IRC-Galleria

IsYouOkayIsYou

IsYouOkayIsYou

Irc-galleria: siirry nykyaikaan. 2010 tuli ja meni.
Vituttaa miten 99% ihmisistä jotka on sua kohtaan mulkkuja tai suorastaan pahoja ei koskaan pyydä anteeksi. Ja ne "loput" pyytää vaan näön vuoksi. Ihmisellä on vain tää yksi elämä ja jotkut kusipäät voi viedä sulta vuosia, sairastuttaen sut kaikilla mahdollisilla tavoilla. Syöt masennuslääkettä, jotain nukkumiseen, jotain ahdistukseen... kärsit kaikenlaisista oireista kun mieli ja ruumis on yllättäen yhtä. Pyörryttää, kädet tärisee, oksettaa, närästää, migreenikohtauksia, kipuja..

Viis miljoonaa pelkoa. Et voi mennä sinne, et voi tehdä tätä. Yksinkin ajattelet vaan kuolemaa ja kelaat et onkohan sulla vähintäänkin syöpä kun tuntuu niin oudolta.

Kalenteri täyttyy lääkärinajoista. Piti sanoa siitä ja siitäkin sivuoireesta. Sosiaalityöntekijäkin pitää tavata torstaina ja kertoa että lääkkeisiin pitäs saada maksusitoumus. Paperi käteen ja apteekkiin. Jee jee.

Tilillä on joku 10 euroa kun ethän pysty käymään töissä. Lisästressiä siitä mitä ruokaa tänäänkin ostaisi.

Ja kaikkihan on ihmisen omaa vikaa? Ämpärikaupalla syyllistämistä niskaan. Voi teitä kun joudutte maksamaan mun elämisen. Luuseri. Pummi. Laiskimus.

Antakaa eutanasiapiikki. Tohon käsivarteen, kiitos!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.