IRC-Galleria

Quatermass

Quatermass

This is not a beak, my lovely child. It is a claw! For I am the finger!

Selaa blogimerkintöjä

Paatostelua vaihteeksiPerjantai 14.08.2009 16:23

En olekaan aikoihin, enkä vielä kertaakaan tässä blogissa, vaahdonnut politiikasta tms "oikean maailman" jutuista. Mutta tähän uutiseen oli pakko reagoida: http://piraattiliitto.org/uutiset/2009/08/riaa-yhtiot-saivat-spotifyn-osakkeita-pilkkahintaan-miksi
"RIAA-yhtiöt saivat Spotifyn osakkeita pilkkahintaan - miksi?"

Enpä taida sittenkään alkaa spotifyä käyttämään. Rajoittaa kyllä levynostointoakin miten pieni osa rahasta menee itse artistille. Tämä on tosin minun kohdallani sikäli harmillista etten käy keikoilla ikinä, eli melkein ainoaksi mahdollisuudeksi tukea artistia jää ostaa bändituotteita. Ja tietysti levittää musiikkia: lisää fanikuntaa.
Olisikin hienoa jos bändit voisivat vain laittaa kotisivuilleen tilinumeron lahjoituksia varten, mutta lainsäädäntö taitaa vähän hankaloittaa tällaista ainakin suomessa.

No, tulen joka tapauksessa jatkamaan lempiartistieni levyjen ostamista(ja jakamista), koska vaikka se rahallisesti ei heitä paljoa hyödytäkään niin jo pelkistä myyntiluvuista on hyötyä. Ja symboliikkaa arvostavana ihmisenä se on minulle tärkeää jo pelkkänä eleenä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.