IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.
Mä en ole koskaan tajunnut tota "ole vaan oma itsesi"-kehotusta. Entäpä jos valtaosa muista ihmisistä feikkaa sosiaalisissa tilanteissa saadakseen hyväksyntää ja "olemalla oma itsesi" sä kuulut siihen muutamaan prosenttiin jotka on tarpeeksi tyhmiä noudattamaan tota kirjaimellisesti (ja jotka eivät saa osakseen sitten minkäänlaista hyväksyntää..)?

Kuinka paljon lohduttaa ajatella torjutuksi/hylätyksi tulemisen hetkellä että "ainakin mä olin oma itseni"?

Niin, olit oma itsesi. Etkä kelvannut sellaisenaan.

Mitäs nyt sitten. Saat olla aitona itsenäsi, yksin.

Jos satut ihmissuhteen vielä löytämään voit pohtia haluatko ottaa riskin ja "olla taas oma itsesi" vaiko opetella ulkoa toisen ihmisen mieltymykset ja mukauttaa itsesi vastaamaan näitä toiveita ja odotuksia.

Olemalla oma itsesi ja tulemalla torjutuksi, koet taas ettet kelpaa sellaisena kuin olet. Todennäköisesti haluat kuolla.

Olemalla "kuin joku muu" ja tulemalla silti torjutuksi, SINUA ei varsinaisesti ole torjuttu vaan se tekaistu versio sinusta.

Syy ei ole sinussa ihmisenä vaan kyvyssäsi lukea toista.

Ehkä et osaa näytellä erilaista ihmistä uskottavasti.

Ehkä et ole oppinut tarpeeksi toisen ihmisen sisäisestä maailmasta.


Valheessa eläminen on tietysti niin raastavaa ja moraalitonta. Pitää saada olla oma itsensä. Vain 100% aitona ihminen voi hengittää ja kokea olevansa rakastettu. Toiselle saattaa ehkä tokaistakin että "tälläinen mä olen, ota tai jätä".

Mutta ehkäpä se toinen toivookin sulta teeskentelyä. Sellaisia valkoisia valheita.

Ehkä toisen huomioimista on tuoda pienellä liioittelulla esille omat tunteet, vaikket olisikaan siinä täysin oma itsesi.

Omana itsenäni minäkin olisin tyly, tylsä ja hiljainen. Lapsenomainen, laiska, saamaton ja itsekäs. Voisinko ylimielisesti odottaa kenenkään hyväksyvän minut sellaisena kuin olen? En voisi. Ja koska en halua olla yksin olen korkeintaan 70% siitä mitä oikeasti olen.

Loput on pientä parantelua. Ehostusta. Samalla tavalla kuin meikkaan tai käyn kampaajalla.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.