IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

[Ei aihetta]Lauantai 26.09.2009 11:52

AUAUAUAUAUAUAIASDLÖAJD

Mul on jotain silmässä ja tekee pahaa DDD:

Ja ku

se oli jo eilen illalla,

mut sit menin vaan nukkumaan ja aattelin et aamulla kaikki on hyvin, mut...

EI OOOOOOOO

tää tuntuu ihanku niinku yläluomen sisäpuolella ois joku roska joka hankaa mun silmää aina ku räpytän. Eikä lähteny pois vaiks huuhtelin silmää vedellä... D:

ASDALKSHD
PIU PAU

Sieltä tänne ja tonne ja aaaa

Mä en tajua mitään :DDDDDD

Onneks suurin osa Hesan hienoista nähtävyyksistä on siinä keskustan tuntumassa eikä tarttee käyttää ratikoita tai mitään jos ei haluu. 8>

Mul on söpöjä ihania PPG-sisustustarroja mut en viitsis vielä käyttää niitä ku... ;o; mun huone on tämmönen vammanen, haluun ne vast sit ku mul on hieno huone. Mut sit en kuitenkaa oo enää PPG-fani!

Aaaaa vaikeata vaikeata.

Pitäis käydä kaupassa, mul on sata juttuu mitä pitää ostaa. Päätä särkee jo valmiiks...

Ja Lindaki joutu pois netistä ni nyt en voi ees ropettaa samal ku teen näitä suunnitelmajuttuja. Hmph.

life goes on!Keskiviikko 16.09.2009 12:39

AAAASDF onneks koht pääsen pois töistä viikoks, mun kädet ei kestä tätä menoa. :DDD

Miks en saa mitään aikaan? En oo vielkää tehny sitä suunnitelmaa et mihin me mennään millonki Harukan kanssa. Mul on vaan lista et "näissä paikoissa pitäis käydä".

Ja tänään on semmonen tappopäivä ettei paremmasta väliä :DDDdd Puol yhestätoista viiteen töitä, sit sieltä kirmataan suoraan tanssimaan tunniks, ja sieltä viel kolmeks tunniks kuoroon. Lähden kymmenen aikaan ja palaan puoli kymmenen aikaan.

JA MISSÄ VÄLISSÄ SITÄ EHTII SYÖDÄ???

Mä aattelin et oisin ostanu jotain evästä työmatkalla mut en mä jaksais mennä Euromarketiin asti. En jaksais lähtee ajoissa.

Nyt tarttisin yhden vapaapäivän. Sillee et ehdin tehdä asioita ja a j a t e l l a. No joo, huomenna pääsen jo yhdeltä ni ehkä sillon... ehkä... Argh. Sillon on vaan pakko.

NYT ARGHMaanantai 14.09.2009 21:33

MUN KÄDET
TEKEE
MUT
HULLUKS

KUTITTAA NIIN MAAN PERKELEESTI

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


Mut vitsi toi Tehotyttöjen 10-vuotisjuhlajakso on hyper. 8----DD WTF OIKEESTI. Pieni Merenneito ja Dramatic Chipmunk ja Mario Kart ja kaikki. X----DD Himin moottoripyöräasia oli hottis. Ainoo mitä siit puuttu oli.... Rowdyruff Boys. 8( Mut jossain kyl luki et Tehotytöt tuhos ne siinä Custody Battlen lopussa. Emt sit. :D

Vittuku toi My Weight Loss Coach -pelin askelmittari on vammanen, se resetoi itse itseään jatkuvasti. x_x Ei varmaan tuukkaan nii 6000 askelta päivässä ku sä nollaat sen ku pääsen viiteentuhanteen, vitun pällinaama askelmittari.

akdsl koko peli ärsyttää mua nyt ton takia. xD

jatkuva päivitys on jeesPerjantai 11.09.2009 15:23

No nyt mä luin et tuol etusivul luki "Sinulle ei ole uusia timantteja."

:((((((((((( MIKSEIIIIII

Siis miten voi olla etPerjantai 11.09.2009 14:47

katon jotai randomia Brick/Blossom-slideshow'ta ja sit siihen pamahtaa soimaan Changin' My Lifen New Future.... :D Tuli kyl kivat nostalgiafiilikset, pitäis varmaan taas kuunnella niiden musaa.

ja sit löydän yhen linkin siit videosta semmosel japanilaisel fanart-sivustolle ja siel on Original Art, Cartoon Fanarts, Nintendo Fanarts ja Other Fanarts, sit katon sen otherin ihan vaan siks et "no hah jos tääl oiski Hetaliaa"... ja MITÄ SIELLÄ ONKAAN ENSIMMÄISENÄ: http://gekiamana.lovesick.jp/0606.jpg

Nii pitiks mun sitä PPG:tä kattoo eikä fanarttii? :DDD

[Ei aihetta]Perjantai 11.09.2009 14:27

LALALALAAAAA

Katoin yhtä jaksoo mis on Princess ja nyt mua naurattaa!

