IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Liikaa valokuviaKeskiviikko 27.11.2019 23:20

Kaukana ovat ne hyvät ajat kun netissä oli kuvia tavallisista naisista. Meikin ei tarvinnut olla niin justiinsa, vaatteet oli reilusti halpamuotia, kuvia ei muokkailtu, kaverin ottama kuva oli "hauska muttei mikään täydellinen".

Nyt näkee koko ajan epäuskottavan kauniita naisia joka paikassa ja kaikkien on näytettävä siltä että elämä on luksusta ja glamouria.. Välillä herätään Dubaissa, välillä New Yorkissa. Jos ei muuta niin ajaudutaan lopulta ulosottoon että vaan saisi edes hetken kaikki muut naiset kateellisiksi. Hauskuus loppuu aikanaan.

Mitä hemmetin pahaa on tavallisuudessa. Miksi valokuvalta ylipäätään vaaditaan niin PALJON. Jonnekin se kuva hukkuu kuitenkin. Ihmisiä jaksaa kiinnostaa uusi kuvasi ehkä semmonen viikko ja sitten taas on mietittävä miten saada tykkäyksiä. Taiteellinen kuva ihomaaleineen? Luontoon jonnekin auringonkukkien keskelle? Eroottinen alusvaatekuva silkkilakanoissa?

Tavallinen naamakuva on liian mielikuvitukseton. Kotona otettu kuva viinilasi kädessä pienessä humalassa herättää enää myötähäpeää. Kissan kanssa otettu kuva siellä kotisohvalla on köyhää ja tylsää arkea. On turha koittaa selittää että tämä on minulle sitä luksusta, en tarvitse matkaa Dubaihin viiden tähden hotelliin. En tarvitse Jennifer Lopezin meikkitaiteilijaa tai viidentonnin kameraa.

Voisko pikkuhiljaa loppua tämä kuvien räpsiminen ylipäätään. Tai ainakin kaiken jakaminen sosiaaliseen mediaan. Kehittäkää niistä paperikuvia tai laittakaa kuva seinälle. Tai säilyttäkää ihan tietokoneen jossain kansiossa.

Niin omituista miten ihmiset käyttäytyy niinkuin kuvien ottaminen olisi vastikään keksitty ja nyt ihan innoissan räpsitään niitä joka ruoka-annoksesta tyyliin "katsokaa TEIN OIKEIN RUOKAA". Niin tekee moni muukin, se ei ole mitään uutta. Et keksinyt ruuanlaittoa konseptina. Siinä ei ole mitään spesiaalia. Ennen kyettiin tekemään asioita ihan ilmankin jatkuvaa kehumista.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.