 11:18

TUULI KULKEE - THE RAIN


Day 01 - Your favorite song
Day 02 - Your least favorite song
Day 03 - A song that makes you happy
Day 04 - A song that makes you sad
Day 05 - A song that reminds you of someone
Day 06 - A song that reminds of you of somewhere
Day 07 - A song that reminds you of a certain event
Day 08 - A song that you know all the words to
Day 09 - A song that you can dance to
Day 10 - A song that makes you fall asleep
Day 11 - A song from your favorite band
Day 12 - A song from a band you hate
Day 13 - A song that is a guilty pleasure
Day 14 - A song that no one would expect you to love
Day 15 - A song that describes you
Day 16 - A song that you used to love but now hate
Day 17 - A song that you hear often on the radio
Day 18 - A song that you wish you heard on the radio
Day 19 - A song from your favorite album
Day 20 - A song that you listen to when you’re angry
Day 21 - A song that you listen to when you’re happy
Day 22 - A song that you listen to when you’re sad
Day 23 - A song that you want to play at your wedding
Day 24 - A song that you want to play at your funeral
Day 25 - A song that makes you laugh
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time last year

MUSiC 06Keskiviikko 26.05.2010 14:12

NORTHERN LIGHTS - 403 FORBIDDENA


Day 01 - Your favorite song
Day 02 - Your least favorite song
Day 03 - A song that makes you happy
Day 04 - A song that makes you sad
Day 05 - A song that reminds you of someone
Day 06 - A song that reminds of you of somewhere
Day 07 - A song that reminds you of a certain event
Day 08 - A song that you know all the words to
Day 09 - A song that you can dance to
Day 10 - A song that makes you fall asleep
Day 11 - A song from your favorite band
Day 12 - A song from a band you hate
Day 13 - A song that is a guilty pleasure
Day 14 - A song that no one would expect you to love
Day 15 - A song that describes you
Day 16 - A song that you used to love but now hate
Day 17 - A song that you hear often on the radio
Day 18 - A song that you wish you heard on the radio
Day 19 - A song from your favorite album
Day 20 - A song that you listen to when you’re angry
Day 21 - A song that you listen to when you’re happy
Day 22 - A song that you listen to when you’re sad
Day 23 - A song that you want to play at your wedding
Day 24 - A song that you want to play at your funeral
Day 25 - A song that makes you laugh
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time last year

MUSiC 05Tiistai 25.05.2010 03:33

JOS SÄ TAHDOT NIIN - JIPPU & SAMULI EDELMANN


Day 01 - Your favorite song
Day 02 - Your least favorite song
Day 03 - A song that makes you happy
Day 04 - A song that makes you sad
Day 05 - A song that reminds you of someone
Day 06 - A song that reminds of you of somewhere
Day 07 - A song that reminds you of a certain event
Day 08 - A song that you know all the words to
Day 09 - A song that you can dance to
Day 10 - A song that makes you fall asleep
Day 11 - A song from your favorite band
Day 12 - A song from a band you hate
Day 13 - A song that is a guilty pleasure
Day 14 - A song that no one would expect you to love
Day 15 - A song that describes you
Day 16 - A song that you used to love but now hate
Day 17 - A song that you hear often on the radio
Day 18 - A song that you wish you heard on the radio
Day 19 - A song from your favorite album
Day 20 - A song that you listen to when you’re angry
Day 21 - A song that you listen to when you’re happy
Day 22 - A song that you listen to when you’re sad
Day 23 - A song that you want to play at your wedding
Day 24 - A song that you want to play at your funeral
Day 25 - A song that makes you laugh
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time last year

MUSiC 04Maanantai 24.05.2010 03:40

WHERE WILL YOU GO - EVANESCENCE


Day 01 - Your favorite song
Day 02 - Your least favorite song
Day 03 - A song that makes you happy
Day 04 - A song that makes you sad
Day 05 - A song that reminds you of someone
Day 06 - A song that reminds of you of somewhere
Day 07 - A song that reminds you of a certain event
Day 08 - A song that you know all the words to
Day 09 - A song that you can dance to
Day 10 - A song that makes you fall asleep
Day 11 - A song from your favorite band
Day 12 - A song from a band you hate
Day 13 - A song that is a guilty pleasure
Day 14 - A song that no one would expect you to love
Day 15 - A song that describes you
Day 16 - A song that you used to love but now hate
Day 17 - A song that you hear often on the radio
Day 18 - A song that you wish you heard on the radio
Day 19 - A song from your favorite album
Day 20 - A song that you listen to when you’re angry
Day 21 - A song that you listen to when you’re happy
Day 22 - A song that you listen to when you’re sad
Day 23 - A song that you want to play at your wedding
Day 24 - A song that you want to play at your funeral
Day 25 - A song that makes you laugh
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time last year

MUSiC 03Sunnuntai 23.05.2010 12:21

BUTTER-FLY - WADA KOUJI


Day 01 - Your favorite song
Day 02 - Your least favorite song
Day 03 - A song that makes you happy
Day 04 - A song that makes you sad
Day 05 - A song that reminds you of someone
Day 06 - A song that reminds of you of somewhere
Day 07 - A song that reminds you of a certain event
Day 08 - A song that you know all the words to
Day 09 - A song that you can dance to
Day 10 - A song that makes you fall asleep
Day 11 - A song from your favorite band
Day 12 - A song from a band you hate
Day 13 - A song that is a guilty pleasure
Day 14 - A song that no one would expect you to love
Day 15 - A song that describes you
Day 16 - A song that you used to love but now hate
Day 17 - A song that you hear often on the radio
Day 18 - A song that you wish you heard on the radio
Day 19 - A song from your favorite album
Day 20 - A song that you listen to when you’re angry
Day 21 - A song that you listen to when you’re happy
Day 22 - A song that you listen to when you’re sad
Day 23 - A song that you want to play at your wedding
Day 24 - A song that you want to play at your funeral
Day 25 - A song that makes you laugh
Day 26 - A song that you can play on an instrument
Day 27 - A song that you wish you could play
Day 28 - A song that makes you feel guilty
Day 29 - A song from your childhood
Day 30 - Your favorite song at this time last year