IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

[Ei aihetta]Keskiviikko 26.11.2008 10:57

Oli melkoisen aavemaista tulla kotiin keskiyöllä Lindan luota ku oli AIVAN HILJAISTA. Ei yhtään autoa missään, ja sittenkin kun yksinäinen poliisiauto jossain näkyi, lumi jotenkin vaimensi sen äänet niin ettei siitä kuulunut juuri mitään.

Sitten olin vielä näkevinäni liikkuvan tumman hahmon pensaiden takana, mut sitte ku pääsin paikkaan josta näki sinne pensaiden taakse, siellä ei ollut mitään.

Mun päässä soi herätessäni biokatalyyttilaulu bilsantunnilta ja mä tiedän nähneeni jotain unta South Parkin Buttersista ja luultavasti Stanistakin. Ja kun äiti tuli aamulla mun huoneeseen ja heitti lattialla lojuneen peiton kauemmas, ajattelin syntyneestä kahinasta "...Damienin viitta..."

Ilmeisesti mun yö on ollut melko South Park -painotteinen.

Ai, mut näinhän mä kans unta et jossain luolassa oli jotain alienlimaa joka tarkkaili meitä. :D Se oli aika siistiä eikä yhtään pelottavaa. Se oli hyväntahtoista limaa. Ja jos en väärin nyt muista ni siinä unessa oli Daniel Jackson Tähtiportista. Ja ehkä O'Neilkin. Ehkä. :o

Nyt mun pitäis valmistautua töihin mut jumitan jotenki tosi suuresti. Uh, tän jälkeen mul on kaks openia ja tiiän etten malta mennä ajoissa nukkumaan ku Linda tulee meille illaks ja ku MTV:ltä tulee South Parkia yhteen asti yöllä. Mä en tajua mikä siinä on että mun on pakko saada katsoa ne kaikki jaksot joka päivä ku oon kuitenki nähny just noi jaksot vähintään kymmeneen kertaan. Se on vaan joku... rutiini. Arkipäivä päättyy South Parkiin.

Suru, huomenna ei tuu uutta SP-jaksoa. :'( Nyt himoan SP-oheiskrääsää, kuten Damien-figuuria, UNO-pelikortteja ja hienoa t-paitaa jossa on Cartman ja Marjorine. "If they all start, you know, lezzing out, just roll with it."

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.