IRC-Galleria

PohjanmaaSunnuntai 28.02.2010 20:22

Pohjanmaa joka siis on parhaita kotimaisia leffoja oli eilen sit katselussa. Suosittelen lämpimästi, loistoleffa.:) Kuvaa pohjalaisuutta paljon paremmin kuin vaikkapa leffa Häjyt, jossa ei ole mitään realismia.
Taneli Mäkelä teki kyllä elämänsä roolin Erkki Takalana.:)

Pizzaa:)Sunnuntai 28.02.2010 20:01

Pizzaa tuli noudettua halicista ja syötyä.:)
Aivan herkullinen oli, siellä pirkanmaan, ellei jopa koko Suomen parhaat pizzat.:)
Ah, miten ihanan kylläinen ja tyytyväinen olo nyt.:)
Murskajaiset.
USA-Suomi 6-1.

Kaverien kanssa juttelin myös pelistä ja kaikki häpesivät Suomen onnetonta esitystä, Jaloselle potkut ensi tilassa.:) Tuota huonommin ei nimittäin enää voi pelata, Ilveksen liigajoukkuekin olisi pelannut paljon paremmin, ei ainakaan olisi hävinnyt niin pahasti kuin viiden maalin erolla.


Vaikka eihän se täysin hänen vikansa tietenkään ole, Suomella kun on meneillään tietynlainen sukupolvenvaihdos. Papat jo liian hitaita ja tilalla ei vielä tarpeeksi lahjakkaita korvaajia. Ja taas nähtiin sekin että Miikka Kiprusoff ei ole suurten otteluiden mies, hänen paineensietokykynsä on näet heikko,, siitä saatiin taas kerran kiistaton todiste USA:n ensimmäisen maalin muodossa. Jalonen ei kuitenkaan saa pelaajista tarpeeksi irti ja siksi kulta jää aina pelkäksi haaveeksi jos hän on maajoukkueen peräsimessä.
Eli potkut mokomalle ja heti.

Vaikka yllättävänkin hyvin USA kyllä pelasi, kaikki pelaajat ylittivät itsensä ja kieputtivat Suomen kumoon reilussa kymmenessä minuutissa. Ei siis USA:n pelaajien taitoa voi yhtään väheksyä, heillä erilainen, mutta varmasti aivan yhtä hyvä joukkue kuin World Cupin vuonna 1996 voittanut USA:n joukkue oli.:) Loistava, nopea, energinen, nuori ja nälkäinen joukkue jota on hyvin vaikea pysäyttää.:) Jonka jokainen pelaaja on vieläpä pelannut ihan taitojensa äärirajoilla ja Suomen surkea peli tietty sai USA:n näyttämään vieläkin paremmmalta.

Ja kiitos vielä Slovakian joukkueelle että taisteli ja toi hyvin tervetulleen voiton tulosvedossa.:)

Ps. myös kaverini voitti kun pelasi suosituksestani Slovakia-Kanada peliin 2-3.;)
Itse tiesinkin ne feikeiksi ja siksi puolustin tarhaajia ja heidän elinkeinoaan tuossa viime päivinä. Eläinaktivistit kyllä kusettavat ihmisiä useinkin juuri digitaalista mediaa hyväksikäyttäen, ihan tavallaan taitavaa toimintaa.
Onneksi on myös meitä jotka epäilemme ja kyseenalaistamme asioiden aitouden emmekä usko ihan mitä hyvänsä.:)

Mutta taisi tosi moni idiootti/herkkäuskoinen mennä halpaan.:D
Tommoset lavastetut (kuvamanipulaatiota) videothan palvelee myös sitä tarkoitusta että saadaan höynäytettyä tolvanoita mukaan mielenosoituksiin sun muihin vastaaviin, eli hyvin selkärangatonta ja halveksittavaa toimintaa videoiden levittäjältä, eläinoikeusjärjestöltä ja heidän aktivisteiltaan.

