IRC-Galleria

Kyllähän toi genreuskovaisuus/kiihkoilu jonkun musiikkigenren paremmuudesta yli muiden on siis aika naurettavaa.:D
Ainakin itse kuuntelen just sellaista musiikkia mikä juuri sen hetkisiin fiiliksiin kolahtaa ja edelleen vahvistaa niitä, mistä saan energiaa ja fiiliksethän aina vaihtelee.:)
Että musiikkimakuni meneekin ihan jostain In Flamesista Kikkaan.
Ja siis jopa iskelmä puolelta löytyy hyvää kamaa. Ehkä kuiteskin useimmiten varmaan noi heavy/metalli (eri alakategorioineen), techno/trance (rakastan varsinkin Gigi D´Agostinon musaa, siis on aivan huippua, Tiestokin menee) ja joku hyvä suomirock.:)

Mut siis, toisinaan soi Kikka (kin), mahtavat sanoitukset sen biiseissä (lol) ja kyllähän herkistelyyn menee sit vaikka Enya, Lara Fabian tai Hélène Segara. Espanjan kielisistä taas Paulina Rubio on ihan parhautta.
Brittirock myös joskus, esim. Coldplay, The Cure ja Oasis maistuvat tietyissä fiiliksissä. Ja tietty Enrique täytyy mainita.;) Enrique Iglesiasta parempaa musiikkia ei juhlafiiliksissä olekaan.:) Anastaciasta pidän myös paljon, eri toten se asenne joka biiseistä välittyy miellyttää, hyvän äänen omaava räväkkä nainen.:) Anna Eriksson myös hyvin kaunis nainen ja bonuksena hän osaa oikeasti myös laulaakin.:D

Summa summarum, jokaiselle bändille ja biisille on se oma aikansa, ei yksikään genre ole ylitse muiden, hyvä musiikki puhuttelee ja kurkottaa yli genrerajojen. Ei se genre olekaan siis enää tärkeä jos musiikki vaikuttaa ja herättää tunteita.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.