IRC-Galleria

Kuvaukset oli valmiit. Vihdoin ja viimein tiesin että, purkissa ois koko meiän fiktio prosessin jok ikinen kohtaus. Oltiin eilinen kuvaamas hoki poikii joka, oli tosi nastaa! : )
Tänää capturoitii (siirrettiin) vikojen kuvauksien matskut koneelle. Tsiigattii niit meiän äänimiehenkaa ja parasta oli se kun se sano (äänimies siis):

Hitto mietin tossa että parasta ois ollu se kun oltas saatu kunnon Make in off video jossa olis ollu se ku meiän kuvaaja tulee kouluun: siit ei tiiä mis tilas se on. sä halaat sitä ja se itkee ja nauraa vuorollaan. Se kun mä istuin koneella ja huudan "VITTU PERKELE SAATANATA" ja se kun me istutaan aamu kasilta Grössen tunnilla missä, se puhuu tasasen tylsään sävyyyn tekstii ja porukka nukkuu puol unessa. Yhtäkkii rupee kuuluu voimistuva korkojen kopinaa ja sä tuut luokkaan "Anteeks oon myöhässä, nukuin pommiin" ja koko luokka herää siihen kommenttiin ja hörppää uudet huikat kahvista. Siin ois niin paras kooste meiän porukasta. :D

Ite toivoisin siihen myös lisäyksen siitä ku haettiin autopuolen opettajilta meille tuolit lainaa ja liuttiin niillä koko amiksen rakennuksen läpi. senku siivooja huutaa "nyt loppu" ja äänimies vaa jatkaa liukuaan "NOJOO".
Senkun mä huudas kuvaajalle naamapunsena ja muu jengi on paniikis mut, silti me tiedätään et eihän täs mitään henk.koht ongelmaa oo....voisin jatkaa listaa vaik kuin paljon !
Pointti on se et, vaikka erimielisyyksii tulikin niin silti me pelattiin hyvin yhteen ja se et oli kiva kuulla näyttelijöiden suusta: "vähä ootan et nään tän koska tän ku se on valmis. teiän prokkiksen aikana mä oon saanu näytellä millon missäkin roolissa!"

Hienoo hei ! Prokkis on viel kesken ja annetaan sen jatkuu. tää oli vaan väli kommentti joka tuntu sille et se on vaan PAKKO kirjottaa vaikka monii muita juttuja oiskin ja onkin jääny ja jätetty kirjottamatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.