IRC-Galleria

Jakaisin usein pokeria pelaavat kahteen eri luokkaan, fanit ja tosi pelaajat.

Fani on sellainen joka valitsee saitikseen sen jossa pelaa kuuluisia pelaajia joita se ihailee, tosi pelaaja taas pelaa mieluiten selkeällä pokersaitilla jossa on miellyttävä pelata ja jossa ei ole mitään koomisia juttuja mukana. Fanit onkin usein keskenkasvuisia (joko fyysisesti tai henkisesti tai sekä että) joille pelaaminen on vain sen oman maskuliinisuuden tavoittelua, yksi tapa siihen, onhan pokeria usein pidetty miesten pelinä. Se siis ei eroa juurikaan heidän tapauksessaan siitä kuinka he uhoavat nakkiskepalla iltaisin tai kaveriporukoissaan.
Taitava tosi pelaaja taas pelaa siksi koska rakastaa peliä ja sen sisältämien taktisten ja psykologisten elementtien vuoksi, sellainen karsiutuu mukaan isoihin turnauksiinkin usein vaikka ei ole maksanut kuin pienen maksun satelliittiin joka siihen johtaa (eli vaikeimman kautta).
Taitavalle pelaajalle pokeri merkitsee myös haastetta ja kilvoittelua ja onhan voittaminen aina kivaa.:)

Joka pokeripelin pelimuodon sisällä on vielä omat experttinsä ja sanoisin alkaville pelaajille että kannattaa selvittää missä pelimuodossa pärjää parhaiten ja jalostaa vielä itseään siinä.
Rahapöydät poikkeaa suuresti isoissa turnauksissa pelaamisesta ja taas edelleen sittareista ja myös heads uppiin on omat taitajansa.

Sitten vielä sananen eräästä pelaajasta jota monet keskenkasvuiset ihailevat aivan syyttä suotta.
Eli Ilari Sahamies joka kyllä on saavuttanut lähinnä Omahassa suuria voittoja saaden keskenkasvuisten typerysten ihailun puolelleen. No, mieshän heittää aivan typerää thrash talkia aina hävitessään suuria potteja ja minkä vitun vuoksi? Eiköhän vastustaja vain naura kun Ilari syytää loukkauksia hävittyään suuren potin.:DD Itse kävin läpi hänen puheitaan pelipöydässä tässä eräänä iltana (netistä löytyy paljonkin katkelmia Ilarin "viisauksista") ja en voi kuin ihmetellä miehen käytöstä. Itsekin joskus kuumennan vastustajaa etukäteen pelipöydässä, se on vain hyvää psykologista sodankäyntiä ja usein toimiikin, mut jälkeen päin on ihan turha valittaa ja mussuttaa Ilarin tapaan jos sattuu potin häviämään, silloin on nimittäin itsetutkiskelun paikka ja vain sitä kautta peli paranee edelleen.
On varmastikin niin että Ilarin itseluottamus murenee helposti ja sitä pitää sitten hakea takaisin vittuilemalla vastustajalle häviön jälkeen, mut tyhmää ja lapsellista käytöstä eniwei.

Ja voisin pelata vielä rohkeammin ja pelityyliäni enemmän vaihdellen aggressiivisesta hyvin rentoon.
Peliäly, taktinen osaaminen ja psykologia ovat vahvuuksiani pöydässä. Nyt kun pelaan jo silloin tällöin satojen tuhansien turnauksissa, niin seuraava tavoite voiskin olla sitten WSOP. Sen olen tajunnut että olen ennen kaikkea hyvä turnauspelaaja, siksi myös nuo (vaikeat) karsinnat on menneet hyvin. Tulen yhä enempi siirtämään peliäni rahapöydistä ja keskittymään turnauksiin tulevaisuudessa.

Pokeri vaatii omistautumista ja jo nyt pelaan välillä maanisen paljon, omistaen sille riittävästi aikaani.
Sitä pitää rakastella pitkään kuin naista, kärsivällisesti, silloin se palkitsee.:)
Eli ensi viikonloppu on mun osaltani täynnä pokeriturnauksia, alkaen muutaman tuhannen taalan turnauksesta aina monen sadan tuhannen turnauksiin.:)
Olen onnistunut karsimaan itseni mukaan kaikkiin mihin olen yrittänyt. Paikka mukana tietenkään ei vielä takaa mitään, huippuhyvin saa pelata, mutta ensimmäinen este ainakin on ylitetty.:)

Jos nainen olisi nettipalvelinMaanantai 27.04.2009 06:42

Jos nainen olisi nettipalvelin...

