IRC-Galleria

PARASTA.Sunnuntai 20.01.2008 18:51

EI vittu et itkettää jo nyt et joudun lähtee kohta taas pois täältä ! Tuntuu et ois vasta päässy takas ni johan alkaa harjottelu Helsingissä. Kyl mä oon tainnu mun syrämmein tälle heinolalle menettää. Vaikka aina helsinkii Rakastanki. Nää on vaa 2 aivan omaa maailmaansa ja tykkään tästä ! <3 :)
SAIN ASUNNON ! vihdoin ja viimein. :) Ihan vitun helmi ! Plaanilta, keskustaa varma ajoku 200m ja kouluu ehkä 500m tai jotn. vähä on paljo lyhempi matka sit joka suuntaa ! tarvii enää ikin hinautuu tänne perä tommolaa. :D sit viel just helmen kokonenki, 2huonet+keittiö+vaatehuone+kylpyhuone+iso parveke = 54neliöö. Niin ja tosiaan ihan tähän vielä vois vittuilla kaikille jotka ettii stadin kämppii : 380e vuokra +vesi ja sähkö. ;DD
Mut niin ens jakson aikana mä kyllä tuun oleileen täälä siltikin paljon koska muutto ja kaikki. :) ja todellaki tuun käymää tääl paljon ! <3 Ongelmaks vaan saattaa osottautua se ettei pysty jakautuu joka suuntaa. ;< ku helsingiski ois niin paljon toimitettavaa asiaa ja ihmisii ketä pitäs nähä ja ja ja. mut nyt aion pitää kii siit et kans tuun tänne - JÄÄ ISO IKÄVÄ KAIKKIA !
Päätin tosin sen kunniaks (+vararikon:D) että meen helsinkii nextiks vasta ku jakso vaihtuu. en oo muuten koskaan ikinä ollu näin kauaa pois sieltä, paitsi sillon ku kierrettii mutsin ja faijankaa joskus junnuna eurooppaa pari kk. Ootan jo melkee innolla miltä tuntuu mennä takasin ku ei oo kuukautee tai ylikään ollu sielä. :D ja katotaan kuinka kestän ! enne meinas naama hajoo jo 2viikosta poissa mut no nyt ei ainakaa oot toistseks ollu mitää ongelmaa, on ollu nii siistii. =)
Ainii ja musta tehtii BOSSE ! Koulun OPK:n puheenjohtaja siis. ;D OUJEE !
Ainii ja sit viel ! :D Koulus karaoke kilpailut vähä nastaa. :D ja sit tää jakso on muutenki ollut osi jees ku ollaa kaikki aineet yhistetty lyhyt elokuva prokkikseen mis mä oon ohjaana (en muista oonko puhunu siit tänne jo?) mut näinnyt kertauksena. =)
PALAILLAA TAAS JOSKUS.<3


MITEN MUSTA TUNTUU ET KAIKKI ON VETÄNY 3 PÄIVÄN PUTKEN ? :DDD mut hienoo en oo ainoo. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.