IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral

NOJOO KIITTI TYÖTMaanantai 29.03.2010 14:44

Eipä ainakaan oo valinnan vaikeutta että kattoako Toy Story, Liisa Ihmemaassa vai Rillit huurussa -maratonia...

...MÄ KUN OLEN KAIKKIEN NOIDEN AJAN TÖISSÄ.


Tuplapalkka. T-tuplapalkka... tuplapalkka... D:


...Toivottavasti maanantai on vapaa. ;_;

Noises inside the under counter fridge!Tiistai 23.03.2010 22:41

If you have not owned an appliance before, you may notice that it makes some rather unusual noises. Most of these are perfectly normal, but you should be aware of them!


...EEEEE SE ON ELÄVÄ :DDDD No joo, mallin nimikin on MUR1107WWE.

Mut mitäs vitsiä, toi pakastelokero ei siis oo pakasteita vaan JÄÄN TEKEMISTÄ varten? No vitut, kyllä mä sinne pakasteita heitän >8I GRR.

Ja pfft, täs ohjekirjas on miljoona typoa. :'D

NOTE: ALWAYS WRAP AND STORE RAW MEAT, POULTRY AND FISH ON THE LOWEST SHELF AT THE BOTTOM OF THE APPLIANCE. THIS WILL SHOP THEM DRIPPING ONTO OR TOUCHING OTHER FOODS. DO NOT STORE INFLAMMALBE GASES OR LIQUIDS IN THE APPLAINCE.

Kaikki typot © ohjekirja.

"Tämä estää niistä valumisen tai niiden koskemisen muihin ruokiin." Right.

"Jos laite ei ole suorassa, se vaikuttaa ovien ja magneettisten tiivisteiden."
OKEI.

...jne. :DDD

MUUTTO : KUVIATiistai 23.03.2010 22:22

Asunto tyhjänä:

Tykkään mun ikkunasta monta. <3 Pitää vaan hankkia kivat verhot, toi on vähän lame toi rullaverho. :D En ny jaksanu kääntää kuvaa, pahoittelen. :D


Sit vähän uudempia kuvia. (Tänään otettuja, that is.)

EI EES OO YHTÄÄN AHDASTA :D

LIPASTO. <3 Kiitokset Heinille kokoamisavusta~! Itse tosin kokosin sen valtaosin, mut en ois kyllä päässy alkuun ilman Heiniä.


NONIIN, ja nyt pitää sitte kattoa että mites toi jääkaappi oikeen toimiikaan. 8>

MUUTTO : EDISTYYTiistai 23.03.2010 21:11

Eeeeee >w< Nyt on lipasto koossa (kokosin ihan itse valtaosan siitä!) ja telkkari toimii (digiboksin signaali ei oo mikään maan mainion mut hei, se toimii myös!) ja on uus jääkaappikin. <3

Ja voi vitsi miten sievä toi jääkaappi on. >u<

Ja nyt pitää siivota tuolta jääkaapin takaa että saan laitettua sen paikoilleen. 8> Sitten... sitten rupeen vähän purkamaan laatikoita. :D

Seuraava etappi oiski sitten hyllyjen kokoaminen. Niitä en yksinäni viitti ehkä yrittää, kuitenki semmosia kaksmetrisiä... :DD Mut sitä varten pitääki nimenomaan saada noita laatikoita pois että mahtuu kokoamaan.

Ja toi telkkari näyttää tosi hölmöltä tossa lipaston päällä. :'D NOOOH. Joskus sitte tulevaisuudessa hankin tv-pöydän.

Saan tohon kylppärin oven viereen uuden kaapinkin jossain vaiheessa~! Siin on ovi rikki ja se on muutenkin vähän epävakaa ni vuokraemäntä ja sen poika sanoivat että tuovat sitten jossain vaiheessa myöhemmin uuden. 8>

Note to self: Tee jotain tälle keittiön pöydälle, tää on vähän epävakaa.

MUUTTO : VIRALLISESTI KÄYNNISSÄ.Tiistai 23.03.2010 13:52

Tavarat vietiin asunnolle eilen. <3 Nyt pitää sitte kokoilla paljon huonekaluja, aloteltiin jo eilen Heinin kanssa lipastoa ja hyvin alko, ainoo vaan ettei ollu ihan oikeanlaisia työkaluja ja sit oli niin myöhä et esim. vasaralla ei uskaltanu enää ruveta nakuttelemaan.

Sit tulin Heinille yöksi. :>

Mun pitää tänään kyl purkaa aika paljon tavaraa kaappeihin, niin paljon ku vaan pystyy (ku käytössä on tässä vaiheessa vaan yks vaatekaappi+hyllykaappi, se toinen kaappi on viel vähän käyttökelvoton) ku sit tänään tai huomenna mul saatetaan tuoda uus jääkaappi. Toivon mukaan tuodaan. =u=

Mut aaaa oon ihan superilonen että Heini ja sen isä auttoivat mua ton muuton kanssa, oli ihan superisti apua oikeesti. <3 En ois ikinä pärjänny ilman.

JA MUN PITÄÄ TILATA SE MATTO ALSKHDLF :DDD mut ensin pitäis saada huonekalut kokoon.

Aaa ku ei malttais ku kaiken haluu nyt heti tehdä valmiiks. xD

Mut nyt pitää mennä, pitää pukea ja syödä jotain ja valmistautuu lähtemään kaupungille ostamaan työkaluja + ...jotain muuta mitä mun kans piti ostaa :I En muista mitä.

