IRC-Galleria

KEVÄT.<3Keskiviikko 14.03.2007 01:22

Meitsi TAAS vaihteeks kipeenä. menee vissii vähä uskottavuus täs pikkuhiljaa et voin olla näin usein kipeenä. No tää sama tulee jatkuu nii pitkää enneku pääsen leikkauttaa nää nielurisat ja nyt pääsin 4-6kk kestävää jonotuksee missä vasta tutkitaan annetaanko näitä leikata. :s
Noh kaikesta huolimatta tänään oli niiiin nätti päivä että vaikka oli kuinka lämpöä ja kipeä olo oli pakko heittää kuteet niskaa ja painella joenrantaa makaa mattolaiturille aurinkoon. :)
Onse kevät aina vaan niin nätti.<3 Jotenki tuntu että jakso taas hymyillä ja kaikki maailman murhet ja huolet jäi sen valon ja sen kauneuden alle.
Kaivoinpa jopa mun iän ikuiset kevät CD:t hyllystä ja kuuntelin koko päivän aamusta asti A-teenssiä ja Firevisioinii joita on ihan vaan pakko kuunnella jokanen kevät, niistä vaan tulee se kevät fiilis niiin.
Yritin jopa että oisin vaan istunu keittöpöyä ääressä enkä menny ulos paleltumaan lisää mutta, ei voinu oli vaan pakko.
Makasin siin laituril kuunnellen kännykästä radioita siihen asti enneku oli pakko lähtee sisälle ja hylätä aurinko joka kimmels jokee pitkin.
Oli niin armoton hätä päästä vessaan että hyppelin yhen biisin tahissa siinä vielä jonki aikaa ja joku mies sattu eksyy paikalle. :D Sen kanssa sitte yhessä ihasteltii kevättä. :)
Ihanaa nähä kuinka muutki ihmiset rupee pikkuhiljaa heräilemään siitä syksyn ja talven horroksesta.
Oispa ikuinen kevät.<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.