IRC-Galleria

Anarkian yö vol.3Tiistai 19.05.2009 15:18

Kofeiinitabletit plus alkoholi keskellä viikkoa on kyllä kieltämättä aika pyhä yhdistelmä.
Jos tilanteesta pitäis muodostaa eksponentiaalinen funktio, sellanen matematiikan ääliökaava, niinkun meillä on nyt tunneilla ollut tällaisia tapana vääntää niin yhtälö olis ehkä joku seuraavanlainen:

f(x)= Cof² + 2 x Alc = F A I L

Tähän mennessä anarkian yöt ovat olleet turhia ja idioottimaisia, mutta kenties kuitenkin luonnetta kasvattavia kokemuksia. Ehkä seuraava vastenmielinen tempaus tapahtuu jo laivalla.

Kouluvuosi Tylypahkassa siis lähestyy tosiaankin vihdoin loppuaan ja oon alkanu hitaasti hyväksymään karun tosiasian, että tää jakso on täydellinen failure ja en ehkä saa mitään ajoissa valmiiksi. Eilinen ääliöinti oli siis rästiinjääneiden koulutöiden puolesta ehkä typerin siirto mitä voi tehdä. Toivo kuitenkin elää niin kauan kun energiajuoman pyhä vaikutus ei lakkaa.

Koulun loppuminen ja erityisesti tänään päättynyt liv:in kurssi tarkoittaa kuitenkin sitä, että myös päättymätön pingistappioideni karu sarja on virallisesti ohi. Ehdin hävitä muutaman viikon aikana noin 35e, about 6 ED-energiajuomaa, 3 pitsaa ja kunniani. Säälimätön tennistä harrastava ääliöserkkuni haastoi minut päivä toisensa jälkeen näihin taisteluihin elämästä ja kuolemasta panoksena toinen toistaan sairaampia rahasummia ja vaatimuksia. Menin joka kerta lankaan. Enkä voittanu ehkä kertaakaan. Arvatkaa kuin mieltä ylentävää ja itsetuntoa kohottavaa. Mutta oon kuitenkin kova pelimies.

Nöyryys oli toinen nimeni, kun jouduin aamulla noin klo 7.30 työntämään moottorikäyttöisen potkulautani Kuokkalasta keskustaan ja keräsin sillalla muutaman ylimielisen katseen. Ajattelin kyllä eilen ruokkia lemmikkiäni 95-oktaanisella hauhau-koiranruokabensiinillä, mutta päätinkin ovelasti siirtää rituaalin seuraavalle päivälle ja tänään huono karma kostautui ja pysähdyin menopelini kanssa brutaalisti keskelle liikenneympyrää. Mutta koska olen tunnetusti helvetillinen juoksijapoika, niin kykenin kirmaamaan tuulen nopeudella tuhannen kilometrin matkan lähimmälle huoltoasemalle skootteria taluttaen, sullomaan tankkiin 666 litraa polttoainetta ja ehdin kuin ehdinkin ETUAJASSA tunnille!!!!!!

"Errare humanum est"

PS!!"!! TÄRKEAÄ TIEDOITUAS!! VHAU-PAITOJEN SUUNNATON LASTI ON VALMIS TÄNÄÄN KELLO 12 ELI ESIM VARTTI SITTEN TILAUKSIA KIITOSSS!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.