IRC-Galleria

Kolme leffaa katselussaTorstai 07.10.2010 15:29

Vuokrattiin eilen hanimussukan kanssa kolme leffaa: South Park:ImaginationLand, Solomon Kane sekä Avio-onnea Morganeiden Tapaan.
Eilen ehdittiin jo kaksi ensimmäistä katsellakin.

South Park: ImaginationLand oli ihan mielettömän hauska leffa, nauramista riitti.:) Paljon parodioitiin niin Tähtiporttia, kuin montaa muutakin elokuvaa ja tv-sarjaa. Elokuvassa luotettiin South Parkin tuttujen hahmojen Cartmanin, Kylen ja kumppanien vetovoimaan ehkä hieman liikaakin ja olisin hieman lisää jotain uutta vielä kaivannut. Terroristisatiiri oli sentään suht onnistunut, tällä kertaa terroristit kaappasivat IamginationLandin avulla ihmisten mielikuvituksen.:D
ImaginationLand hassun hauskoine asukkeineen oli myös kohtuullisen toimiva.

Annan elokuvalle 8.5

Välissä katseltiin sitten Salkkarit ja sen jälkeen siirryttiin elokuvan Solomon Kane pariin.

Solomon Kane joka perustuu Conanin luojan Robert E. Howardin sepustuksiin 1600-luvun Englannin puritaani miekkasankarista oli realistisuudessaan, karuudessaan, tunnelmaltaan sekä kuvakerronaltaan mitä onnistuneinta työtä. Elokuvan leikkaus ja puvustus myös ansaitsevat erikoismaininnan.
Kaikki tuo jo itsessään olisi omiaan takaamaan hyvän elokuvanautinnon, mutta tärkein elementti oli sittenkin James Purefoy Solomonin osassa. Hän ei tyytynyt vain tulkitsemaan Solomonia, hän oli Solomon Kane.
Muistan kun itse luin tarinoita Solomon Kanesta.
Ja jos nyt vertaan kahta itsenäistä ja erillistä tulkintaa ja samalla kahta erilaista taidemuotoa. Niin, Michael J. Bassettin ohjaama Solomon Kane tavoittaa R.E.H:in tarinoiden hengen hyvinkin tarkasti ja suurin yksittäinen ansio siitä lankeaa ohjaajan lisäksi James Purefoylle Solomon Kanena.
Hän onnistui täydellisesti tuon vaikean ja ristiriitaisen hahmon osassa.

Annan elokuvalle 9.5

Tänään sitten vielä viimeisen leffan vuoro.:)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.