IRC-Galleria

Marsalkka

Marsalkka

ajatus virtaa lima kalvoilla

Selaa blogimerkintöjä

Hassuja nämä ihmiset.Keskiviikko 15.02.2012 12:43

Sillai niinku yleensä täällä näkee suosituimmissa jonku kuvan missä joku tyttö poseeraa ku halpa huora ja sitten sielä on kommentoimassa tyttöjä kaikenlaista vaikka että: onks kivaa ku jotku limaset kebabit tulee ja runkkaa sun kuville tai vaikka että älyhoi älä jätä mieti vähä millasii kuvia tänne laitat tai hyi vittu oot nolo huora tai muuta vastaavaa..

nii sitten jos noille kommentoijille sanoo jotain vastaavan tyylistä, tai ylipäätään negatiivistä niin alkaa kauhee ulina. Se on mun mielestä hassua sen takia, että mikä muka oikeuttaa nää kaiken vakavasti ottavat liisajormatariat haukkumaan toista alasävyisesti? Ja miten ne voi olettaa, että niitä sitten ei saa haukkua, mun mielestä toi on ehkä vähän tekopyhää ja yleensä tommoset sinällään turhat kommentit, koska siis emmää ainakaan poistais omia perseherujani sen takia että joku täysin tuntematon ja usein mua itteeni rumempi ämmä ulisee jossain itsetunnontuskissaan jotain höpöhöpö paskaa, niin että miten niitä kommentteja otettais mitenkään vakavasti?

Tuleeko siitä jotenkin parempi mieli kun saa ulista itseään paremmannäköselle? Tai tuleeko siitä itselleen jotenkin parempi olo ihmisenä? Jos tulee niin suosittelen sen ulinan sijasta ehkä jutteleen vaikka psykologille jos noi teidän ongelmat vaikka ratkeis.

Niin ja mulla ei oo mitään mielipidettä tommosiin persekuviin sun muihin, jos joku semmosia haluaa laittaa niin se on sen oma ratkasu eikä mulla oo omasta mielestäni mitään oikeutta arvostella sen ratkasuja, eihän sekään vietä aikaa selaten mun kuvia ja arvostele mun ratkasuja.

Mua jotenkin vaan hassutti tämmönen ilmiö, jos haluut ulista niin ulise tohon blogikommentteihin, vittuilen takasin kuhan kerkeen.

Piis&Laaw.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.