IRC-Galleria

Telkkarissa on ehkä miljoona ja kaks luvattoman ärsyttävää mainosta jotka saa joka kerta katsojan lähes suiciden partaalle.

- Se ihan saat***n ärsyttävä m&m mainos subilla ennen simpsoneita ja joka välissä, missä ne ääliökarkit ei tee mitään (tai se toinen kysyy jotai: mitä sä siinä oikein maakaat?)

-ja EI tämä "bigmacbigmacbigmacbigmacbigmac ja bigmac" ja sitten jotkut idioottipennut huutelee sieltä bussin takapenkiltä vihasena että "ÖÖÄAAROO ATERRIOINAA!"

- Nyt ei oo enää vähään aikaan näkyny mutta myötähäpeä oli suunnaton kun katsoi sitä Paula-vanukas mainosta jossa ne typerät lapset koitti räpätä sitä vastenmielistä kappaletta joka jää soimaan päähän.

- Vieläköhän niitä R-kioskin äärimmäisen rasittavia mainoksia tulee missä se läski idiootti menee sinne ärrälle ja ottaa kaikkea muuta mitä se on alunperin lähteny ostamaan ...ääliö

- Vaasan muhkusämpylä-mainos jossa ruma poika hokee jotai mahkumuhkumohkukohkumahkuhohkuihku... tän kohalla oli aina pakko vaihtaa kanavaa.

- Kaikki ne typerät dubatut pesuainemainokset esim. joku Vanish pinkki tahranpoistaja jossa maailman ärsyttävin teennäinen naisääni selittää kuinka vammasen puhdasta jälkeä sillä aineella voi saada.

No okei näitä on tosiaan vaikka kuinka paljon vielä, mutta en jaksa nyt muistella tai tuun vaan vihasemmaksi. JA EI TAAS TULEE TUO M&M-MAINOS.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.