IRC-Galleria

Blogi

- Vanhemmat »

Valvomiseks meni taasSunnuntai 30.09.2007 08:52

Juoksin joskus yöllä kympin ja piristyin, eikä unen saamisesta ollut mitään toivoa. No, nukun koko sunnuntain varmaan, jos viel edes saa unta. Liian pirtee vieläkin. Dataillut vaan. Mitenhän sais väsytettyä itsensä?

Juokseen ihan hetiSunnuntai 30.09.2007 00:27

Kai se on lenkille viel mentävä tästä. Ihan kymppi vaan.

Yösyömistä ja cokistaKeskiviikko 26.09.2007 04:45

Kävin kympin lenkin juoksemassa, tein vähän vatsarutistuksia, otin suihkun ja nyt syön juustolla täytettyä reissumiestä ja juon colaa. Kyl cokis sitten maistuu ain lenkin jälkeen hyvältä. Tosi pirteä olo, ei taida nukkumisesta tulla mitään ainakaan ihan heti.

SuedePerjantai 21.09.2007 14:52

Suedea kuunnellessa mennyt tää aamu. Mä kyllä tykkään paljon hänen vanhemmasta musiikistaan. Coming Up yks mun suosikkialbumejani kaikista levyistä. Siinä on oikeastaan kaikki biisit hyviä. Siis tosi onnistunut levy.

Maitoa ja pullaa:)Tiistai 18.09.2007 20:22

Pääsin vihdoin kaupungilta kotiin. Nyt mussutan texaspullaa maidon kera, herkullista nam.:)
Olen sangen väsynyt, siksi koska heräsin joskus yöllä, enkä saanut enää sitten unta.
Äh, en tiedä jaksanko lenkille lähtee tänään. Taidan vaan laiskotella ja pelailla Doomia.:)

Terveenä taas/ Blackmore´s NightSunnuntai 16.09.2007 11:22

Taudista paranin ja lenkilläkin olin jo perjantaina, kympillä ja sitten lauantaina tietty uudestaan. Nautin juoksemisesta, enkä mitään kovaa vauhtia pitänyt. Tuuli sangen voimakkaasti, niin perjantaina kuin eilenkin, mikä tietty hidasti hiukkasen vauhtia. Jopa minä saatan sairastua, mutta paranen ja palaudun hyvin äkkiä mistä tahansa sairaudesta.

Blackmore´s Nightia kuunnellut taas joka ikinen päivä. Jos renesanssi/folk/goottirockista pitää niin tää on bändi johon kannattaa tutustua. Moneen vuoteen ei mikään bändi ole kolahtanut yhtä kovaa kuin tää. Tää on niin siis niin kovaa kamaa että. Jos Blackmore´s Night joskus tulee keikalle Suomeen niin teen mitä vaan päästäkseni sen keikalle. Kerran juttelin erään kanssa joka ei bändiä tuntenut ja tajusin että tyyppi ei tiedä mitään rockista/metallista. Jos Richie Blackmoren nimi ei sano mitään, niin silloin rocktietämys on tosi heikko. Toivon kovasti että bändi tulisi ensi vuonna Suomeen keikalle. Olisi melkein liian huippua päästä Blackmore´s Nightin keikalle.

Flunssaisena hammaslääkärissäKeskiviikko 12.09.2007 16:34

Jouduin hammaslääkärissä käymään flunssaisena mikä oli vaikea, rasittava kokemus. Aamulla teki hetken mieleni jättää menemättä, mutta päätin sitten kuitenkin mennä ja yrittää kestää sen. Nenäni lähes tukossa, hyvin vaikea hengittää ja melkein tunnin olin porattavana ja paikattavana. Puudutuksen onnekseni sain, mutta siitä huolimatta se oli vaikea koettelemus. Nyt se on ohi. Puudutuskin alkaa jo kadota.

Tunnen oloni heikoksi ja hauraaksi, ei ole nälkäkään. Toivottavasti tästä jotenkin selviän, rintaan sattuu, aivastuttaa ja nenä vuotaa välillä pahastikin. Tämä sairaus tekee minut hyvin voimattomaksi, en tunne jaksavani tehdä juuri mitään. Olen väsynyt ja voimaton, energiaa ei ole mihinkään.
- Vanhemmat »