Kun he lavastavat videonsakin, niin miten paljon he valehtelevatkaan muuten ihmisille? Mä vaan en ole naivi teini niin ei tommosten anarkistijärjestöjen valheet mene läpi.;)

Tuolla muuten sitten se totuus asiasta/videoista:


http://keskustelu.suomi24.fi/node/8871762

Turkistarhaus rules, joka miehen ja naisen tulis pukeutuu turkiksiin.:)
Nahka- ja turkisvaatteet on komeimpia vaatteita mihin ihminen voi pukeutua.:)

Suomi-TshekkiTorstai 25.02.2010 07:04

Tiukka peli tulossa ja fanitan tällä kertaa kumpaakin joukkuetta.:)

Paljon naruhyppelyä harjoituksena:)Torstai 25.02.2010 07:01

Kun ulkona paukkuneet pakkaset, niin olen keskittynyt harjoituksiin sisätiloissa ja tehnyt muutamia noin 70-200 hypyn naruhyppy sarjoja aamuisin.
Tehokas harjoitusmuoto sekin, pysyvät jalat hyvässä kondiksessa.
Ja tietty sulkista kerran viikossa pelaillut, pelikumppani juoksuttikin mua ihan kiitettävästi viimeksi.:)

Sauna Open Air 2010 vs. Tuska 2010Tiistai 23.02.2010 06:26

Kyllä kun bändilistaa katsoo niin näkee että Saunan kattaus on luokkaa kovempi kuin hesalaisten oman festarin Tuskan. Jos ois hyviä bändejä niin Tuskaan saattaisin tänä vuonna lähteekin, mut aika syvältähän nuo näkyy olevan. Kamelot on ainoa helmi Tuskan muutoin niin surkeassa esiintyjäkaartissa ja sen näin jo viime kesänä Saunassa. Mut katellaan sit ens vuonna josko ois parempia bändejä tarjolla...
Sauna Open Airissa on sentään monta kovaa, kuten KISS, Danzig, Sonata Arctica ja Stam1na jotka kaikki rokkaa ihan tykisti ^^.
Kolmen päivän lippu Saunaan on ehdottomasti parempi valinta tänä(kin) vuonna.:)

Kouluarvosanat festareille

Tuska. 5-

Sauna Open Air: 9-

Eli aika helppo valita Sauna Tuskan sijasta.:)
Stay heavy ^^.

Ruotsi tyrmäsi SuomenMaanantai 22.02.2010 11:32

Niinhän siinä kävi että Ruotsi vei Suomea Vancouverin olympiakiekkkokaukalossa lukemin 3-0.
Suomen esitys oli täysin luokaton ja hengetön, vain maalivahti Miikka Kiprusoff pelasi hyvin, muuten joukkue oli pelkkiä lampaita joiden sietää hävetä. Nolo peli Suomelta, ehkä noloin koskaan.
Seuraavaksi vastaan asettunee mitä todennäköisimmin Tshekki ja se pudottaa Suomen satavarmasti ja luistelee lopulta myös olympiakultaan asti.
Venäjä on Tshekillä se pahin mahdollinen vastus, mutta se joutuu tietääkseni seuraavaksi Kanadaa vastaan ja varmasti putoaa, jolloin Tshekille ei pysäyttäjää enää löydy.:)

Ja jos kiekkokullan jollekin muulle kuin Suomelle pitää mennä, niin menköön se Tshekille, sillä on nimittäin ihailtavan upea joukkue, myös hieno maa se ja itsekin suunnittelen jo kulttuurimatkaa Tsekkiin.:)

Päivän peliMaanantai 22.02.2010 00:41

Katselen Tshekki-Venäjä peliä ja otan olvia.:)
Toivottavasti Tshekki voittaa.:)

Laalaalaa, laulaa ma tahdon...Sunnuntai 21.02.2010 09:49

Kuopion synttäribileissä laulettiin Singstaria ja se oli niin hauskaa että tekis mieli ostaa pleikkari 2 tai 3 ja siihen sit Singstar pelejä vino pino et olis sit valinnanvaraa biiseissä.
Kotonahan mä laulan usein (ja joskus pubissa), mut Singstar tekis siitä vielä mielenkiintoisempaa...