IRC-Galleria

Blogimerkintä

- Vanhempi »

Vastenmielistä joulun odotusta kaikilleKeskiviikko 17.12.2008 17:02

Rakas päiväkirja, sain tänään kalenterista joulupukin. Enää kaheksan samanlaista niin voitan 25 000e ja nauran teille kaikille hohohoo. Montas päivää siihe jouluun olikaan..

Ja kiitti ihan vitusti Jyväskylän liikenne. Oli tosi kivaa myöhästyä filosofian kokeesta varsinkin kun se pelottava anorektikko vihaa mua jo ennestään. Heti kun tuli lunta niin joka toinen linkki jättää tulematta tai saapuu sitten kolme varttia myöhässä kun mun kaikki sormet ja varpaat on siinä kunnossa, että ne vois saman tien amputoida.

Kertokaa muuten vähän.. olin tuossa koulun jälkeen Vaajakoskella reippaana metsästämässä joululahjoja typerille kavereilleni ja huomioin samalla kierrellessäni että: WEETEEÄF minkä takia Vaajakosken keskustassa on 8!!!! parturia. Siis miksi?? Täällähän on ehkä yhtä paljon ihmisiä kun Toivakan laajoilla preerioilla ..eli se 8.

Vastenmielisen päiväni kruunasi tieto siitä että taidan lähteä huomenna neljältä aamulla jonottamaan ac/dc:n lippuja pakkaseen toivottavasti mut vielä hakataanki.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.