IRC-Galleria

ei hitto et oon hajoillu tolle. :DD kandee tsiigaa. ;D

Joo maanantaina olin nielurisaleikkauksessa - jos vaikka tää jatkuva sairastelu loppuis nyt tällä.
Elämäni ensimmäiset kokemusket (jossei syntymää lasketa kun siitä nyt kauheemmin muistaakin) sairaalassa. Ja joo siis ollu kyl jotenkin tosi outoa kun ei ole koskaan ollut tälläisessä tilanteessa että on ihan kyvytön tekemään mitään ite. No siis nyt jo onneks pystyn mutta eipä tässä kauheemmin muutatehä kun maata sängyn pohjalla. Melko rankka on tää parantumienn siitä.
Välil toivois et kun vois vaan hetkeks katoo maailman kartalta ilman että se aiheuttas minkään laista hälyä tai haittaa missään asioissa ! Oon mä joo nyt 4pv saanut sairastaa rauhassa ja vielä huomisen mut sit pitäs jo saada ittensä helsinkiin ja sielä nyt sit taas on vaikka mitä mitä pitäis tehä ja on läjäpäin asioita mitä pitäs saada hoidettua kun ei ole 4 päivään kyennyt mihinkään. Ja kissa sotkee minkä kerkeää. Yritä siinä sitte olla tekemässä jotain kun oot ihan lääkkeissä ja ollu monta päivää syömättä muutakun kiisseliä sen verran mitä sa niltyä. Olo on ku ois kamoissa koko aika.
Eikö millonkaa saa pyytää sellasta hetken rauhaa ? Lomalla ei saa olla lomalla. Pitäis karata ulkomaille viikoks et pääsis hetkek irti tästä arjen pyörteestä.
Asiasta kukkaruukkuun: vitsi jee mun keuhkot on seivattu happi arvot oli mielettömän hyvät siihen nähden et kuitenki vetäny röökii 6 vuotta ja vasta n.5vk ilman wihii jeiij! =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.