400 Bad Request = Kysymys ilman kukkakimppua
401 Unauthorized = naimissa/varattu
402 Payment Required = Kynttiläillallinen hienossa ravintolassa
403 Forbidden = Sormi pois sieltä!
404 Not Found = Ulkona ystävättärien kanssa
405 Method Not Allowed = Ei kakkoseen...
406 Method Not Acceptable = ...ja suihinotosta voit vain uneksia
407 Proxy Auth. Required = kysyn ensin äidiltä
408 Request Timeout = Kuinkas pitkä aika siitä onkaan kun soitit viimeksi???
409 Conflict = Kuka TUO nainen oli?
410 Document Removed = haluan eron
411 Lenght Required = Pitäisikö TUON olla iso?
412 Precondition Failed = Mitä, sulla ei oo kondomeja?
413 Request Entity Too Large = TUO ei takuulla sovi sisälle
415 Unsupported Media Type = Ei, kimppakiva ei ole hyvä ajatus
500 Internal Server Error = nyt on se aika kuukaudesta
501 Not Implemented = sitä en ole koskaan koittanut
502 Bad Gateway = ...iik, suolaista!
503 Service Unavailable = migreeni
504 Gateway Timeout = siinäkö se oli jo?
Tuli pelattua texas hold emia taas siis ihan kylliksi.
Ja pääsin jatkoturnaukseen tuosta satelliitista, pelaajia oli peräti 9000 ja vain 72 karsiutui jatkoon.
Omalta osaltani turnaus siis meni nappiin kun sinne 72 parhaan joukkoon pääsin.:)
Aluksi pelasin hiukan rämäpäisesti ja turhia riskejä ottaen ja se pudottikin stackini noin kolmeensataan jolloin näytti että turnaus päättyy tähän. Nostin kuitenkin pelillistä tasoani, pelasin tarkemmin ja taktisesti paremmin, jolloin nousin siitä alhosta ja lopussa sitten en ottanut enää mitään riskiä että pääsen jatkoon. Nyt väsynyt olo,mutta onnistuminen taas kerran pokerissa.:)

Nyt menen nukkumaan, käyn hyvin ansaitulle levolle.:)

Pirunmoinen niska- ja päänsärky ollutLauantai 25.04.2009 00:37

Niskasta se aina mulla alkaa ja sitten säteilee päänsäryksi, eli herätessäni jo oli hedari.
Ei auttaneet edes ne 2 buranaa jotka otin, nyt vähän sentään lievittynyt särky.
Valvottua tullee kun mä lepäillyt tänään niin paljon päivällä tuon säryn vuoksi.

Jopa oli taas pitkä pokeriturnausPerjantai 24.04.2009 05:06

Eli noin 4 ja puoli tuntia texas hold emia. Kymmenen parhaan joukkoon taas itseni selvitin tuossa noin tuhannen pelaajan turnauksessa. Sitten vihdoin petti pokerivaistoni eräällä kierroksella, vähimmäistavoite kuitenkin täyttyi vaikka ainahan mä lähdenkin jokaista turnausta voittamaan.:)

Oli stressi pukata päälle taas:(Tiistai 21.04.2009 02:32

Ihan pakko ottaa nyt muutama bisse, se kun auttaa aina jos tulee vähänkin tuota stressiä.

Starcraft Brood Waria verkossaMaanantai 20.04.2009 10:39

Ekaa kertaa pelasin sitä verkossa ja olipa kokemus. Jotkut pelaajista tuntuu olevan ihan ammattilaistason tyyppejä ja osan taas pystyy voittamaan. Pelit on varsin nopeita, eivätkä kestä kauan.
Jotenkin vaan yö vierähti sen parissa.
Parhaita nettipelejä kautta aikain.:)

Takatalvi yllätti taas kerranLauantai 18.04.2009 09:29

Ainakin Tampereella on maa ihan lumen peittämä. Eilen kun kaupasta kotiin kävelin raekuuron vihmoessa ja saaden minut kiihdyttämään askeliani, tuskin olisin kuitenkaan uskonut että varsinainen takatalvi olisi vielä tulossa. Aamu kuitenkin sai minut yllättymään, Suomen sää todella on toisinaan petollinen. Keväinen sää vaihtui muutamassa päivässä takatalveen, joka myös laskee hiukan mielialaakin ollaanhan jo ylitetty huhtikuun puolivälikin. Saisi sulaa pois ja äkkiä, hivenen nimittäin ärsyttää lumen näkeminenkin ja laskee fiiliksiä.

Kevään lapsena sain taas huomata että todellinen kevät on lyhyt Suomessa ja sitä kestää vain toukokuun ajan. Huhtikuu on vielä tavallaan talvea.