BMFM<3Maanantai 22.03.2010 14:04

"Wow wow, tanakka tulkinta. Marsin Matti ja Teppo!"
HAJOSINKO PIENESTI :DDDD

"Mä arvasin heti et tulee ongelmii ku mä kuulin hevimetallia. Sitä ne hiiret kuuntelee aina ku ne tulee vetämään meitä. *Osoittaa omaa takapuoltaan*"
VOI HERRANJUMALA :DDD ASKFSLKf

Leipäjuuston erikoinen

...................
oon oikeest vaan sanaton.


Also, klassikko:

"Rasvanahka, poikaseni."

"Niin pomo?"

"ITSE OLET IRTOTIILI!!"

Kamala päivä oli kamala.Sunnuntai 21.03.2010 12:04

Menin töihin, olin siellä 20 minuuttia, tulin takasin kotiin. Nukuin, kävin oksentamassa, nukuin, kävin taas oksentamassa, nukuin ja oksensin viel kolmannen kerran. (Lähinnä enää sitte sitä vettä mitä yritin litkiä.)

Sit äiti tuli kotiin ja mä lojuin sängyssä vähän aikaa, sit menin vessaan ja pyörryin sinne lattialle. Sit nukuin siel vessan lattialla jonku tunnin varmaan ja tulin takas sänkyyn nukkumaan.

Nukuin koko vitun yön ihan kippurassa ku se autto mun oloon ja nyt on selkä ja kyljet ja lantionseutu aivan järkyttävän kipeät. Enkä oikeen pysty olemaan seisaallani. Mut ei mulla silleen oo enää huono olo.

TOSIN yritän nyt syödä jotain pientä tässä, katotaan pysyykö se tuolla masunpohjalla.

Ois kivaa kyl pystyä pakkaamaan. Äidil oli tää sama tauti tossa alkuviikosta, ja se parani kyl parissa päivässä, eli huomenna oon jo varmaan jalkeilla, mut x_x Pakkaaminen...


EDIT.

Nuolaisin liian aikasin. :I Syöminen ei ollu näemmä hyvä idea.

Rakas äiti ja äidin kaveriLauantai 20.03.2010 16:31

Mä en alunperinkään arvosta sitä että te ootte menossa mun uuteen asuntoon, koska jostain syystä äiti ei voi mennä yksin. Mutta onko teiän pakko sitä ennen hillua täällä meillä niin etten mä voi tehdä mitään rauhassa? x_x

In other words,

MENKÄÄ

NYT

JO

jos pakko on.


ja uuuggkshfd mul on huono olo x_x

Jee siivousta!Torstai 18.03.2010 20:03

Jeeee dataan uudesta kämpästä ja pitäis siivota tässä tunnin sisään koko paikka. 8D

Pfft. No joo. Onnistuin jo kolisemaankin ihan sikana ku pudotin yhen hyllyn x'D Onnea, naapurit.

Mut ainaki olin fiksu ja tajusin et hei, toi keittiön tiskipöydän lamppu toimii! o/ Voin valaista sillä siivousoperaationi.

Paitsi sillon jos siivoon tosta eteisestä ku ei se valo pääse sinne asti 8I

ENIVEIS.

Pitää jättää tää hyvään kuntoon ku äiti uhkas tulla tänne lauantaina. D:

Nyt takas siivoomaan. Teki vaan mieli päivittää. 8D

Väsyttää ihan järjettömästi, ulkona on tosi paska keli ja ei huvita lähtee kotiin. Mut minkäs teet. 8(

A PROPOSAL IN THE CRACK CHAT.Maanantai 15.03.2010 12:05

LAST TIME ON CRACK CHAT: HOLLAND MAKES A RAINBOW.

Pfft not really. Mut eniveis.

[08:15:16] France : ~takes Canada's hands~ Mon vie...?
[08:17:25] Canada : *Blinks and smiles at France* Hmm?
[08:18:31] France : Without you... I would be nothing. You make me complete. You make me smile and laugh and feel... alive.
[08:19:25] France : You are what makes me feel like life is worth living. Like how the little things in life such as you cooking me pancakes in the morning is something to cherish.
[08:20:47] Canada : *Stares at France with wide eyes and slightly parted lips, a blush creeping on his cheeks. His heart is pounding so hard in his chest that is sure everyone can hear it.*
[08:21:57] France : ~pulls out little box and opens, revealing a siilver ring with a sapphire and two diamonds~ Will you marry me?
[08:23:59] Canada : *Lets out a quiet gasp, feeling slightly dizzy. Is pretty sure he's dreaming. It takes a moment until he snaps out of it. Then just whimpers, buries his face into his hands and nods, tears rolling ont
[08:24:04] Canada : *onto his cheeks.*

PFFT olin niin sekasin ja piti inistä tyynyyn ja kädet tärisi ni mul oli tosi English Fail ja mul kesti 20392039 sataa minuuttia kirjottaa yks pelaus mut aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa *_*

Tää niinku todellaki korvas sen et siel oli hirvee draama aiemmin ku entinen Venäjä tuli valittaa ku se oli heitetty ulos foorumilta 8'D Pfft.

Nojoo, nyt töihin. :> Toivottavasti tänään on parempi päivä ku viimeset monta päivää on ollu.