IRC-Galleria

Rentoutumista tarvitsenKeskiviikko 25.06.2008 07:55

Iltalenkki meni vaihteeks taas tosi huonosti.:( Kovin tuulista oli (about 4-5 metriä sekunnissa puhaltava vastatuuli) sekä kylmä, ja jalat oli muutenkin jotenkin ihan jumissa. Juoksinkin vain jonkun 3,5 kilometriä ja kävelin sitten. Illalla ajattelin rentoutua, katsella EM-jalkapalloa ja nauttia samalla muutaman oluen. Urheilla en aio ainakaan muutamaan päivään (penkkiurheilun puolelle jää).

Viva EspanjaMaanantai 23.06.2008 08:59

Kun suosikkini Hollanti jo tippuikin nuissa futiksen EM-kisoissa, niin päätin alkaa fanittaa Espanjaa. Kun pelaavat yleensä (no Italia nyt osittain tappoi niiden pelin) varsin näyttävää hyökkäävää jalkapalloa.

Ilta/yölenkkiMaanantai 23.06.2008 08:47

Tällä kertaa oli vuorossa aivan hivenen tavallista pitempi lenkki, 23 kilometriä.
Eikä suurempia vaikeuksia tuo lenkki tuottanutkaan, vain tulomatkan muutamat nousut tuntuivat pahemmin jaloissa. Gatorade oli jälleen hyvä valinta lenkkijuomaksi ja nyt en tehnyt sitä erehdystä että olisin juonut liikaa ennen juoksua. Varsinkaan vettä en suosittele nautittavaksi ennen lenkkiä, mutta hiilarijuoma, appelsiinimehu ja jopa energiajuoma vähän nautittuna sopivat. Ensimmäisen kerran tosin join vasta jo noin 12 kilometriä juostuani, mutta hyvin se imeytyi juostessani ja täydensi silloin jo kulutettuja hiilarivarastoja. Itselleni lenkkijuomaksi sopiikin parhaiten urheilujuoma, se kun imeytyy erinomaisesti.

Iltalenkin analysointiaPerjantai 20.06.2008 03:25

Lenkkikin tuli taas juostua torstai-iltana, päätin juosta suht kovaa että ehdin Portugali-Saksa pelin katsoon ainakin suurimmaksi osaksi (alta puoli tuntia pelin alusta jäi näkemättä). Kymppi menikin sitten hyvin, aika oli 42.26 joka on tuolla reitillä jo varsin hyvä aika ja kauden parhaani (viime kesänä sama lenkki vei parhaimmillaan noin 41 ja puoli minuuttia). Lämmintä oli +18 astetta, mutta tuntui kyllä kuumemmalta kuin se, kuivakin oli sekä ajoittain voimakas vastatuuli, sangen huonot olosuhteet siis, mieluummin olisin juossut sateessa ja hiukan viileämmässä säässä. Gatogradeakin oli mukana ja se tuli tarpeeseen, ehkä hivenen siis auttoi. Kunto näyttäis olevan jyrkässä nousussa ja myös hyvät ajat motivoivat juoksemaan.

Rakas päiväkirjaLauantai 07.06.2008 02:56

Olin Blackmores Nightin konsertissa Tampere-talossa ja se oli kyllä upea kokemus.
Bändi osasi ottaa yleisönsä ja suuresti nautinkin keikasta. Bändi soitti useita Deep Purple covereita, mm. Smoke On The Water, Soldier Of Fortune ja Black Night ja ne kaikki kuulostivat hyviltä.
Niiden lisäksi parhaat biisit olivat varmastikin Under A Violet Moon ja World Of Stone, jotka kuulostivat siis todella hienoilta ja varsinkin ensimmäiseen bändi sai yleisönkin hyvin mukaan. Varmasti menen joskus vielä uudelleenkin bändi keikalle, kesän odotetuin keikka joka täyttikin toiveeni. Ehkä pari herkkää biisiä olisin halunnut vielä kuulla, vaikkapa Ghost Of A Rosen ja Village Lanternin sekä biisin I Still Remember. Ostin keikalta Blackmores Nightin paidankin ja vielä lämppäribändi Gothienin levyn. Hieno päivä, olen tyytyväinen. Hyvin harva bändi osaa villita yleisön kuten Blackmores Night.

Ihanaa uusia hymiöitä:)Perjantai 15.02.2008 13:41

Kyllä sitä nyt kelpaa kirjoitella kun on hymiöitä vähän joka tilanteeseen.

ElokuvaaPerjantai 16.11.2007 23:44

David Lynchin Inland Empiren katsoin ja vuokrasin sitten tänään Luc Bessonin uusimman leffan Angela. Sen katson kuitenkin vasta huomenna.
Inland Empire oli aivan huippuleffa, suosittelen varauksetta ihan kaikille. Viisi tähteä annan sille.:) Paljon parempi kuin vaikka Mulholland Drive. Jälleen fantastisen onnistunut elokuva David Lynchiltä.:)

Cloakwood MinesTorstai 15.11.2007 08:13

Ja Davaeorn vastassa kaivoksen alimmalla tasolla ja siihen se sitten jäikin. Ensi kerralla yritän senkin kohdan päästä. Clericin undeadit eivät ainakaan pärjää. Tulimiekkoja heiluttavat horrorit tuntuvat aivan liian pahoilta ja heidän sekä Davaeornin voittaminen vaikeaa. Commandia sekä fire resistancen vahvistamista kokeillen yritän horrorit voittaa, kaikki vain näyttävät lakoavan heidän säiliensä iskuista hetkessä. Jo Cloakwood Minesiin päästäkseni oli linnakkeessa kovan luokan taistelu, sen siis vielä voitin, nyt vain vielä vaikeampi taistelu.

Viestejä ja puheluitaTiistai 13.11.2007 01:55

William laittoi juuri viestin ja kertoi olleensa sairaana viime viikonloppuna ja pahoitteli että ei päässyt lähtemään, no eipä sil välii kun itsekin olin ihan jumissa lauantaina.:)
Satu sitten soitti myös äsken, en tiedä mitä ajatella siitä vielä.

Väsykin iskiKeskiviikko 07.11.2007 04:19

Nukkumaan kai kohta, hetken ensin ropeen.