IRC-Galleria

Aina ei voi voittaa...Perjantai 03.10.2008 03:28

...mutta kokemus oliki sitäkin arvokkaampi. Ja no joukkoettakin olikuitenkin se 93, enkä jaksa uskoa että oltas siltikinää paskimpien joukossa. :D
Uneton48 skabasta siis.
Käytiin "vahvan kahvin keittäjän" eli siis Jennyn kanssa kattomassa meiän näytöksen esitykset joista olikin 10 parhaan joukkoon selvinny se mikä meistäkin oli ehdottomasti ainakin hauskin. :D
Ei oo päässy viel näkee muita finalistien leffoja niin, ei tiiä kuinka kova tasosii on muut joukkooeet ollu. Mut kyl ainaki sen meiän näytöksen leffoista oltiin yksii parhaimmista. Eli ei tosiaan sielä hunompien joukossa. Ja siis - pääasiahan on se että, me ollaan ite tyytyväisii siihen (ainahan toki löytyy parannettavaa). Ja jää kyllä hienoja muistoja. :)
Sekin tosiseikka pitää tässä vaiheessa musitaa että me ollaan "vasta opiskelijoita" ja me ollaan vedetty nolla budjektilla toi - resurssejakaan ei siis oo ollu samaan tasoon mitä ammattilaisilla.
Oottelen vielä innolla että selviää erityispalkintojen eli parhaan kuvauksen ja parhaan nais- ja miesroolin palkinnot. Jossain vaiheessa sielä oli myös parhaan käsiksen ja musatekijän mutta, informaatio on ollu hiukka sekavaa niin, ei tiiä onks ne nyt vaan ne noi mitkä palkitaan (ja joo en myöskään aiankaan toistaseks onnistunu sivuilta löytää noihin vastauksii..eiköhän ne selvii viel).
Ootan myös sunnuntain aftereita - eli muiden kilpailijoiden taapamista ja maanantaita, jolloin näkee finalisit netistä. :)
Vaikkei sinne 10 parhaan mentykkään - oltiin kyllä ihan parhaita ! <3

"Tule luokseni niiiiiin kauniiiiina kuin oooot"

-emma-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.