IRC-Galleria

butterflies and happinesSEITANTorstai 04.06.2009 04:26

On aika kerrata viimepäivien tapahtumia sekä pohtia elämää syvällisempiä filosofian ikuisuuskysymyksiä.

Varmaan kaikki on miettiny elämänsä jokaisena päivänä tätä samaa eli minkä helvetin takia sateella kastemadot nousee maan uumenista asfaltille ja jää siihen maakaamaan?? Sitten kun sade loppuu niin ne vaan jää hirveinä joukkoina siihen kuolemaan niinku idiootit miks?
Olen myöskin pohdiskellut, että kuka ääliö on keksinyt KELTAISEN vessapaperin?? Miksi vessapaperin pitää olla keltaista? Miksi sitä on olemassa?
Nämä sarjassa asioita joiden takia menetän yöuneni.

Kesä on edennyt tähän mennessä varsin mukavasti, lähinnä kiipeilyn, urheilun, kuusikielisen instrumentin rämpyttelyn ja yleisen höntsäilyn merkeissä. Loman ensimmäiset viisi päivää saatiin viettää varsin aurinkoisissa oloissa, mistä kiitoksena hämärästi huomattavissa olevat rusketusraidat (HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEELVETIN HYVIN MENEEE) ja menetinpä myös vuoden talviturkkineitsyyteni kivilammen pohjattomaan vesistöön. Tässä vaiheessa olen myös hyvin kiitollinen, että jätin jalosti vastaanottamatta kunnian työskennellä kesäkuun ajan karun puhelinmyyntifirman pääassistenttina ja maskottina. Pääni kun muistuttaa erään henkilön mukaan epämuodostunutta möykkyä. Näin on huomattavasti parempi.

Loistelias puulaaki-futisoukkueemme FC Vhau otti historiansa ensimmäiset Mestareiden liigan sarjapisteet komealla, veren- ja hientäyteisellä 15-0 tasapelillä jotain nimetöntä ääliötiimiä vastaan. Joukkueemme pelissä oli havaittavissa huomattavia parannuksia edellisiin kahteen mittelöön verrattuna (nekin toki murskavoittoja siis). Myönnettäköön kuitenkin, että pelin ehdoton hero ja meidän jumalamme topsu oli tämän henkisen voiton avaintekijä, joka mahdollisti uskomattomilla sacrifaisseillaan jatkoon pääsymme ..luultavasti alempaan jatkolohkoon, mutta enivei. Hieno matsi.

Kuten aiemmin siis jo mainitsin, olen viime aikoina tuntenut palavaa kiintymystä korkeisiin paikkoihin kiipeämistä kohtaan ja sen johdosta lähiviikkoina osansa tästä anarkiasta ovat saaneet useat jyväkylän julkiset rakennukset. Mistä innostus johtuu, sitä en osaa sanoa. Luultavasti vain siitä että se on coolia. Myöskään kehon erittämien endorfiinin ja adrenaliinin vaikutuksen pakonomainen tavoittelu a.k.a. riippuvuus ei ole poissuljettu vaihtoehto. Olen parkoholisti.

Kokosin tänään miehekkäästi Ikean, tuon kotiäitien ja huonekalufanaatikkojan mekan valmistamaa dvd-hyllyä, joka tälläkin hetkellä komistaa huoneeni seinää. MINÄ tosin kokosin hyllyn aluksi väärinpäin ja lopulta touhu päätyikin siihen, että puuseppo-isäni kokosi kaapin valmiiksi ja minä hakkasin agressiivisesti kitaraa suunnattomissa vihoissani.
Päätin ottaa tavoitteeksi säveltää henkilökohtaisesti kesän 2009 hittibiisin. Jonkin yhtä loistokkaan kuin Valvomon "Mikä Kesä". No eimitään kesähittejä ne on tyhmiä, mutta mikäli lespaulini saa minut jokin yö infernaalisen inspiraation valtaan, niin lupaan säveltää koskettavan balladin sille kauniille neidolle(sori dyyds ennoo gay), joka sitä ensiksi toivoo. ÄKKIÄKUKAEHTIIEKANA!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.