IRC-Galleria

JeeJoo!Perjantai 24.08.2007 14:56

Ei oo täs tullu niin kauheesti kirjotelu pitkään aikaan taasen.
Kesä meni nopee! Liianki nopee. Taino uskottelen edelleenitsellni että kesä on vieläkin, no onhan se oikeestaan, loppu kesää. :)
Oli tosi jees kesä kyllä. Tavannu uusia ihmisiä ja erään erityisen ihanan sellasen. :)
Nyt alkoi siis ensimmäin työssäoppimis jakso. Oon Incognitolla, mainostoimisto firmalla. Toistaseks on ainaki ollu jeeshii. Tosin aina sillon kun duunia ei oo niin on vähän tylsempää mutta ihan hyvälle vaikuttaa noi mitä ois tulossa. (Ainiin jos ostatte folioo, kelmuu, leivinpaperii tms. nii ostakaa SERLAa oon bongannu niihin kuvia. tosin siis heti kun noi uudet ilmestyy.)
Kaikkeen sitä tosiaan joutuu ja mukautuu. Maksan omaa kämpää mut asun pikkuproidin kerros sängyssä. Kylhän se menee mutta kyl sitä täs aina toivoo et ku ois oma kämppä stadissa antais mitä vaan. Helpottais monii eri asioita. :( mut nojoo sitä on turha kelaa kun se ei oo mahdollista.
Pakko se on vaa uskoo et syksy tulee, huomaa mielen viereydestäkin sen. Jotenki ollu tosi ressaantunu ja väsyny täs nyt tän viikon. Oli pakko rahaa ittensä salille eilen ni pääs vähä purkaa.
Viime viikko meni kiwasti Heinolassa ollessa tai no torstaina tuli illalla takas mut oli ihanaa saada olla hetken aikaa omas kämpäs RAUHASSA. :) Oli siis viikko sitte ma top-info ja jäin heinolaa siin samal pariks päivää. (: En muista oonko tänne skriivaillu meiän radio juonto showstakaan? Pääsin juontaa Läden showhun ja on kutsuttu uusinta keikalle. Kare lupas sinne jo EmkA shownki - sitä odotellessa! ;D
Tänään mennään sannankaa taiteileen, no siis kierteleen taiteiden yöhön. :) (ei vetää miitä facin teini kännei vaan oikeesti ziigaa mestoi) Nyt kun se on siirreety Perjantaille pääsee itekkin vihdoin osallistumaan siihen. :)
Niin ja tosiaan joko mulla on usempi kaksois olento tai sitten me pienkokoset mustatukkaset naishenkilöt ruvetaan olee yleinenkin juttu kun "mua" on nähty muuallakin suomessa. :o :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.