IRC-Galleria

jeih.Maanantai 10.09.2007 13:33

ähts...parannuin viikon kestäneen kuumeen ja kurkkukivun kourista ja nyt taas tylsistymään töihin.
BTW OLEN HELSINGISSÄ. Kyllästyttää toistella sitä kaikille. :D Ja joo olen täälä vielä Lokakuun ensimmäisen viikon (ilmoitan senkin nyt samalla jos vaikka ei tarvitisisi sitä kertoa jokaiselle erikseen vaikka no joudun kuitenkin).
Päätin alottaa tupakkalakon, nikotiini laastareiden avulla. Hölmöä oli aloittaa se just viikonloppua vasten mutta en jaksanut odotella, en ois kuitenkaan alottanu sitä jos oisin ootanu maanantaihin. Ja saipahan vähä reenata ennen takaisin arkeen siirtymistä. Tosin oli kova sinnitteleminen juoda alkoholia ilman tupakkaa. Perjantai aamuna poltin vielä 2 ennekuin liimasin ekan laastarin. Kävin stadissa parilla ja ennen kn lähin dösällä himaan vedin kuitenkin sit yhen röökin. Dösä matkan ajan kärsinkin sitten pahasta olosta ja hikasta. Lauantaina lähettiin oikeestin ottaa enemmänkin. Selvisin koko illasta n.5 hatsin avulla, Saavutus! Eilen oli eka täys hatsiton päivä ja nyt käynnistyy toka sellainen.
Niille jotka sanoo ettei näistä ole hyötyä niin pyh. Kärsin joo tosiaan hirveestä röökin himosta jatkuvasti mutta se on van sitä psyykkistä riippuvuutta. Nikotinistina tiedän mitä on kärsiä oikeista nikotiini vierotusoireista. Nää auttaa siihen että kroppa voi hyvin ja pystyy toimimaan normaalisti. Ainut mitä vastaan saa siis taistella on pääkoppa. On se tosiaan joo vaikeeta kun viimiset 6 vuotta on röökii vetäny ja sen kanssa on kasvanu. Psyykkinen riippuvuus on yllätävänkin suuri! Mutta nyt loppu mun osaltani tupakka bisnekselle rahantuotto (taino tuotan mä sitä tosin siihen saakka että pääsen sitte eroon näistä hiton kalleista laastareista jotka varmaan vaihan jossain vaiheessa purkkaan). Menin vielä ostaa vahingossa liian vahvoja laastareita. :( Mutta no ainakin nyt voin taistella psyykkistä riippuvuutta vastaan. Vaikeinta on kun on tottunut aina kahvin yhteydessä vetää röökin ja no kittaan kahvia aika melkoisesti päivittäin. Tai katsotaan kauan tää kestää, ainakin nyt aijon olla polttamatta. :> Tulipa siinä taas monta riviä tekstiä. :D Ehkä tämä tältä erää riittää siis. :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.