IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Mahtavaa.Tiistai 19.04.2011 13:48

Te tosissanne äänestitte tämän kaverin eduskuntaan?

Vihreät puhuvat avoimuudesta, hämäävät nuorisoa luontoarvoilla ja etsivät kannattajikseen vähemmistöjä luodakseen mielikuvan suvaitsevuutta suosivasta ryhmästä. Taustalla on kuitenkin poliittinen ideologia, jossa luonto on sivuroolissa. Vihreät ovat eturivissä rajoittamassa sananvapautta ja vaatimassa nettisensuuria ja lienevät kommunistien ohella poliittisen kentän epäisänmaallisinta porukkaa. Vihreät ovat ihmistä vastaan.

Kokoomus ihannoi suuruutta, hinkuu Natoon, kannattaa kuntaliitoksia ja palvoo rahan mahtia sekä haaveilee Euroopan liittovaltiosta. Pojankloppien johtama arvoliberaali Kokoomus kannattaa sukupuolineutraalia avioliittoa ja on siten hylännyt konservatiiviset kannattajansa.

Keskusta kumartelee edelleenkin sekä Mekkaan että Euroopan Unioniin päin ja pyllistää samalla irvokkaasti omalle kansalle.

Demarit ja vasemmisto ovat hylänneet duunarit, koska eivät halunneet puuttua ajoissa maahanmuuttopolitiikan ongelmakohtiin. Puhdasoppiseen sosialismiin kuuluukin internationalismi, jonka mukaan kansallisvaltioiden aika on ohi. Mutta suomalainen veronmaksaja ei takuuvarmasti halua elätikseen ylimielisiä elintasosiirtolaisia. Suomalainen duunari haluaa jatkossakin nostaa salkoon Suomen lipun ja huutaa urheilukilpailuissa HYVÄ SUOMI!

Kaikki edellä mainitut haluavat poistaa rajat ja sekoittaa kansat.

Perussuomalaiset arvostavat isänmaata ja äidinkieltä, omaa kulttuuria ja omia tapoja ja perinteisiä perhearvoja. Perussuomalaiset arvostavat reilua ja rehtiä peliä. Perussuomalaiset arvostavat kansalaisten mielipidettä. Perussuomalaiset puhuvat suoraan ja ovat ihmisen puolella. Perussuomalaiset vastustavat hallitsematonta maahanmuuttoa. Varma ääni Suomelle - äänestä perussuomalaista!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.