IRC-Galleria

Digitalscratch

Digitalscratch

pungeon neutral
HEI MUUTE tänäänhän on 090909. :DDDD

Vitsiiiii mä niin hienosti tein ämpeekolmosia siitä jaksosta ja sit se ohjelma lisäs niihin jonku vammasen "logon"... eli semmoi et joku tyhmä naisääni toistaa jonku parinkymmenen sekunnin välein ton ohjelman nimen tms.

No uus yritys sitte tänää, jollai toisella ohjelmalla.... :'D

Mun hiustenvärjäyssessio oli superfail. Mun piti siis laittaa sievää vaaleanpunasta kevytväriä, mut se oli semmonen hoitoainejuttu eikä mitään, ei niin MITÄÄN jääny tukkaan kiinni. Sit laitoin pinkkiä otsikseen, tarkotus oli laittaa pari suortuvaa mut lopulta feilasin niin et nyt melkeen koko otsis on pinkki. Ja se otsis on muutenki niin tyhmä ja fail.

Mut siel tanssikurssilla oli kivaa. Häiritsi vaan ku kaikki muut näytti niin urheilullisilta tyttösiltä ja sit mä oon tämmönen läski datis. Mut onneks Kikkaki feilas ni en ollu ainoa. 8D

AIJOOOOOO

Paukelle sopi se mun ja Jutan vuoronvaihtojuttu ja (se sano et se oli viel hyvä syy >u< Ihihi) MÄ MEEN HUOMENNA HELSINKIIN JA NÄEN VAAHTERAN AAAAAAASLKHALKS *kierii onnellisena*

Mut pitänee pitää hattu päässä koko päivän ku mun tukka on niin rumis 8D Onneks ostin just hienon hatun. Tai siis, öh, enhän mä ikinä osta. Koskaan. En.

Jotain piti viel selittää mut en mää enää muista. 8D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.