IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.
Joo, ellet jo huomannut niin olen 30. Oon ollut mukana joka ikinen päivä tsiigaamassa mihin suuntaan internet kehittyy. No, melkein joka päivä. Kuulostanko nettiriippuvaiselta? Sellainen toki olenkin ja olen aina ollut. Mutta hetkinen, onko semmoista asiaa enää kuin "nettiriippuvuus"? Muistan ajat kun ilmiöstä puhuttiin. Varoiteltiin ettei netissä saisi olla kuin ehkä tunnin päivässä vapaa-ajalla, kaksi tuntia on jo merkki ongelmasta ja kolme tuntia tarkoittaa että elämänhallinta on täysin kateissa.. Mites on asiat vuonna 2019? Istut tuolissa ja käytät kenties pöytätietokonetta tai läppäriä. Todennäköisesti sinulla on myös älypuhelin jolla pääset nopeasti ja kätevästi internetiin missä ja milloin vain. Sovelluksina ainakin Facebook, Instagram, Snapchat, YouTube ja Twitter.. Kenties myös Tinder jos sinkku olet tai vaikket olisikaan.. *wink*. Ehkei sinulla enää ole edes tarvetta läppärille kun nykyään älypuhelimella voi tehdä ihan kaiken vaikka sängyssä maaten. Eikä tarvitse odotella kauaa että vehje käynnistyy.

Miten hienoa että nettiin pääsee vaikka bussissa! Takana on ajat kun jouduit katselemaan ikkunasta maisemia. Vai onko se sittenkään hienoa? Onko hienoa että ihmiset ei noteeraa enää toisiaan, kukaan ei kestä edes kymmentä minuuttia tekemättömyyttä? Omien ajatusten kanssa oleminen on sietämätöntä, entä jos pinnalle pulpahtaa jokin ikävä muisto? Entä jos vaikka omatunto kolkuttaa yhtäkkiä tai alat miettimään jotain muuta ikävää mikä ahdistaa, jossainpäin maailmaa taas ammuttiin joku 20 ihmistä ja jokainen on saamassa ties minkä silmäsyövän? Ja alkaa jo vähän kädet vapista että entäpä jos se Teneriffalla otettu bikinikuva ei sittenkään saanut yhtään tykkäyksiä, entä jos oletkin siinä liian lihavan näköinen? Pitäisiköhän se kuva sittenkin poistaa?

Apua, mitähän kommentteja siellä on.. Jospa haukutaan tyrkyksi tai joku sukulainen löytää sen ja miettii että onpas se vajonnut alas.

Someriippuvaisena (vanhoille: sosiaalinen media) et osaa enää tehdä mitään käsilläsi. Viimeksi leivoit 2011 ja sen jälkeen olet syönyt kakkusi kahvilassa samalla kun selailet instagramia.. Ja tietysti siellä on myös kuva siitä kakkupalastasi. Koska et tarvitse enää edes kynää ja paperia käsialasi on muuttunut niin hankalasti ymmärrettäväksi ettet enää kirjoita mitään minnekään. Huomaat että kahdeksankymppisellä isoäidilläsi on parempi käsiala kuin sinulla ja kirjoittaminen sujuu luontevasti. Sinä sen sijaan joudut oikein tosissaan keskittymään jokaiseen kirjaimeen.

Pystytkö enää nukahtamaan normaalisti? Siis niin että internetissä et ole ollut viimeiseen kahteen tuntiin? Et. Ennen nukahtamista on pakkomielteiseen tyyliin tarkistettava kaikki somet ja vielä laitettava yksi tiukka kommentti sille ärsyttävälle tyypille Facebookissa. Ja tottakai tsekattava uutiset, eihän sitä tiedä mitä on tapahtunut vaikka Kardashianeille kun Kaliforniassa on eri aika kuin Suomessa..

Täyttä hevonkakkaa sanon minä...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.