IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.

Don't be fooled.Lauantai 12.04.2014 17:56

Se on jännä miten sellaista ihmistä joka ilmaisee itseään monipuolisesti verbaalisesti; käyttää "hienoja" sanoja, osaa yhdyssanat, pilkkujen paikat, jäsentelee tekstiään ja perustelee huolella näkökantojaan pidetään jotenkin automaattisesti "älykkäänä".

Siis siitäkin huolimatta että ihminen ei välttämättä muuten ole mitenkään fiksu- sosiaaliset taidot voi olla ö-luokkaa, matikka takkuilla pahasti, visuaalinen hahmottaminen olla huomattavasti keskitason alapuolella ja kirjat ei muutenkaan pysy kädessä. Autokoulusta ei pääse ikinä läpi ja perunoiden keittäminenkin on vaikeaa.

Vastaavasti henkilö joka unohtaa isot kirjaimet, pilkut ja tekee merkittäviä yhdyssanavirheitä on automaattisesti "idiootti"- siitäkin huolimatta että kyseinen henkilö saattaa olla lahjakas vaikkapa juuri siinä matematiikassa, fysiikassa, kemiassa, urheilussa ja ehkäpä vielä osaa käsitellä ihmisiä; omaa laajan ystäväpiirin ja tyttöystäviä tulee ovista ja ikkunoista.

Ehkä ensimmäinen pärjäisi surkeasti mensan testeissä- ja toinen taas huomattavasti paremmin.

Loppupeleissä kielellisellä lahjakkuudella voi ehkä pyyhkiä perseen. Sosiaaliset taidot merkitsee ehdottomasti eniten- sen jälkeen ns. "arjen taidot".. Osaatko siivota, laittaa ruokaa, korjata milloin mitäkin, ommella napin, hävittää tuholaiset, hoitaa pihaa, järjestellä tärkeät paperit, viikata paidat nätisti kaappeihin, maksaa laskut ajoissa jne.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.