IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 10:31

Mua väsyttää paljon, en saanu unta illalla vaiks väsytti kovin. :< Mun pöydällä on keskenjääny näkkileipä eiliseltä... Emmä jaksais lähtee töihin, moppaaminen on tylsää. D:

Oonkohan mä huomen kassalla. D: Pelottaa. Emmä haluis.

Mis on kaikki ponnarit, haluun laittaa tukkani ponnarille ku viel voin.

[Ei aihetta]Perjantai 28.11.2008 00:36

Mun jalat on lauantai-iltana kyllä niin kuolleet ettei mitään rajaa. D: Niitä särkee jo nyt ja yhteensä viel 13 tuntii töitä jäljellä. Lauantaina 8 tuntia. NOT NICE.

Sit mun pitäis ehtii tehdä vaiks mitä, esim. värjätä tukka. Nyt mun päätä särkee ku oon niin väsyny ku en oo nukkunu tarpeeks. :> Mua ärsyttää ku heräsin aamulla joskus seittemältä ja sit mun aivot oli sitä mieltä et kello on ihan kohta kaheksan ni en ehdi kuitenkaan nukkuu enää. Ja sit en saanu enää unta.

Töissä oli ihan kumma päivä, aamulla kaikki meni vähän pieleen, moppeja ei ollu puhtaana ni ei voitu mopata salia, sit eka pihvisatsi ei paistunu eikä mäkkitoasteri ollu päällä... ja mäki pudotin monta sämpylää. :'D Mut siel oli kivoja ihmisiä töissä ni mul oli hauskaa. Ja sit kahestoista kolmeen oli tosi, TOSI hiljasta ja ois ollu tylsää ellei Iina ois ollu siel. x'D Me laulettiin joululauluja ja muisteltiin Sailor Moonia.

Kuorossa laulettiin tuttuja joululauluja, hajosin ku siel oli taas HONTELOT RAIDALLISET PAIMENET. 8'D Sit siel oli joku mitä laulettiin kai Valon lapsessa, eli sillon ku olin ihan ekaa vuotta mukana kuorossa. Siit on kai neljä vuotta. :o Mul on kyl joku musta aukko muistissa, koska en muista jotain jouluproggista ollenkaan. HEINI MITÄ JOULUPROGGIKSII MEIL ON OLLU MUITA KU VALON LAPSI JA ONNEN KERJÄLÄISET (ja millon se oli?)????

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.11.2008 10:57

Oli melkoisen aavemaista tulla kotiin keskiyöllä Lindan luota ku oli AIVAN HILJAISTA. Ei yhtään autoa missään, ja sittenkin kun yksinäinen poliisiauto jossain näkyi, lumi jotenkin vaimensi sen äänet niin ettei siitä kuulunut juuri mitään.

Sitten olin vielä näkevinäni liikkuvan tumman hahmon pensaiden takana, mut sitte ku pääsin paikkaan josta näki sinne pensaiden taakse, siellä ei ollut mitään.

Mun päässä soi herätessäni biokatalyyttilaulu bilsantunnilta ja mä tiedän nähneeni jotain unta South Parkin Buttersista ja luultavasti Stanistakin. Ja kun äiti tuli aamulla mun huoneeseen ja heitti lattialla lojuneen peiton kauemmas, ajattelin syntyneestä kahinasta "...Damienin viitta..."

Ilmeisesti mun yö on ollut melko South Park -painotteinen.

Ai, mut näinhän mä kans unta et jossain luolassa oli jotain alienlimaa joka tarkkaili meitä. :D Se oli aika siistiä eikä yhtään pelottavaa. Se oli hyväntahtoista limaa. Ja jos en väärin nyt muista ni siinä unessa oli Daniel Jackson Tähtiportista. Ja ehkä O'Neilkin. Ehkä. :o

Nyt mun pitäis valmistautua töihin mut jumitan jotenki tosi suuresti. Uh, tän jälkeen mul on kaks openia ja tiiän etten malta mennä ajoissa nukkumaan ku Linda tulee meille illaks ja ku MTV:ltä tulee South Parkia yhteen asti yöllä. Mä en tajua mikä siinä on että mun on pakko saada katsoa ne kaikki jaksot joka päivä ku oon kuitenki nähny just noi jaksot vähintään kymmeneen kertaan. Se on vaan joku... rutiini. Arkipäivä päättyy South Parkiin.

