IRC-Galleria

Friday I'm in LoveLauantai 09.05.2009 05:26

Tänään on ollu parkour-päivä.

Eka oli jännittävä getaway-kohtaus kolmikulman helikopteritasolla kun ilkeä vartija koitti lahdata meidät brutaalisti, mutta onneks oon nähny niin monta die hardia että tiesin paeta salaiseen rappukäytävään ja sitä kautta ulos.

Sitten pääsin selvittämään puistotorin helvetillisen tappo-esteradan jouduttuani karusti pullonpyörityksen uhriksi ja muutama minuutti tästä halailtiin onnellisesti epileptisiä hc-tanssijapoikia läheisellä nurmialueella.

Pian tästä olin kuokkalan kingi ja loikin kuin villikaniini konsanaan typerästi kalliolta toiselle onnistuneesti vammauttamatta kumpaakaan kahdesta kävelyraajastani. Matkalla kotiini tien ylitti hellyttävä ääliösiili.

Muutaman tunnin kuluttua viimeksi tapahtuneesta kokoonnuimme jälleen coolin jengimme (topi "muumi" laakso, muoto universale, sirppa "vhau" -liisa) kanssa savonmäen jylhissä maisemissa, mistä suuntasimme avarat katseemme kohti vaajakosken ya:n 1000m korkeaa kattoa. Valitettavasti itse pahamainen "lynkkaaja-Lassuri" yllätti meidät itseteosta ja tiedossa oli päivän 2. getaway. Lopulta parkour-possemme supistui lukumäärältään kahteen henkilöön, mutta menestyksekkään myöhäisillan aikana saimme spidermanin lailla valloitettua YA:n kivikoulun, Osuuspankin linnoituksen, Vaajakummun valistuslaitoksen, Valintatalon Kotkanpesän ja kirjaston sammalrooftopsit. Ei vitsit että olin ihan poissa tolaltani siellä kun oli niin siistiä! kunnon elämysharrastus.

Sitten kun saatiin homma päätökseen keskiyön pimeinä tunteina niin jakaannuimme kumpikin omille teillemme ja lähdimme polkemaan takaisin vastakaisissa suunnissa oleviin kotiluoliimme. Matkalla kun talutin pyörää kivilammen jumalatonta mäkeä ylös, niin katoin että tossa taluttaa mun eellä kans jotkut ääliöteinit pyöriään ja melkosen varmoin ottein taluttaakin kun toinen konttaa jo ojan puolella. Huomasinkin sitten että aha siinähän onkin vaan anna ja erika ihan maakauskunnossa menossa koteihinsa.

Ai maistuko ruoka ja omenamehu hyvältä edes kotona mmm <3

Oon miettiny että hyvin moni mun päiväkirjajutuista saattaa mennä ohi epäselvien tilanneselostusten takia, mutta oisitte seitan ollu ite paikalla.
Ois muuten kiva ollu nyt viettää tosi cooli viikonloppu hengaten, mutta ah taidanpa sittenkin pyhittää tämän pyhille maantiedon ja kuviksen koulutehtäville.

"Citius, altius, fortius"

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.