Well, excuuuuuuuuse me, Princess! 8
DDDDD
NAM. Mul on porkkanakakkua ja chai lattea. <3 Ja työt alkaa vasta kolmelta. Ihanaa, eka kerta tyyliin kahteen viikkoon ku oon oikeesti saanu nukkua niin paljon kun huvittaa. Tosin herätin itteni jo kymmeneltä et ehdin tehdä asioita, mut joo.

Mul on hiuskriisi, koska tää tukka on ihan hirveä. Mut en viitsi tehdä tukalleni niitä asioita joita oikeesti haluaisin koska a.) En haluu järkyttää Harukaa ja b.) Näiden pitäis kasvaa maaliskuuhun mennessä takas mahdollista Espanja-cossia varten.

Puolitoista tuntia? Aivan liian lyhyt aika. Nyt on taas jo ikävä.

Nyt voisin suunnitella hahmoja vähän. >8 > Tosin mun pitäis suunnitella sitäkin että mitä me tehdään täällä Harukan kanssa koska asdfsfd mun pitää viikonloppuna lähettää sil viesti et se tietää mitä tehdään ja missä ja milloin ja mitä sen kannattaa ottaa tänne mukaan. *jännitys* SE TULEE VIIKON PÄÄSTÄ ASLDKHALSD

Millonkohan uus SP-tuottis alkaa :O Ens kuussa?

Nyt voisin ehkä tosiaan suunnitella niitä hahmoja samalla kun herkuttelen porkkanakakulla, maitoteellä ja Powerpuff Girlseillä.

Ei, mä en aio syödä pikkutyttöjä.

Mut pitänee pyytää äidiltä avain kellariin tänään ni ehkä voisin noutaa sieltä sen mun Blossom-pehmolelun! :D
HEI MUUTE tänäänhän on 090909. :DDDD

Vitsiiiii mä niin hienosti tein ämpeekolmosia siitä jaksosta ja sit se ohjelma lisäs niihin jonku vammasen "logon"... eli semmoi et joku tyhmä naisääni toistaa jonku parinkymmenen sekunnin välein ton ohjelman nimen tms.

No uus yritys sitte tänää, jollai toisella ohjelmalla.... :'D

Mun hiustenvärjäyssessio oli superfail. Mun piti siis laittaa sievää vaaleanpunasta kevytväriä, mut se oli semmonen hoitoainejuttu eikä mitään, ei niin MITÄÄN jääny tukkaan kiinni. Sit laitoin pinkkiä otsikseen, tarkotus oli laittaa pari suortuvaa mut lopulta feilasin niin et nyt melkeen koko otsis on pinkki. Ja se otsis on muutenki niin tyhmä ja fail.

Mut siel tanssikurssilla oli kivaa. Häiritsi vaan ku kaikki muut näytti niin urheilullisilta tyttösiltä ja sit mä oon tämmönen läski datis. Mut onneks Kikkaki feilas ni en ollu ainoa. 8D

AIJOOOOOO

Paukelle sopi se mun ja Jutan vuoronvaihtojuttu ja (se sano et se oli viel hyvä syy >u< Ihihi) MÄ MEEN HUOMENNA HELSINKIIN JA NÄEN VAAHTERAN AAAAAAASLKHALKS *kierii onnellisena*

Mut pitänee pitää hattu päässä koko päivän ku mun tukka on niin rumis 8D Onneks ostin just hienon hatun. Tai siis, öh, enhän mä ikinä osta. Koskaan. En.

Jotain piti viel selittää mut en mää enää muista. 8D

Soap bubbles carry my dream up highKeskiviikko 09.09.2009 12:31

Mul on valkaisuaine päässä ja tunnin päästä pitää olla töissä. :DDD No koht pesen tän pois, on tää ny ollu jo puol tuntii.

Oon nyt tosi stressi ja kauhu ku en tiiä pääsenkö sit kuitenkaan huomenna Vaahteraa tapaamaan. Jos se ei käy Paukelle ja Terhille ni itken varmaan oikeesti koko torstain töissä. Mua itketti jo eilen ihan sikana ku Miia sano et ku Noora on kipee ni se "menee sit kaiken muun vuoronvaihdon edelle." Niinku ei muutenki ois jo jännitystä et suostuuko se Pauke siihen vaihtoon. 8( Kyllähän mä tietysti tajuan et kipeen tilalle tarvii saada joku muu mut... SILTI. Mä oon yrittäny järjestää tätä tässä niinku jo kaks viikkoa.

Tänään se selviää. Lounarin jälkeen luultavasti. Pliispliispliis anna Pauken olla hyvällä tuulella loman jälkeen =u=

Hihhei, onnistuin eilen yöllä tekemään Powerpuff Girlsin vikasta (musikaali-)jaksosta mp3:sia. 8> Oli hirvee palotteleminen et sain oikeissa kohdissa poikkaistua ja sit keksin jotkut tosi mielenkiintoset nimet niille biiseille mut... xD joo. Nyt voin popittaa Änppärillä että TOWNSVILLE'S GOING DOWN!! I'M GONNA THROW THIS PAPER ON THE GROUND!!1 (-Ameebaveljet.)

ja tietty paras ikinä.... Do the people have to be... FREEDOM BEEF?? 8---D Voi Professori.

Nyt pitäis vaan viel siirtää ne biisit ehkäpä Änppärille. xD