Suru, huomenna ei tuu uutta SP-jaksoa. :'( Nyt himoan SP-oheiskrääsää, kuten Damien-figuuria, UNO-pelikortteja ja hienoa t-paitaa jossa on Cartman ja Marjorine. "If they all start, you know, lezzing out, just roll with it."

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.11.2008 01:10

Mun kämmenselät on ihan kauheen näköset. Niissä on jotain vammaihottuma ja ne kutisee koko ajan ku ne on niin kuivat jatkuvan pesemisen ja talven takia ja sdfsdf sit ku viime yönä viel raavin niitä unissani x______x

Ja mä poltin käsivarteni tänään töissä mozzarellatikkukorilla! X'D Siitä tulis hieno kalanruoto"tatuointi" jos siihen lisäis vähän jotain ääriviivaa... :'D

Lumi on ristiriitaistaSunnuntai 23.11.2008 00:33

Mä tykkään lumesta koska sit ei oo niin ankeeta ja pimeää. Lumi oikeesti tuo valoa, koska tänään ku tulin kotiin ni siinä yhdellä lamputtomalla tienpätkällä oikeesti _näki_ jotain. Sillon ku ei oo lunta siinä ei nää eteensä, mut nyt mä näin sinne tien toiseen päähänki ihan hyvin ku sielt tuli kaks heijastimetonta ihmistä. Ja valo on mulle aika tärkeä asia mun hyvinvoinnin kannalta. 8)

Mutta sitte ku on lunta mun pitäis kävellä joka paikkaan (tai mennä bussilla, mut paikkuri maksaa semmoset lähemmäs kolme euroa) koska lumisella säällä on tosi vittumaista pyöräillä mihinkään. Koko ajan saa pelätä et liukastuu sen pyörän kanssa. Ja esim. töistä kotiin kävely yöllä kahentoista aikaan ei oikeen houkuta. 8) Tai perjantai- ja lauantai-iltaisin yheksän jälkeen.

[Ei aihetta]Lauantai 22.11.2008 13:37

Nyt on taas semmonen aika et nään paljon unia. PALJON. Ja et oon aamuisin superväsyny ja voisin nukkua koko päivän.

Ensi näin yöllä jotain semmosta unta jonka seurauksena mä raavin käsiäni niin että kirveli. Piti nousta keskellä yötä hakemaan käsirasvaa ku oli niin inhottavan tuntuset kädet.

Näin kai kahta eri unta Housesta... plus edellisyönä yhtä missä se oli Subwaylla syömässä. Mun tämänöinen uni oli aika kumma ja ihan superpitkä, enkä edes tiedä mihin aiempi uni päättyi ja mistä tää House-uni alkoi. (Enkä muista sitä aiempaa House-unta, muistan vaan et näin semmosta x'D)

Mut eniveis, siinä mä, Heini ja muutama Diskantti-kuorolainen mentiin Housen ja Wilsonin mukaan Housen pilvenpiirtäjäasuntoon hakemaan jotain tärkeää. Sit me syötiin siellä HERKKUJA, kuten löysää lanttu- ja porkkanalaatikkoa jotka näytti ihan paskalta, maksapyöryköitä ja oikeesti verisiä verilettuja. (Heinin mielestä erityisesti ne veriletut oli oikein ihastuttava makuelämys siinä unessa.) House ei ollut tyytyväinen kun joku valitti ruuasta. Ja sit myöhemmin (siinä oli kaikkea randomia tapahtumaa välissä) mä ja Wilson keskusteltiin kristinuskosta ja juutalaisuudesta, koska Housen kotona oli tosi paljon daavidintähtiä joka puolella. Ne oli kai jotain joulukoristeita. (tai no, hanukkakoristeita...?)


Oon koko ajan ihan paranoidi ja pelkään et saan migreenin ku meiän särkylääkkeet loppu. D: Mul on ollut jo kaks migreeniä tällä viikolla ni voin saada lisääkin. Oon kai nukkunu jotenki huonosti niin et niska ja hartiat on jumissa tms.

