IRC-Galleria

lallatilaa. <:Maanantai 20.10.2008 16:10

phiuphiu. Menny nuppi ihan sekasin tästä pimeyden saapumisesta. Ei tiedä millon kuuluu nukkua ja millon valvoa. Joka onkin sitte näkyny siinä ettei, oo saanu nukuttua moneen yöhön kunnolla ja aamulla on kuitenki joutunu pomppaamaa aikasin ylös.

Eilen oltii kuvaamas Vihreel Oksal gaalaa Lintsin Peacok teatterilla. Kuvaukset meni hyvin ainakin omilta osilta tosi jees, väsymyksestä huolimatta. Toivon et muidenki kasettien matkut on käyttis kamaa, niit en oo viel kerenny tsekkaa läpi.
Nukkumaan meno taas tosin venähti kun piti käydä roudaa kamat, palauttaa auto ja sotkee tsygäl himaa. Edellisten öiden unien määrän vähyys kyllä kostautu kovasti siinä vaiheessa.

Nyt olo on ku puullapäähän lyödyllä. Ihan jumissa.
Vaalaan ois tarkotus matkustaa vielä tän päivän aikana. Aluks kelasin lähtee jo heti aamusta mutta, ei toimi niin ei toimi. Väsyneenä siis. Jani on heittämässä keikkaa Kuopioon joten, pääsen sit sen kyydillä sinne ja ja sieltä sit junalla lopun matkaa. Myöhäsee menee perille pääsy mut, saipahan edes yhen yön nukkua ja pakkaa kamat rauhassa.

Ihanaa päästä Vaalaan ! <3 Harmittaa vaan että, menee taas tosi pika visiitiks. Vaikka reissu onkin kaiken kaikkiaan neljän päivän keissi nii, matkustamiseen menee puolet ajasta.

Joo vaikka onkin kivaa niin, nyt rupee kyl tuntuu pikkuhiljaa jo tää kun ei oo kerenny taas pitkään aikaan lepäämään ollenkaan kun, on koko aika jotain duunii tekemässä. Nyt tekis mieli vaa lundii koko sen ajan ku sinne menee mutta, aattelin taas saada monta kärpästä yhellä iskulla. Päätin tehä Jimmystä mun koulu dokkarin. Pläänit on aika valmiit ja matkalla vois kirjottaa haastattelu kysymykset joten, kuvaukseen ei välttämättä mee mitenkään ihan ylenpaattisen paljon aikaa. Ja tän päivän saa nyt luvanki kans pitää preikkiä kun kerta perille saapuminen menee niin myöhäseen.

Torstaina Vaalasta suoraan Lahteen treeneihin ja siit sit back to Heinola city.

Vklp menee vaalien parissa - aika jännittävää. Sunnuntaina selviää tuleeko musta uus Kaupungin Valtuutettu. Aika on menny niin nopeesti ! Muistan ku vaaleihin oli ikuisuus vielä aikaa ja nyt ne vaan lähenee.
Just Jennyn kans muisteltiin sitä että "Vähän aikaa sitten sä vasta mietit pitäskö sinne lähtee messiin ja nyt ne vaalit sit jo on wtf!??"

Nyt tosiaan odotan Jania ja koitan kuluttaa aikaa jumimalla täälä galleriassa. :D
Hauskaa syyslomaa kaikille ! (:

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.