[Ei aihetta]Tiistai 18.11.2008 11:00

Temperan (mä kirjotan koko ajan temprea) nettikaupan lasku on ihan käsittämätön. 8D Mut mun asiakasnumero on 66666, mikä on aika siistiä. Mä en vaan silti tajua tota laskua. Siin on Viitteenä mun nimi, sit on Asiakasnumero ja Laskunumero ja Lähete nro ja KOLME eri tilinumeroa eri pankeissa. WTF???

Ehkä mä pistän viestiin vaan oman nimen ja asiakasnumeron ja maksan tonne Osuuspankin tilille. 8)


Eniveis, tajusin jotain:
"Red Racer's on."
"Craig, you can watch Red Racer any day of the week!"
"I DO watch Red Racer every day of the week!"
vähänku mä katon South Parkia orjallisesti joka päivä MTV:ltä vaikka oon ihan takuulla nähny noi kausien 6-8 jaksot n. kymmeneen kertaan. 8D Tai ku fanficeissäki Craig kattoo aina tota Red Raceriaan uusintoina.

Hei- hei miksen mä valmistaudu kouluun? :D

Huomasin vast tänään et RO ei ees koske joululle valmistuvia, olin saanu siit viestin opolta Wilmaan. No IHAN SAMA >8( MEEN SIT KUUNTELEE MUUTEN VAAN. Mun pitää joka tapauksessa palauttaa toi yks lomake. Jonka leikkasin kahteen osaan ja nyt oon melko varma ettei sitä pitäny leikata. :>:>:>:>

P.S. Mä tykkään mun silmistä.

VAMPYYREJAMaanantai 17.11.2008 21:22

ASSDFGSDGH EN MALTA TAAS ODOTTAA SEURAAVAA SOUTH PARKIA 8D

http://i36.tinypic.com/vo8meo.jpg
http://i34.tinypic.com/ngsht4.jpg
"The Goth Kids at South Park Elementary face powerful rivals. Butters is sure he’s seen a vampire at school but he can’t get anyone to listen to him. Meanwhile, the Goth Kids are angry and frustrated when the other kids can’t tell the difference between a Goth and a Vampire."

GOTH KIDS HELL YESSSS >8DDD

EHKÄ NEKIN SAA VIIMEIN _NIMET_?!?!? (muutki ku Henrietta)

Mä alan olla yhä varmempi siitä että Matt ja Trey lukee jotain fanficcejä ja nyt ne on päättäneet toteuttaa fanien toiveita: Suurin STYLE-hetki ikinä, Craigin sukunimi... 8'D Nyt jos Gootit saa viel nimet ni mun uteliaisuus on hetkeksi tyydytetty. KD

Mut MITÄ MÄ TÄN JAKSON JÄLKEEN TEEN??? SE ON KAUDEN VIKA JAKSO ;_; AAAaaaahhhh

emmä oo South Park -nörtti, enhän minä ikinä


En muistanukaan et Craig oli siinä Hooked on Monkey Fonics -jaksossa niinkin isossa osassa. :D Se oli koko ajan kiusaamassa sitä Markia. Aika cool. Craig oot cool. (Cartmanin, Kylen ja Kennynki mielestä oot coolimpi ku Clyde! 8'D)

Lisää roskapostia:Sunnuntai 16.11.2008 02:37

"In the object of the universe, bharadwaja put when they were
working at the northern end of rapt in attention, with arms
upraised and steadfast even under the most favorable circumstances.
sidenote nobody, said the servant, swallowing a huge morsel."


SIIS MITÄ OIKEESTI? 8
DD

Roskapostia:Lauantai 15.11.2008 02:04

"I think, madame? I? Yes, i spend a lot of time down now,
though my spirit is troubled. Undershaft. Gwyddawg the son
of menestyr (who slew kai, and dazzled. Nono, perhaps not,
but i didn't see anything, yet go down the hill. More sinned
against than."HAJOSIN VÄHÄN. 8'D Anteeks MITÄ?

Tästä mulle tuli mieleen...

"Peliohjeet pakkauksen sisällä rules."